2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

güvenip takamam ben. hem rahat etmez hem de allah korusun koparır falan
çok güçlü çünkü

Benim de oylehala ayagimda uyudu uyandi cirladi emdi birdaha iyudu yine ayni babası diyo noldu buna dedim ben anayim sen uyu
Hadi benimki sünnet oldu,pipi acısına uyumuyor, seninkinin derdi neymiş keşke bende diyeydim ben anayim sen uyu diye benim kocada kalkmış sabah bugün güzel uyudu de mi hiç sesiniz yoktu diyo, hey allam yaa

Hadi benimki sünnet oldu,pipi acısına uyumuyor, seninkinin derdi neymiş keşke bende diyeydim ben anayim sen uyu diye benim kocada kalkmış sabah bugün güzel uyudu de mi hiç sesiniz yoktu diyo, hey allam yaa
Bilmiyorumki sorun ne uyanmis gizleri acmis aguu yapıyo ben olsam kaldirirdim agladiginda bak sesimiz cikiyo dite

Anam kıyamıyorum adama da akşama kadar çalışıyo, ama böyle deyince de gıcık oluyom
Ama onlar bize kiyiyo bebek agliyo mesala ben ihh dese duyar kalkarim zaten agliyo bir bagiriyor neslihaaaaan cicuk agliyo zaten sen soylemesen ben kalmicaktim allahim yaa

Ama onlar bize kiyiyo bebek agliyo mesala ben ihh dese duyar kalkarim zaten agliyo bir bagiriyor neslihaaaaan cicuk agliyo zaten sen soylemesen ben kalmicaktim allahim yaa
benimki hiiç uyanmaz bile yanında davul çalsak umrunda değil hor hor bir iki söylendim tavır yaptım zorla kaldırdım ama değişmiyor ki yoruldum bende amann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…