2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hip kullanıyorum sadece 1 kere gece yatarken verıyorum sabah 6 ya kadar uyuyor. Emzirdiğimde gece iki kere kalkıyordu.

Benimki bu ay 270 gram almis.doktor basla demedi ek gidaya.4 ayda durabiliyomus kilo alimi.benimkide zatif.sagkikli olsunda bosver kiloyu
Ayına göre normalse sorun yok. Gerek yok 4 ayda ek gıdaya. Yazık şimdi olmazsa yıllar sorun çıkıyor bağırsak mide problemleri En çok bir iki öğün mama verırsın sutun azsa. Doymuyorsa anlarsın zaten. sütün çok fakat yağsız ise yağsız süt kilo aldırmıyor. Yağlandırmaya bakacaksın artık. Dr. una güveniyorsan sorun yok. Ne diyorsa onu yapmaktan başka çare yok

yemek vs konusunda asla esirgemem canım
her kahvaltıda muhakak menemen patateslı yumurta tarzında şeyler olur
....
Domatesi kalınca dilimle tavaya diz ..tabi önce tereyağ ve zeytinyağı ko..domatesleri kızarınca çevir..sonra üzerine kekik ve tuz serp..üzerine kaşar rendele..oh misss miss..

Çok farklı kahvaltılıklarım vardır

Ben doğumdan 15 gün sonra başladım. Bir kaç mama denedim. Mama derken devam sütüne de mama diyorum.. Mama olarak kastın ne. Ben mama ağırlıklı verdiğim için bazısı kabız yaptı bazısını sevmedi. Şuan aptamil kullanıyorum. Alman malı. Kilo aldırımı iyi. Evolviada iyi. Ama onu sevmedi pek. Hipp te iyi organik diyorlar ama raf ömrü diğer mamalarla aynı. Organık nasıl oluyor ı zaman anlamadım. Bebelac la aptamil aynı firma. Bebelac çok besleyıcı değil. Kilo aldırmıyor. Ama sen bir öğün kullanacaksın. Hazırlanışları aynı zaten. Keçi sütlü devam maması var..

benimki hiiç uyanmaz bile yanında davul çalsak umrunda değil hor hor bir iki söylendim tavır yaptım zorla kaldırdım ama değişmiyor ki yoruldum bende amann

Benimki yprgun argin geliyor git yukarda uyu diyorum yok ben oglumdan ayrilmam diyor,salonda kivriliyor. Cogu zaman zaten uyuyamiyor pasacigin aglamalarindan ben zorsunuyorum o zorsunmuyor valla ya bana da kizio duruyo gicik

ben de aptamil kullanıyorum doktor önermişti memnun kaldık, ilk çocukta da aptamil kullanmıştık kilo alımı da gayet iyi

bileklikte hiç olmaz bence limon, benımkı sürekli kollarını yemeye calısıyor.
sen bılırsın ama hazır sütten de yogurt yapılıyor.

Diş jeli kullanmak istemiyorum kimyasal sonuçta bileklik de olmaz dediğin gibi hiç olmadı ayağına takarım diş kaşıyıcılar falan fayda etmiyor çünkü
önceden derdimiz gazdı gazda gaz gazda gaz şimdi diş oldu
ne ara büyüdü bu sıpalar
bide kaynanam sütçüden süt alıp bize yoğurt mayalıyo ama o yoğurt bana bile dokunuyor
yer yemez wcde alıyorum soluğu

Ben molfix 3 kullanıyordum
Biraz dar gelince 4e geçtim
Baktım oda büyük geldi
Ara boyu var 3+ plus diye
Onu kullanıyorum iyi oldu

Emzik almadigindan bence tek başına uykuya damlası çok zor benim kızımın. Emzik emdikce uykusu gelcek halbuki.ama hangi emzigi verdiysem almadı farklı bir model benim kizim

arkadaşlar dikkat, bebegin alması gereken ve sadece anne sütünde olan bazı seyler hipte yok. bu organik hikayesine kanmayın hepsi satış taktikleri sadece mamada değil tüm gıda sektörü bu organik olayını tüketicilerin bilgisizliği yüzünden abartmış durumda. aynı domates organik diye 15 tl kilosu. ne yani diğeri laboratuvarda mı üretiliyor.

ben de aptamil kullanıyorum doktor önermişti memnun kaldık, ilk çocukta da aptamil kullanmıştık kilo alımı da gayet iyi

Ben de aptamil 2 kere denedim ama kötü bir günde denedim sanırım hepsini cıkardı sonra da tekrar vermeye cesaret edemedim.
Tadını sevmedi diye yorumladım.
Simdi hipp gce yatarken veriyorum sorun yok.
Ayrıca devam sütü veya mama alan bebişlwr için tavsiyem bio gaia ( prebiyotik) hergun cok rahat kaka yapıyor.

Organik olanın raf ömrü uzun olmaz. Ben de diğerlerinden farklı olduğuna inanmıyorum. Gdo bir ara önceden çıkmıştı bir kaçında. Tepki aldılar. Denetleme yapılıuor. Düzelttiler mamaları. Zaten yediğimiz ne organik. Köylerde bile suni gübre kullanılıyor. Ne yapaluçım süt yok mecburuz vermeye. Çok şükür bir şikayetimiz yok.

Haklısın ama sadece hipp değil hicbir devam sütü anne sütünü taklit edemez. Organik olayına gelince Türkiye de hicbir sey hakkı ile yapılmıyor

Bebeğin seçimi de önemli. Bir kaç mama denedij. Başka mama kusturdu. Yemedi aptamil kullanıyoruz bizde. Onun secımı. Kaka da diğerlerine göre daha iyi şimdi. Her mama her bebektw aynı etki etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…