2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırdır canım geçmiş olsun

Sağolasın. Evelki gün kontrol ve aşıya gittik. Dün kızımı dermatologa götürdüm egzamasi için. Çok şükür geçecek dedi. Bugün de benim için gittik hastaneye. Kıza aşı yaptırırken kan verdim saç dökülmesi için demir eksikliği falan vardır diye. Trombosit dedikleri şey sınırın altında çıktı. Panik oldular hastaneye sevk ettiler. Bugün 5tup kan verdim. P.tesi gorucez sonuçları.

Cok cok gecmisler olsun canim inşallah iyi cikar sonuclar minnak adinada sevindim canim

Kızlar ek gıdaya geçiş için neler aldınız kaşık tabak önerileriniz neler
tatlm her bebek her mamayı sevmiyor, benim nerdeyse her mamayı ayrı ayrı kullanan arkadaşlarım var. bize doktor aptamil önermişti. sevdi memnun kaldık. kaşık mamalarında bebelacın meyve püresini çok sevmişti benim bir numara, yalnız baya güzel ben de bikaç kere yemiştim sonra öğrendim ki bununla diyet yapan kızlar bile varmıs aldığım yerdeki kız söylemişti adı da bebelac diyetiymiş

Vayyy inek sütüyle değil heralde suyla mi yaptın. Ben aptamil princ unlu kaşık mamasından veriyorum yarisi aptamil formül Mama iceriginin ztn.

Benimki yprgun argin geliyor git yukarda uyu diyorum yok ben oglumdan ayrilmam diyor,salonda kivriliyor. Cogu zaman zaten uyuyamiyor pasacigin aglamalarindan ben zorsunuyorum o zorsunmuyor valla ya bana da kizio duruyo gicik
Benimki yprgun argin geliyor git yukarda uyu diyorum yok ben oglumdan ayrilmam diyor,salonda kivriliyor. Cogu zaman zaten uyuyamiyor pasacigin aglamalarindan ben zorsunuyorum o zorsunmuyor valla ya bana da kizio duruyo gicik
Maşallah  akşam gelsin okucam mesajını bak ellerin adamına deyi

sma nasıl kızlar? dısarı cıkıcaz gıtmısken alayım dıyorum
Sma
sma nasıl kızlar? dısarı cıkıcaz gıtmısken alayım dıyorum

Sma eski mama. Güvenilir. Ama tıp ilerledi. Herşeyin eskiye göre daha iyi daha kalitelisi çıkıyor. Şimdiki mamalar daha iyi geliyor bana. Rekabetide düşünürsek. Sen yine içine sineni al.

Geçmiş olsun. Allah şifa versin canım

Canim
Mama olarak sormadım canım araç gereç olarak sormustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…