- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #85.401
kesinlikle canım anne de başka birşey deme annenden var ne varsa hayırEvet aslında ben ondan endişeleniyorum beni köle gibi görecekler nerdeyse. Ya insan bırak gelinini yabancı birinin üstelik çocuklu birinin evine gittiğinde oturup onu izler mi? Bulaşıkları toplarken içimden ahh annem sen bu hallerimi görsen ne üzülürdün diye geçirdim. İnsanın annesi gibi var mı
karnına küçük pıtpıtlar ve emzik bu şekilde alıştı ama son haftadır uykus duzenı berbat olsu gunduzlerı uyumak ve emmek istemiyor ama denedım mama verdim hemen yedi aç ama emmiyorNasıl uyutuyordun
benimde acayıp dökülüyor elımde kalıyor bütün saçlarımKızla kaç gündür giremedim aksam gündüz sürekli misafirim geldisaçlarım çok dökülüyor kızlar her yer kil oluyor demir ilacı kullanmadim ben bir doktora mi gitsem zaten çok cansız ve beyazlar da arttı kazitiyim diye düşünmüyor değilim kapaliyim zaten sorun olmaz
Cocuk allerji bolumu var.dr u ayri. Her hastanede nasil bilmiyorum. Ben yaptirmadim kucuk daha ek gidaya gecmedik daha.8 aylik bebek vardi .kollarini cizmislerdi.Inek sutu alerjisine hangi bolum bakiyor birde bu testi yaptiran varmi acaba test nasil yapiliyor
bizim kontrole gıttıgımız hastanede allerji dru ayrı. Kan yada derı testı yapılıyor. Ben yaptırmadım ama gordum bıraz 8 yada 9 aylıktı kollarına yapıyorlardı. damlatmışlardı herhalde çocuk aglamıyorlardı. Agrılı bırsey deyıl herhalde. Bırde normal mamadan sonra şişlik ishal oluşan bebek gelmıştı. Ona da laktoz intolaransı dendı. İnek sutu allerjısı yanıInek sutu alerjisine hangi bolum bakiyor birde bu testi yaptiran varmi acaba test nasil yapiliyor
Kızla kaç gündür giremedim aksam gündüz sürekli misafirim geldisaçlarım çok dökülüyor kızlar her yer kil oluyor demir ilacı kullanmadim ben bir doktora mi gitsem zaten çok cansız ve beyazlar da arttı kazitiyim diye düşünmüyor değilim kapaliyim zaten sorun olmaz
benimde acayıp dökülüyor elımde kalıyor bütün saçlarım
bende pek kullanmadım hamıleyken mıdemı acıtıyordu. benımde halsızlık son safadaBen de ne hamilelikte ne doğumdan sonra kullanamadım demir ilacını. Aynen saçlarım avuç avuç geliyo ellerime acayip dökülüyo evin heryeri saç halsizlik yorgunluk diz boyu. Gittim dr tahlil yaptırdım demir depoların boş dedi. Mecbur başladım ilaca. Tabi daha neler neler söyledi deee neyse bu pratisyendi sağlık ocağının dr. Tahlilleri hastaneye endokrine gidip tekrar ettircem bakalım.
Allah belanı vermesin kadinÜlen varyaaa...
hayyy ben benim aklıma
Bebeğin fotosuna yada video diyince
Ergen erkek çocuklarının şe ederken
Sadece anne sütü alıyorsa zaten kesınlıkle bırsey verme. Anne sütü gibi var mı. çoğu dr baslatmıyor sırf anne sutu alıyorsa. Her drun farklı sızınkı dd aynı seyı soylemış. Her bebek farklı uygulamada bakalım nasıl olacak. İstahsızsa baska yontemler uygularım. O yuzden dıger annelerı de merak edıyorum. Çok katı kurallarım yok. Bazen eskı usullerde ışe yarıyor. Hepsı değil tabıı. Bazı drlar kalıp dısına cıkmak ıstemıyor. Kolik ve kabızlıktan cok çektik. Kızarıp morarıyordu ıkınmaktan. Çaresız olunca drun dedıgı dısına asla cıkmam dıyen ben eskı usul şeylerede basvurduk faydada gorduk.
Bende sana katiliyorum. Dun dr da bana aynini soyledi uc gun kurali ile sebze baslamak en iyisi, meyve suyu, puresi hep bebisi sekerli tadlara alistirip sonrasinda sebze verirken sorun olabiliyormus
Suan icin sadece anne sutu ile devam edecegim 5 aylik olunca sanirim kiloya gore karar verip sebze ve yogurt ile baslayacagim. Suan sutumu azaltmak istemiyorum
Hatta simdi yazarken aklima geldi eskiden cocukken bize yogurdu yiyelim diye seker katip verirlerdi ne kadar zararli seyler yemisiz
Ben de gidiyim çünkü avuç avuç geliyor evin her yeri sac oluyorBen de ne hamilelikte ne doğumdan sonra kullanamadım demir ilacını. Aynen saçlarım avuç avuç geliyo ellerime acayip dökülüyo evin heryeri saç halsizlik yorgunluk diz boyu. Gittim dr tahlil yaptırdım demir depoların boş dedi. Mecbur başladım ilaca. Tabi daha neler neler söyledi deee neyse bu pratisyendi sağlık ocağının dr. Tahlilleri hastaneye endokrine gidip tekrar ettircem bakalım.
Benimkide oyle çok dökülüyor. kestırdım bıraz. Habıre topuz yapıyorum zaten. Bebeğin ağzına gıder dıye battanıyesını onluğunu üzerini kontrol edıyorum habıre. Emzırmede oluyormuş. Bebiş aloyor vıtamınlerınızı. vıtamın hapı kullanıyordum gebelıkte kullandığımı ama kestım. İştah açıp kılo yapıyor. Lactamıl içiyorumKızla kaç gündür giremedim aksam gündüz sürekli misafirim geldisaçlarım çok dökülüyor kızlar her yer kil oluyor demir ilacı kullanmadim ben bir doktora mi gitsem zaten çok cansız ve beyazlar da arttı kazitiyim diye düşünmüyor değilim kapaliyim zaten sorun olmaz
bende pek kullanmadım hamıleyken mıdemı acıtıyordu. benımde halsızlık son safada
Ben de gidiyim çünkü avuç avuç geliyor evin her yeri sac oluyorzaten halsizlik ayri benim de bebisle temizlik zaten çok zor kestirecem bir de çok uzadı
Kesinlikle gidin derim dr bana senin işin bitmiş dostuuumm demek istedi resmen
Nasil bingildaga bakmiyomus anlamadim.kapanip kapanmamasi onemli degilmiymiszeyno111 canım biz bu ayki kont.marmariste bi Dr yaptırdık bingildagi na bakmadı ben hatırlattım o eski bilgi bingildaga bakmıyoruz dedi
Tesekkur ederim bizim mama hiç almadı ek gidaya hic gecmedik hep anne sutu ile beslendi ama kakada kan vardi egzamasida var dr alerji testi istedi ama kan gorunce bir an korktumCocuk allerji bolumu var.dr u ayri. Her hastanede nasil bilmiyorum. Ben yaptirmadim kucuk daha ek gidaya gecmedik daha.8 aylik bebek vardi .kollarini cizmislerdi.
bizim kontrole gıttıgımız hastanede allerji dru ayrı. Kan yada derı testı yapılıyor. Ben yaptırmadım ama gordum bıraz 8 yada 9 aylıktı kollarına yapıyorlardı. damlatmışlardı herhalde çocuk aglamıyorlardı. Agrılı bırsey deyıl herhalde. Bırde normal mamadan sonra şişlik ishal oluşan bebek gelmıştı. Ona da laktoz intolaransı dendı. İnek sutu allerjısı yanı
Canım geçmiş olsun. Telaşlanma benim o dedeğim bebeği hastaneye yatırdı dr. Sen de ciddi bir şey yokki evdesin. Yediğin bir şey sütten bebişine geçiyordur. Dr sana şunları şunları yeme dedi mi. İnek sütü ve inek sütü i ç eren ürünlerden allerjı yapan dığer gıdaları tüketme test sonucu çıkana kadar benceTesekkur ederim bizim mama hiç almadı ek gidaya hic gecmedik hep anne sutu ile beslendi ama kakada kan vardi egzamasida var dr alerji testi istedi ama kan gorunce bir an korktum
Benim kiz alerjik Dr da ver dedi tadımlık 15er gun sırayla önce meyve sebzeelma veya armut suyu verıyorum meyve süzgeciyle. söylediğimde '' verme sütün yetıyor, alerjik olabilir ilk 6 ay önermıyoruz '' dedi
ama halt etmişsanki karnını doyuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?