- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #85.121
Sör...aynı şeyleri düşünüyoruz yine..selam anneler nabıyonuz beaa
doktora yazdım bakalım ne dıyecek günde 1-2 kez devam sütü olayına
ara sıra verırsem hem sütüm dinlenir hem de uykusu uzun olur biraz diye düşünüyorum.
devam sütü ve mama arasındaki fark nedir, kullanan nasıl kullanıyor?
ben aptaml devam sütü kullanıyorum 2 buçuk aylıktan beri gece bir kez veriyorum gündüz hiç yok sadece anne sütü ama gece 10buçuk gibi aptamil veriyorum uzun uyusun diye ve işe yarıyor benim doktorum tavsiye etmişti kendimde dinlenmiş oluyorum
bizimki fena bu konuda..
Annesine öğretiyormuş ben evde yokken, annesi bana şikayet ediyo oğlunu
bırak peşimi pempeSör...aynı şeyleri düşünüyoruz yine..
Dün portakal suyu verdim kaşıkla...ekşidi yüzü..çokta vermedim...
Yoğurt yicek 2 kaşık ...mayalamam lazım..açıkcası bol bol yoğurt atıcam yani..bide izmirde süt ara
Ee elma suyu tatlı ..dün bende emdikten somra sağdıklarımı birleştirdim.125 cc oldu akşam verdim.2 saat ılmadan emdi..sonra yine emdi..gece sürekli emmek istiyor..bende tam olatak doymadığını düşünüyorum..cünkü kıpır kıpır..mama alıp vericem bende...
ne alsam bilmiyom..aptamile güvenemiyorum
biizmki agu demıyor artık. agu zamanı gectı benceYa bebisim cok güzel sesler cikariodu. 4 5 gündür bi agucuk alamiyorum ağzından. Sustu niyeyse ..
Hayır buyuk oldu kucugu evime gecince yaptircemHa
Hamilemisin yoksa bir sene derken
Canim sunnet olmusya pembeninki o yuzden dedim bu aradaHa
Hamilemisin yoksa bir sene derken
Cani istemiyirdur annesi korkmaYa bebisim cok güzel sesler cikariodu. 4 5 gündür bi agucuk alamiyorum ağzından. Sustu niyeyse ..
Iste farkli sesler cikariodu. Sustu onu diombiizmki agu demıyor artık. agu zamanı gectı bence
Ay gecicidir insallah nazar mi ettim die dusunup duruomCani istemiyirdur annesi korkma
Ay gecicidir insallah nazar mi ettim die dusunup duruom
Ya doğduğunda süt gelmemişti aptamil aldık..taş çatlasın 200 cc lik kullandık..süresi 1 aymış..bırak peşimi pempe
portakal falan verme alerjik nedenlerden dolayı. vereceksen elma ya da armut suyu ver canım.
bize her hafta sütçü gelıyor o yüzden o konuda sıkıntım yok. sütçü bulamıyorsan günlük sütle mayala
yogurda başlayacagımız zaman allagın her günü mayalamayı düşünmüyorum
4-5 minik kavonoza mayalayıp 1 haftaya yayamayı planlıyorum
bende devam sütünü arastırıyorum
yabancıyım baya bu konulara
süt sağmanın püf noktalarını artık deneye deneye buldum
Sallmadan uyuyor bir anda dişi çıktı aglamiyor sen isteyken koca bir maşallahNedem ki
evet bende hip duydum. ayy valla biraz bakınıcam sonra kesicem bakmayıYa doğduğunda süt gelmemişti aptamil aldık..taş çatlasın 200 cc lik kullandık..süresi 1 aymış..
Birdw gdo ürünlü olduğu rivayeti dolanıyor..
Hip için olumlu şeyler duyuyorum..
Memem dolamıyor ki...gece vericem birde öğlen ..çünkü öğlen ben uyuyamıyorum hiç süt olmaz oldu..akşama korku ile giriyorum..doymaz emmez uyumaz vs..
Tehlikeli dönemi atlattığımı düşünüyorum..
Ee biraz kıvamlı mama yesin alışsın..
Gece uyumadın bugün keyfim yok..birde akşama mevlüt yapıyoruz..minicik birşey
Maksat oğlum dualı olsun
Pilavı tavuğu nohudu şekeri lokumu
Ecz gidip mamaları yerinde araştırıcam
Oğlan ayaklanınca ...sabah yatağımıza atlıcak ya..onu bekliyorum ben...eskiden ben uyandırınca suratsızın teki olurdu,afralı tafralı... oğlu uyandırınca gülerek sarılarak uyanıyor itolit
Zate pek seçenek yokevet bende hip duydum. ayy valla biraz bakınıcam sonra kesicem bakmayı
arastırmanın pohunu cıkarmıycam bu sefer
geçen gece doymadıgını düşündüm irmikli mama verdim, tadı bile yoktu
ona ragmen seve seve yemıstı.
bende yemedim daha. şimdi hazırlamaya başlıycamZate pek seçenek yok
Bişiler yemem lazım ..açım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?