- 16 Mayıs 2016
- 141
- 302
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #85.161
selam anneler nabıyonuz beaa
doktora yazdım bakalım ne dıyecek günde 1-2 kez devam sütü olayına
ara sıra verırsem hem sütüm dinlenir hem de uykusu uzun olur biraz diye düşünüyorum.
devam sütü ve mama arasındaki fark nedir, kullanan nasıl kullanıyor?
Ayına göre normalse sorun yok. Gerek yok 4 ayda ek gıdaya. Yazık şimdi olmazsa yıllar sorun çıkıyor bağırsak mide problemleri En çok bir iki öğün mama verırsın sutun azsa. Doymuyorsa anlarsın zaten. sütün çok fakat yağsız ise yağsız süt kilo aldırmıyor. Yağlandırmaya bakacaksın artık. Dr. una güveniyorsan sorun yok. Ne diyorsa onu yapmaktan başka çare yokBenimki bu ay 270 gram almis.doktor basla demedi ek gidaya.4 ayda durabiliyomus kilo alimi.benimkide zatif.sagkikli olsunda bosver kiloyu
yok kendımız için soruyorum ben. bebek için çok erkenFacebook da Blw ye üyeyim orda anneler patatesli tost yapıyo bebişlere,onu soruyorsan
yemek vs konusunda asla esirgemem canım
her kahvaltıda muhakak menemen patateslı yumurta tarzında şeyler olur
Dişleri yüzünden benim kide bazen keyifsiz oluyor. Merak etme canım. Çok ağrı sızısı olsa ağlar. Durduramazsın ne yapsanYa bebisim cok güzel sesler cikariodu. 4 5 gündür bi agucuk alamiyorum ağzından. Sustu niyeyse ..
Yaa hoşgeldinde...geçmişimizi okuman lazımÇok dertli yim kızlar. Oglum neredeyse bir aydir meme ammek istemiyor. Bu dönemde olabiliyormus. Acaba içinizde bunu yaşayan var mı?
Ben doğumdan 15 gün sonra başladım. Bir kaç mama denedim. Mama derken devam sütüne de mama diyorum.. Mama olarak kastın ne. Ben mama ağırlıklı verdiğim için bazısı kabız yaptı bazısını sevmedi. Şuan aptamil kullanıyorum. Alman malı. Kilo aldırımı iyi. Evolviada iyi. Ama onu sevmedi pek. Hipp te iyi organik diyorlar ama raf ömrü diğer mamalarla aynı. Organık nasıl oluyor ı zaman anlamadım. Bebelac la aptamil aynı firma. Bebelac çok besleyıcı değil. Kilo aldırmıyor. Ama sen bir öğün kullanacaksın. Hazırlanışları aynı zaten. Keçi sütlü devam maması var..bende gece yatarken vereyım dıyorum. kasmanın alemi yok
1 öğün boşluğa ihtiyacım var ğöğsün dolması için. dün sagdıgım sütlerı birleştirdim 150 cc içti ve rahat uyudu 2-3 saat
normalde saat başı uyanır emerdı. e bir de buyuyorlar artık çabuk acıkıyorlar
benimki hiiç uyanmaz bile yanında davul çalsak umrunda değil hor hor bir iki söylendim tavır yaptım zorla kaldırdım ama değişmiyor ki yoruldum bende amann
bileklikte hiç olmaz bence limon, benımkı sürekli kollarını yemeye calısıyor.
sen bılırsın ama hazır sütten de yogurt yapılıyor.
Ben 6 kg iken geçmiştim bacakları sıktığı için. Daha iyi benimki çok hareketli bezi kaydırıyor gene sıkıyor. Molfix kullanıyorum prima aktif 3 çok kötu kokuyo geldi. Molfixe gectim. Can bebenın bacak lastıklerı nasıl acaba. Premium care pampersden bıraz daha küçük
Emzik almadigindan bence tek başına uykuya damlası çok zor benim kızımın. Emzik emdikce uykusu gelcek halbuki.ama hangi emzigi verdiysem almadı farklı bir model benim kizimBen dogdgndan beri 2 3 kez anca sallamisimdir hep emerek uyuyo benmki uykusu varsa agliyo surekli memeyi vernce 2 dk emiyo uyuyakaliyo gundz eger ism yoksa kundak yapyrm emzigini veryrm birakip odaya gelyrm uyuyana kdar kollarini cikarirsa tekrar saryrm emzgi atarsa twkrar veryrm pes edip uyuyo heralde
arkadaşlar dikkat, bebegin alması gereken ve sadece anne sütünde olan bazı seyler hipte yok. bu organik hikayesine kanmayın hepsi satış taktikleri sadece mamada değil tüm gıda sektörü bu organik olayını tüketicilerin bilgisizliği yüzünden abartmış durumda. aynı domates organik diye 15 tl kilosu. ne yani diğeri laboratuvarda mı üretiliyor.evet bende hip duydum. ayy valla biraz bakınıcam sonra kesicem bakmayı
arastırmanın pohunu cıkarmıycam bu sefer
geçen gece doymadıgını düşündüm irmikli mama verdim, tadı bile yoktu
ona ragmen seve seve yemıstı.
Aynen cnm ayaktan indirince max 15 dk duruyor sonra uyanıyor napcaz boyleBende ayakta sallıyorum canım başka türlü uyumuyordaldıktan sonra da sallıyorum ya da ayağımda duruyor öyle huzurlu uyuyor, maalesef bırakınca en fazla 15 dk fln uyuyor, seninki nasıl?
Denedik cnm daha da huysuzlaniyorBelki bi derdi vardır. Uyku aralarını uzatmayı denedin mi?
ben de aptamil kullanıyorum doktor önermişti memnun kaldık, ilk çocukta da aptamil kullanmıştık kilo alımı da gayet iyi
Organik olanın raf ömrü uzun olmaz. Ben de diğerlerinden farklı olduğuna inanmıyorum. Gdo bir ara önceden çıkmıştı bir kaçında. Tepki aldılar. Denetleme yapılıuor. Düzelttiler mamaları. Zaten yediğimiz ne organik. Köylerde bile suni gübre kullanılıyor. Ne yapaluçım süt yok mecburuz vermeye. Çok şükür bir şikayetimiz yok.arkadaşlar dikkat, bebegin alması gereken ve sadece anne sütünde olan bazı seyler hipte yok. bu organik hikayesine kanmayın hepsi satış taktikleri sadece mamada değil tüm gıda sektörü bu organik olayını tüketicilerin bilgisizliği yüzünden abartmış durumda. aynı domates organik diye 15 tl kilosu. ne yani diğeri laboratuvarda mı üretiliyor.
arkadaşlar dikkat, bebegin alması gereken ve sadece anne sütünde olan bazı seyler hipte yok. bu organik hikayesine kanmayın hepsi satış taktikleri sadece mamada değil tüm gıda sektörü bu organik olayını tüketicilerin bilgisizliği yüzünden abartmış durumda. aynı domates organik diye 15 tl kilosu. ne yani diğeri laboratuvarda mı üretiliyor.
Bebeğin seçimi de önemli. Bir kaç mama denedij. Başka mama kusturdu. Yemedi aptamil kullanıyoruz bizde. Onun secımı. Kaka da diğerlerine göre daha iyi şimdi. Her mama her bebektw aynı etki etmiyor.Ben de aptamil 2 kere denedim ama kötü bir günde denedim sanırım hepsini cıkardı sonra da tekrar vermeye cesaret edemedim.
Tadını sevmedi diye yorumladım.
Simdi hipp gce yatarken veriyorum sorun yok.
Ayrıca devam sütü veya mama alan bebişlwr için tavsiyem bio gaia ( prebiyotik) hergun cok rahat kaka yapıyor.
Bize de anlatsanasüt sağmanın püf noktalarını artık deneye deneye buldum
Ben şimdi tarttim 7100 geldi ama 3 bize fena değil gibi demekki her çocuğun farklikaç gündüz kakada beline cıkıyor sırf bu yüzden
elımdekılerı bitireyım 4 e gecıcem 7 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?