2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım malesef biz onları değil onlar bizi yönetiyor :) benim oğlan da erken de yat sa geç de yatsa sabah beş ya da altı da ayakta..

kızlar merhaba.tetozun 3.dozunu ne zaman yaptıracaksınız veya yaptırdınız.bizim ebe bebek 4 aylık oluca yapalım dedi.asılardan biri tetanoz .hem anne sütünden de gececek bebeğe.fazla olmaz m?cevabınızı bekliyorum

Kızlar aranızda prima premium 3 numara bez kullanan var mi paşamın poposu ondan mi kizardi bilemedim ya daha öncede hep premium kullanıyorduk bir kez pampers aldım niye boyle oldu bilemedim bir de kakası çok sıvı ondan mi acaba çok canım sıkılıyor poposunu sürekli yikiyorum pisik kremi suruyorum azalıyor ama geçmedi

Bu dediklerinin herhangi birinden de olabilir. Ama merak ettm cnm pampersla prima ayni degil mi? Burda pampers var,isareti ordaki primanin ayni. Ben de ayni marka isim degisik saniyordum.. Popis gecer ins sudokrem kullan bize cok iyi geliyor,kalin bi krem old icin dha fazla koruyor cildi. Ben hamileyken kasinan karnima dahi suruyodum

Oyun halisinda duruyor diyeni daha duymadım. Bende almayı düşünüyordum. Sanırım vazgeçicem. Boş yere evi doldurup duruyoruz
Benimki oyun halisini cok seviyo ya masalalh diyimde yarn oynamiyoms gecen gun odada otururken yatrdm nerdeyyse 2 saate yakin oynadi bi kerede mutfakta yemek yapyodm oyun halisina yatirdm gttm sesi cikmyo oyuncaklarn felan baktm ki uyuyakalms nasl tatli uyuyo

Merhaba anneler. Kadınlar kulubünü epeydir takip ediyorum. Ne yazık ki bu formu geç gördüm . Sayfalarınızı hızlı hızlı okuyabildim. Üye oldum hemen. Çok yararlı bilgiler oluyor. Çok anormal olmadığı sürece tecrubelerden faydalanıyorum. Allah evlatlarımızın acısını göstermesin. Herkese sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…