- 31 Ağustos 2010
- 767
- 1.866
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #84.321
Kilosu nasil.benimkide 6.300 cok kilolu degil yani.4.aya gireli 10 gun oldu.benimkide emmiyor ne yapim.
Bes dakika bile emse yetiyo demwkki kac kilo dogmustu canimŞükret bence yarın 4 aylık iki hafta önce 5bucuktuvalla ben artık yapacak bir şey bulamıyorum canım. Gezerek emzirmeyi dene tüm uykularinda gece gündüz farketmez uykuya gecerken ve uyanırken dene. Dalarsa dürterek uyandır emmesini sağla. Yatarak dene ayakta dene. Benimki hepsine bir kaç gün kanıp sonra yine 5dakikaya düşürüyor. Allah kolaylık versin. Ben artik Saldım çayıra mevlam kayira
Cnm mutfakta seni göreceği bir yere pusetiyle koyup yemeğini yapmayı denedin mi? Benim kızım yalnız odada durmaz kesinlikle. Pusetine koyup yanına oturursam da bi dk durmaz hemen ağlar. Ama ilginçtir mutfakta ben iş yaparken pusetinden beni izlemeyi seviyor tabi aç ve uykusuz değilse. Glb hareketler sesler ilgisini çekiyor.
Bi arkadaşım da oyun halısını mutfağa kurup o arada yemeğini yapıyor. Ama benim kız oyun halısını sevmiyor pek.
Normalde hep 8 9 gibi uyur kızım dün gece 7 buçuk 8 buçuk arası uyudu 8 bucuktan sonra uyutmayim dedim biraz gec uyusun.sonra uykusu iyice açıldı 12 de uyudu gece devamli kalktı emmek için. Sonra 5 bucukta uyandı 20 dk sallayıp yanıma aldım 6 buçugu zor ettik yani anladım ki geç yatan çocuk maalesef yine erken kalkiyor. Sabah 8 de kalksa keşke hep ama hayal gibi 6 ya sukretcez.
Iki kez yaptim oyle,ilkinde isim bitene kadar durdu ikincisinde nerdeyse hic durmadi. Cok degisken halleri var zaten,ama simdi esim ise gitmeden yemegi yaptm hazir ettm. Benimki de duskun degil oyun halisina,oyle bakiyo hosuna gidiyo ama durmayi pek sevmiyor sevseler de oyalansalar dimi ama
Bes dakika bile emse yetiyo demwkki kac kilo dogmustu canim
Benimkide ayni dogdu iyi kilosu seninkinin üzülme benimki 590037 haftalık 2800 doğdu. Bir hafta sonra 2.700dü. Sonra almaya başladı işte. Tek anne sütüyle beslenmeye başladığı ay kilo alımı düştü.
Oyun halisinda duruyor diyeni daha duymadım. Bende almayı düşünüyordum. Sanırım vazgeçicem. Boş yere evi doldurup duruyoruz
Bakislara gellBenimkide ayni dogdu iyi kilosu seninkinin üzülme benimki 5900
Budaha bir aylik bile degildi emerken dayisi resim istedi memeyi birakti bole bakti mevzumu var gibisineBakislara gell
Benimkide ayni dogdu iyi kilosu seninkinin üzülme benimki 5900
Ahh halida oynayip yorulup uyuyanlar varmisbizdeyse boyle
nenimde ayni iki cocukla gecenn gün yarisi kakdi iki gunde bitti temizlik gule gule kirketValla çok üzülüyordum ama artık takmıcam. Ne yapayım sağlıklı olsun da.. Anası gibi zayıf kızıda.
Valla çok üzülüyordum ama artık takmıcam. Ne yapayım sağlıklı olsun da.. Anası gibi zayıf kızıda.
3 saatte bitecek ev temizligini 8 saatte bitirmenin haklı gururunu yaşıyorum bugün
Konusma istiuor sipalarBenim firlama bildigin kandirikci yaa :) boyle resmen uyuyor gozler gidiyor,bi sure boyle.. Bi bakiyorum hopp uyanmissonra da paso lak lak cok seker ya yiye yiye bitirecem ben bu sirini cenesi masallah susmiiii
Saglikli olsun bosver kiloyu.ilerde hepsi obez oluyoŞükret bence yarın 4 aylık iki hafta önce 5bucuktuvalla ben artık yapacak bir şey bulamıyorum canım. Gezerek emzirmeyi dene tüm uykularinda gece gündüz farketmez uykuya gecerken ve uyanırken dene. Dalarsa dürterek uyandır emmesini sağla. Yatarak dene ayakta dene. Benimki hepsine bir kaç gün kanıp sonra yine 5dakikaya düşürüyor. Allah kolaylık versin. Ben artik Saldım çayıra mevlam kayira
Konusma istiuor sipalarbana dun aksam misafir geldi aldi kucagina sonra yuzune bskti bakti agladi kadinin sonra ben alinca guluyor sipa basil güldüm yahu
Ayni bende oyleyim bugün misafir vardı. Aksam öncesi temizlik sonrası zaten savaş alanına dönüyor3 saatte bitecek ev temizligini 8 saatte bitirmenin haklı gururunu yaşıyorum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?