2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sünger olduğu için dizime yatırdığım zaman ondan destek alıyorum. Zaten eşim de yardımcı oluyor, sabunu şampuanı filan veriyor, havlusunu o tutuyor, duş başlığını o tutuyor filan.
Ben tamamen tek basina yikiyosn sanmstm o zaman tutablrsn rahat raht ben fileyr yatrip tek basima yikyrm ama yuzsmustu yatrnca kipir kipir zor oluyo

Kızlar paşam paşam 6300 şuan prima aktif bebeğe geçecem premiumu değiştirecem 3 mu 4 mu aliyim sizler kaç kilodan sonra 4 e gectiniz bir de aktif bebeği tavsiye ediyormusunuz
Aktif ten memnunum 4 numara kullaniyoruz 6300 ara bir kilo ben o zamanlar 3 bazen 4 numara kullandim bence bacakları sikmiyorsa 3 iyi gibi

Bi dur be karı

Istanbul. mahvolduk cocukda bende ya
İnanamıyorum benim hala doğal gaz açık gerçi en düşük derecede ama evler bir türlü ısınmadı. Ama seni görünce haşime şükretmek istedim. Gerçi buralarda nem yok çok bunaltmıyor sıcağı.. (Malatyadayız)

Sen aslen malatyalimisin benim kv de malatyali bekarken bir komsumuz vardi malatyali cok severdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…