- 12 Ocak 2013
- 451
- 1.460
- 313
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #84.401
Ben de doğduğundan beri ıslak mendil kullanıyorum. Uni baby yenidoğan, evet fiyat olarak diğerlerine nazaran biraz pahalı ama ben taa doğumdan önce toplu almıştım koli ile, o zaman ucuza geliyor. Son kullanma tarihine bakarak almak lazım, benimkiler 2017, N11 den almıştık.Aranizda dogdugundan beri sadece islak mendil kullanan bi ben miyim ? pampers sensitive kullaniyorum basindan beri,sukur hic pisik olmadi. Pamuktu suydu hic yapmadim yani ve bu markayi sahsen iyi buldum ben. Samp,vucut yagi olarak da Burt's Bees kullaniyorum,orda var mi bilmiyorum ama cookk hoosss!! Balli ya bebegin teninecok yakisiyor
Ben de doğduğundan beri ıslak mendil kullanıyorum. Uni baby yenidoğan, evet fiyat olarak diğerlerine nazaran biraz pahalı ama ben taa doğumdan önce toplu almıştım koli ile, o zaman ucuza geliyor. Son kullanma tarihine bakarak almak lazım, benimkiler 2017, N11 den almıştık.
Kaç kere yazdım kızlar. Hep söyledim yine söylüyorum krem mrem hikaye. KANTARON YAĞI kullanınValla ben de ne yapacagimi şaşırdımbu piştikten nasıl kurtulacak pasam bilmiyorum
Hangi memleket orası. Bizim evler hala ısınmadıEv 30 derece
Istanbul. mahvolduk cocukda bende yaHangi memleket orası. Bizim evler hala ısınmadı
Bici bici yapinIstanbul. mahvolduk cocukda bende ya
Benim ev de öyle Atom, komple Güney cephe, biz normalde kışın ödediğimiz doğalgaz faturası kadar da yazın klima kaynaklı elektrik faturası öderiz ama şimdi Boncuk hasta olur korkusuyla klimaya da elimiz gitmeyecek. Yandık valla kelimenin her anlamıylaIstanbul. mahvolduk cocukda bende ya
Kisa sureli cozum canim maslesef...Bici bici yapin
Aynen bizim evde. Yari ciplak geziyodum zaten evde, simdi findigi da soydum ayaginda corap bile yok, ates atiyo ayaklari yavrumun. Ben suni serinlikde sevmem, almadim bu zamana kadar klima, kullanmakda istemiyorum aslinda dedigin gibi. Kendimden gectimde cocuk 7.30dan beri uyuyamayinca cok sikinti. Hergunu boyle gecirmem mumkun degil mecbur kullanilacak klima, elimde filitreleri hergun yikarim artik, bi odada mi yasicaz yani? Ev kucuk aslinda tum evi serinletebilirmiyim klima ile bilmiyorumBenim ev de öyle Atom, komple Güney cephe, biz normalde kışın ödediğimiz doğalgaz faturası kadar da yazın klima kaynaklı elektrik faturası öderiz ama şimdi Boncuk hasta olur korkusuyla klimaya da elimiz gitmeyecek. Yandık valla kelimenin her anlamıyla
Cam bezi bu konuda imdada yetişiyor tek bezle ıpıl ipil yalandan da olsa ani temizlikler için kurtarıcı. Elastiki bişey biraz yoruyor ama kurulama derdi yok tavsiye ederim camlar aynalar ve plazma tvler için ideal...
Evini götürüyorum...
Yazan : B.k
Zaten öyle daha iyi olur, ben de salonda klima açacağım ama İnci 'yi salona getirmeyeceğim, salondan antre ve yatak odasına hafif serinlik gelsin yeter. İnci uyuyunca salonda serilir ben de motoru soğuturum ancak.Aynen bizim evde. Yari ciplak geziyodum zaten evde, simdi findigi da soydum ayaginda corap bile yok, ates atiyo ayaklari yavrumun. Ben suni serinlikde sevmem, almadim bu zamana kadar klima, kullanmakda istemiyorum aslinda dedigin gibi. Kendimden gectimde cocuk 7.30dan beri uyuyamayinca cok sikinti. Hergunu boyle gecirmem mumkun degil mecbur kullanilacak klima, elimde filitreleri hergun yikarim artik, bi odada mi yasicaz yani? Ev kucuk aslinda tum evi serinletebilirmiyim klima ile bilmiyorum
Ben hiç beğenmemiştim.. aşırı kokulu ve dışardan dokununca ıslakmış gibi oluyordu
Ben hep tek yikiyorum eskiden legenler vardiya onsan aldim buyugunden altinq eski battaniyesini seriyorum yatiyo benimle konusuto ben yikarken onu
Bende gözümü karartıp tek yıkıcam artık. Babanın keyfini beklemektense.. Ama göğsünden ve bacakarasıdan yüzüstü tutarken sırtına nasıl su dökülür tek başına ki
Zaten öyle daha iyi olur, ben de salonda klima açacağım ama İnci 'yi salona getirmeyeceğim, salondan antre ve yatak odasına hafif serinlik gelsin yeter. İnci uyuyunca salonda serilir ben de motoru soğuturum ancak.
Ben gigusunun üzerine koluma yatiriyorum oyle döküyorum suyu dogdugundsn beri kimseden yardim almadim biraz cesaret istiyor ilk oglumda da yikaysmazdim kv le kavga ettim birgun dedim kimseye muhtac olmucaksin neslihan oldugu kadar ondan sonra kimsedrn yardim almsdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?