- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #84.381
7000 den sonra geçmiştimKızlar paşam paşam 6300 şuan prima aktif bebeğe geçecem premiumu değiştirecem 3 mu 4 mu aliyim sizler kaç kilodan sonra 4 e gectiniz bir de aktif bebeği tavsiye ediyormusunuz
Adasim kendini çok yorma bu arada ben ismimi çok begrniyirum ya sen her yerde tek gibiyim çok az kullanılıyor
Kızlar ek gıdaya gecmeden önce iyi bir robot almak istiyorum. Su 5 ozellikli oluyor ya blender mixer dograyici kesici rendeleyici. Bende tefal var minik 3 ozellikli su an ama blender ve mixeri yeni bozuldu. Tavsiyesi olan var mi
Aktif bebek 3ü beğendim ben. Ama kokulu. Zararı varmidir bilmiyorum. bugün ıslak mendiller ve bezlerle ilgili (kanserojen maddeler) korkunç bi yazı okudum ki çocuğa amerikan bezi baglayasim geldiKızlar paşam paşam 6300 şuan prima aktif bebeğe geçecem premiumu değiştirecem 3 mu 4 mu aliyim sizler kaç kilodan sonra 4 e gectiniz bir de aktif bebeği tavsiye ediyormusunuz
Ben hiç beğenmemiştim.. aşırı kokulu ve dışardan dokununca ıslakmış gibi oluyorduAktif bebek 3ü beğendim ben. Ama kokulu. Zararı varmidir bilmiyorum. bugün ıslak mendiller ve bezlerle ilgili (kanserojen maddeler) korkunç bi yazı okudum ki çocuğa amerikan bezi baglayasim geldi
Aktif bebek 3ü beğendim ben. Ama kokulu. Zararı varmidir bilmiyorum. bugün ıslak mendiller ve bezlerle ilgili (kanserojen maddeler) korkunç bi yazı okudum ki çocuğa amerikan bezi baglayasim geldi
Hadi gozun sydin eymentaa yakinda dugun var yaniselam millet..
sonunda görümceyi nişanladık
haftaya erkek tarafına gidilecekmiş..
isyan ettim en sonunda...
'bi tatilim var sizin zımbırtılarınızla uğraşıyorum' dedim
Misafirlere dağıtılması için içecek almışlardı.. dağıtmayı unuttular.. Eve getirdi eşim hepsini
Bizden bu kadar dedikodu
seneye nisan ayındaHadi gozun sydin eymentaa yakinda dugun var yani
Geçmiş olsun. Ek gıda olarak tavsiyede bulundu mu dr?
Bizde 330 gr almıştık bize aksine doktorumuz ek gıdaya başlama ek gıda kilo aldırmaz sütünü arttır dedi.pufffffff.mama yeseydi mama ilavesi yapacaktım ama maalesef
Aseneye nisan ayında
Cam bezi bu konuda imdada yetişiyor tek bezle ıpıl ipil yalandan da olsa ani temizlikler için kurtarıcı. Elastiki bişey biraz yoruyor ama kurulama derdi yok tavsiye ederim camlar aynalar ve plazma tvler için ideal...Kadın tutmak şart. Cam kapı olayına girilemiyor bile
Hayırlı olsunselam millet..
sonunda görümceyi nişanladık
haftaya erkek tarafına gidilecekmiş..
isyan ettim en sonunda...
'bi tatilim var sizin zımbırtılarınızla uğraşıyorum' dedim
Misafirlere dağıtılması için içecek almışlardı.. dağıtmayı unuttular.. Eve getirdi eşim hepsini
Bizden bu kadar dedikodu
Valla ben de ne yapacagimi şaşırdımAktif bebek 3ü beğendim ben. Ama kokulu. Zararı varmidir bilmiyorum. bugün ıslak mendiller ve bezlerle ilgili (kanserojen maddeler) korkunç bi yazı okudum ki çocuğa amerikan bezi baglayasim geldi
Canim bebe sMpuaniyla yika sürekli mendil kullanma biraz üzerine arko sur ben iyle yaptim gecen hemen gectiValla ben de ne yapacagimi şaşırdımbu piştikten nasıl kurtulacak pasam bilmiyorum
Canım sürekli yikiyirum pisik kremi duruyorum biraz geçti ama hala kızarık ıslak mendil hic kullanmafim ben hep pamuklu suyla yikadim prima aktif bebeği deneyecrm bakalım inşallah geçerCanim bebe sMpuaniyla yika sürekli mendil kullanma biraz üzerine arko sur ben iyle yaptim gecen hemen gecti
Kaynanam cocuga bakmasa ugrasmazdim da iste .. Kadin parayi da kabul etmedi bende altinda kalmak istemiyorum..Hayırlı olsuneymentaa okudum mu benim yazımı bilmiyorum ama kaynanamla kavga ettim 2 yildir herseye tamam diyen susan Neslihan sonunda bir konuştu ipler koptu 15 gün oldu gitmiyirum arayan soran da yok umrumda da değil bundan sonra gelin nasıl olacak gorecekler mesafe her şey sözde beni kardeşi olarak gören iki gorumcem de aramadı niye böyle oldu diye diyeceğim o ki kendini çok yorma kimse için degmiyor bebisine eşine bak gerisi bos
Sünger olduğu için dizime yatırdığım zaman ondan destek alıyorum. Zaten eşim de yardımcı oluyor, sabunu şampuanı filan veriyor, havlusunu o tutuyor, duş başlığını o tutuyor filan.Canm dizinde nasl yikiyosn yani bide tutman gerekcek zor olmuyo mu
Sünger olduğu için dizime yatırdığım zaman ondan destek alıyorum. Zaten eşim de yardımcı oluyor, sabunu şampuanı filan veriyor, havlusunu o tutuyor, duş başlığını o tutuyor filan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?