2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ek gıdaya gecmeden önce iyi bir robot almak istiyorum. Su 5 ozellikli oluyor ya blender mixer dograyici kesici rendeleyici. Bende tefal var minik 3 ozellikli su an ama blender ve mixeri yeni bozuldu. Tavsiyesi olan var mi

selam millet..
sonunda görümceyi nişanladık
haftaya erkek tarafına gidilecekmiş..
isyan ettim en sonunda...
'bi tatilim var sizin zımbırtılarınızla uğraşıyorum' dedim
Misafirlere dağıtılması için içecek almışlardı.. dağıtmayı unuttular.. Eve getirdi eşim hepsini
Bizden bu kadar dedikodu

Kızlar ek gıdaya gecmeden önce iyi bir robot almak istiyorum. Su 5 ozellikli oluyor ya blender mixer dograyici kesici rendeleyici. Bende tefal var minik 3 ozellikli su an ama blender ve mixeri yeni bozuldu. Tavsiyesi olan var mi

Ben de buharda pişiren modellere bakıyorum ek gidada kullanırım diye. Aventin ki güzel gibi. Buharda pisiriyor. Ters çeviriyorsun blender yapıyor. Ne alsakki acaba

Kızlar paşam paşam 6300 şuan prima aktif bebeğe geçecem premiumu değiştirecem 3 mu 4 mu aliyim sizler kaç kilodan sonra 4 e gectiniz bir de aktif bebeği tavsiye ediyormusunuz
Aktif bebek 3ü beğendim ben. Ama kokulu. Zararı varmidir bilmiyorum. bugün ıslak mendiller ve bezlerle ilgili (kanserojen maddeler) korkunç bi yazı okudum ki çocuğa amerikan bezi baglayasim geldi

Aktif bebek 3ü beğendim ben. Ama kokulu. Zararı varmidir bilmiyorum. bugün ıslak mendiller ve bezlerle ilgili (kanserojen maddeler) korkunç bi yazı okudum ki çocuğa amerikan bezi baglayasim geldi
Ben hiç beğenmemiştim.. aşırı kokulu ve dışardan dokununca ıslakmış gibi oluyordu

Eskilerin boyle dertleri yokmus valla ben hatırlıyorum annem kardesime bagliyordu hic pisikte olmuyordu

Hadi gozun sydin eymentaa yakinda dugun var yani

Geçmiş olsun. Ek gıda olarak tavsiyede bulundu mu dr?

bi liste verdi sağlık ocağındaki hemşire yoğurt meyve püresi falan yazıyo

Bizde 330 gr almıştık bize aksine doktorumuz ek gıdaya başlama ek gıda kilo aldırmaz sütünü arttır dedi.pufffffff.mama yeseydi mama ilavesi yapacaktım ama maalesef

Bende süt vermeyi düşünüyorum sadece bi on gün daha denemek istiyorum sonrasında olmazsa mama oda olmadı ek gıda

Kadın tutmak şart. Cam kapı olayına girilemiyor bile
Cam bezi bu konuda imdada yetişiyor tek bezle ıpıl ipil yalandan da olsa ani temizlikler için kurtarıcı. Elastiki bişey biraz yoruyor ama kurulama derdi yok tavsiye ederim camlar aynalar ve plazma tvler için ideal...

Hayırlı olsun eymentaa okudum mu benim yazımı bilmiyorum ama kaynanamla kavga ettim 2 yildir herseye tamam diyen susan Neslihan sonunda bir konuştu ipler koptu 15 gün oldu gitmiyirum arayan soran da yok umrumda da değil bundan sonra gelin nasıl olacak gorecekler mesafe her şey sözde beni kardeşi olarak gören iki gorumcem de aramadı niye böyle oldu diye diyeceğim o ki kendini çok yorma kimse için degmiyor bebisine eşine bak gerisi bos

Valla ben de ne yapacagimi şaşırdım bu piştikten nasıl kurtulacak pasam bilmiyorum

Canim bebe sMpuaniyla yika sürekli mendil kullanma biraz üzerine arko sur ben iyle yaptim gecen hemen gecti
Canım sürekli yikiyirum pisik kremi duruyorum biraz geçti ama hala kızarık ıslak mendil hic kullanmafim ben hep pamuklu suyla yikadim prima aktif bebeği deneyecrm bakalım inşallah geçer

Kaynanam cocuga bakmasa ugrasmazdim da iste .. Kadin parayi da kabul etmedi bende altinda kalmak istemiyorum..
Ama gene lafimi esirgemem canim
İçinde tutup kanser olacağina dişinda tut konser olsun

Ben hep tek yikiyorum eskiden legenler vardiya onsan aldim buyugunden altinq eski battaniyesini seriyorum yatiyo benimle konusuto ben yikarken onu
Sünger olduğu için dizime yatırdığım zaman ondan destek alıyorum. Zaten eşim de yardımcı oluyor, sabunu şampuanı filan veriyor, havlusunu o tutuyor, duş başlığını o tutuyor filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…