2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kilosu nasil.benimkide 6.300 cok kilolu degil yani.4.aya gireli 10 gun oldu.benimkide emmiyor ne yapim.

Şükret bence yarın 4 aylık iki hafta önce 5bucuktu valla ben artık yapacak bir şey bulamıyorum canım. Gezerek emzirmeyi dene tüm uykularinda gece gündüz farketmez uykuya gecerken ve uyanırken dene. Dalarsa dürterek uyandır emmesini sağla. Yatarak dene ayakta dene. Benimki hepsine bir kaç gün kanıp sonra yine 5dakikaya düşürüyor. Allah kolaylık versin. Ben artik Saldım çayıra mevlam kayira

Bes dakika bile emse yetiyo demwkki kac kilo dogmustu canim

Iki kez yaptim oyle,ilkinde isim bitene kadar durdu ikincisinde nerdeyse hic durmadi. Cok degisken halleri var zaten,ama simdi esim ise gitmeden yemegi yaptm hazir ettm. Benimki de duskun degil oyun halisina,oyle bakiyo hosuna gidiyo ama durmayi pek sevmiyor sevseler de oyalansalar dimi ama

Dun aynini biz yasadik.. Yaz saati geldi geleli en gec 9.30da uyurdu,dun 7.30da uyudu. 9.30gibi ben dedm emzireyim yazik,sen misin yapan!!? Dedigin gbi uykusu acildi 11e kadar uyumadi! Kendime cok kizdim ben,birak acikirsa uyanirdi diye.. Gece yine 2.30,4.30da uyandi ben ne anladim bu isten? Ustelik sabah da 6olmadanuyandi yani cok ilgincti. Bnmki de seninki gbi oyle gec yatarsa gec uyanir flnhikaye yani

Oyun halisinda duruyor diyeni daha duymadım. Bende almayı düşünüyordum. Sanırım vazgeçicem. Boş yere evi doldurup duruyoruz

Ahh halida oynayip yorulup uyuyanlar varmis bizdeyse boyle

Benim zilli hayatta yorulup da uyumaz onda. Emerken uyuyunca bile bırakırken uyanıyor. Ille ayakta sallatacak kendini. Hani bi efsane vardirya yabancılar yatağında bırakır gidermis kendi kendine uyurlarmis falan.. bu ayakta sallamayi kesin biz turkler icad etmişizdir

Ben kiloluyim ama bebelerim zayif sanirim babasina cekmis
Valla çok üzülüyordum ama artık takmıcam. Ne yapayım sağlıklı olsun da.. Anası gibi zayıf kızıda.
nenimde ayni iki cocukla gecenn gün yarisi kakdi iki gunde bitti temizlik gule gule kirket
Valla çok üzülüyordum ama artık takmıcam. Ne yapayım sağlıklı olsun da.. Anası gibi zayıf kızıda.

3 saatte bitecek ev temizligini 8 saatte bitirmenin haklı gururunu yaşıyorum bugün

Benim firlama bildigin kandirikci yaa :) boyle resmen uyuyor gozler gidiyor,bi sure boyle.. Bi bakiyorum hopp uyanmis sonra da paso lak lak cok seker ya yiye yiye bitirecem ben bu sirini cenesi masallah susmiiii
Konusma istiuor sipalar bana dun aksam misafir geldi aldi kucaginasonra yuzune bskti bakti agladi kadinin sonra ben alinca guluyor sipa basil güldüm yahu

Saglikli olsun bosver kiloyu.ilerde hepsi obez oluyo

Konusma istiuor sipalar bana dun aksam misafir geldi aldi kucaginasonra yuzune bskti bakti agladi kadinin sonra ben alinca guluyor sipa basil güldüm yahu

Yabanciyi biliyorlar :) gecen haftakuzenim ve esi geldi,cocuk sdce anne babayi gord icin napcak acaba diyordum.. Onceden onlarda dururdu,oynardi ama bu kez oyle olmadi,onlara gitmek istemedi ama uzaktsn sevmelerine izin verdi haahha baskasi aliyor agliyorlae biz aliyoruz guluyorlar sahane bunlar :) oyy demee bi lafci benimki sormaaaa bidi bidi bidi ne ses cikariyor bbayi yatirmadi sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…