- 31 Ağustos 2010
- 767
- 1.866
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #85.201
Hayırdır canım geçmiş olsun
Cok cok gecmisler olsun canim inşallah iyi cikar sonuclar minnak adinada sevindim canimSağolasın. Evelki gün kontrol ve aşıya gittik. Dün kızımı dermatologa götürdüm egzamasi için. Çok şükür geçecek dedi. Bugün de benim için gittik hastaneye. Kıza aşı yaptırırken kan verdim saç dökülmesi için demir eksikliği falan vardır diye. Trombosit dedikleri şey sınırın altında çıktı. Panik oldular hastaneye sevk ettiler. Bugün 5tup kan verdim. P.tesi gorucez sonuçları.
tatlm her bebek her mamayı sevmiyor, benim nerdeyse her mamayı ayrı ayrı kullanan arkadaşlarım var. bize doktor aptamil önermişti. sevdi memnun kaldık. kaşık mamalarında bebelacın meyve püresini çok sevmişti benim bir numara, yalnız baya güzel ben de bikaç kere yemiştimKızlar ek gıdaya geçiş için neler aldınız kaşık tabak önerileriniz neler
Evet ilk hipp vermiştim ben doktor tavsiyesiyle.sonra SMA gold ve aptamil denedim ama içmek istemiyor.bunların hep 1 numarasi olcak ama 6 aydan önce icinhiip iyi diyorlar?
Cok cok gecmisler olsun canim inşallah iyi cikar sonuclar minnak adinada sevindim canim
Geçmiş olsun cnmSağolasın canım çok teşekkürler. Inşallah bakalım. Icimi ferah tutmaya çalışıyorum.
Doğum saatine göre yengeç bizim:)bana bak kızını gör
Bende 4 ocaaaaakkkk
Yükseleni balık haberin ola....
Benimki yprgun argin geliyor git yukarda uyu diyorum yok ben oglumdan ayrilmam diyor,salonda kivriliyor. Cogu zaman zaten uyuyamiyor pasacigin aglamalarindanben zorsunuyorum o zorsunmuyor valla ya bana da kizio duruyo gicik
Maşallah Benimki yprgun argin geliyor git yukarda uyu diyorum yok ben oglumdan ayrilmam diyor,salonda kivriliyor. Cogu zaman zaten uyuyamiyor pasacigin aglamalarindanben zorsunuyorum o zorsunmuyor valla ya bana da kizio duruyo gicik
Maşallah akşam gelsin okucam mesajını bak ellerin adamına deyi
Smasma nasıl kızlar? dısarı cıkıcaz gıtmısken alayım dıyorum
sma nasıl kızlar? dısarı cıkıcaz gıtmısken alayım dıyorum
Geçmiş olsun. Allah şifa versin canımSağolasın. Evelki gün kontrol ve aşıya gittik. Dün kızımı dermatologa götürdüm egzamasi için. Çok şükür geçecek dedi. Bugün de benim için gittik hastaneye. Kıza aşı yaptırırken kan verdim saç dökülmesi için demir eksikliği falan vardır diye. Trombosit dedikleri şey sınırın altında çıktı. Panik oldular hastaneye sevk ettiler. Bugün 5tup kan verdim. P.tesi gorucez sonuçları.
Geçmiş olsun cnm
Sağolasın amin inşallahGeçmiş olsun. Allah şifa versin canım
Hosbuldum :) Çok uzun bir geçmişiniz var okumaya ömrüm yetmez yetse de oğlum izin vermezYaa hoşgeldinde...geçmişimizi okuman lazım
Dişten dişten...
Mama olarak sormadım canım araç gereç olarak sormustumtatlm her bebek her mamayı sevmiyor, benim nerdeyse her mamayı ayrı ayrı kullanan arkadaşlarım var. bize doktor aptamil önermişti. sevdi memnun kaldık. kaşık mamalarında bebelacın meyve püresini çok sevmişti benim bir numara, yalnız baya güzel ben de bikaç kere yemiştimsonra öğrendim ki bununla diyet yapan kızlar bile varmıs aldığım yerdeki kız söylemişti adı da bebelac diyetiymiş
Ilk ne zaman vermeyi denedn ben 5 gunlukken verdmEmzik almadigindan bence tek başına uykuya damlası çok zor benim kızımın. Emzik emdikce uykusu gelcek halbuki.ama hangi emzigi verdiysem almadı farklı bir model benim kizim
Maşallah akşam gelsin okucam mesajını bak ellerin adamına deyi
Hosbuldum. Aslında oğlum 5 ocakta doğdu.Hoşgeldin senin demek 3 ocakta doğdu benim kızımda 4 ocak
2 haftaliktik cnmIlk ne zaman vermeyi denedn ben 5 gunlukken verdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?