2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kesinlikle canım anne de başka birşey deme annenden var ne varsa hayır

benimde acayıp dökülüyor elımde kalıyor bütün saçlarım

Inek sutu alerjisine hangi bolum bakiyor birde bu testi yaptiran varmi acaba test nasil yapiliyor
Cocuk allerji bolumu var.dr u ayri. Her hastanede nasil bilmiyorum. Ben yaptirmadim kucuk daha ek gidaya gecmedik daha.8 aylik bebek vardi .kollarini cizmislerdi.
Inek sutu alerjisine hangi bolum bakiyor birde bu testi yaptiran varmi acaba test nasil yapiliyor
bizim kontrole gıttıgımız hastanede allerji dru ayrı. Kan yada derı testı yapılıyor. Ben yaptırmadım ama gordum bıraz 8 yada 9 aylıktı kollarına yapıyorlardı. damlatmışlardı herhalde çocuk aglamıyorlardı. Agrılı bırsey deyıl herhalde. Bırde normal mamadan sonra şişlik ishal oluşan bebek gelmıştı. Ona da laktoz intolaransı dendı. İnek sutu allerjısı yanı

benimde acayıp dökülüyor elımde kalıyor bütün saçlarım

Ben de ne hamilelikte ne doğumdan sonra kullanamadım demir ilacını. Aynen saçlarım avuç avuç geliyo ellerime acayip dökülüyo evin heryeri saç halsizlik yorgunluk diz boyu. Gittim dr tahlil yaptırdım demir depoların boş dedi. Mecbur başladım ilaca. Tabi daha neler neler söyledi deee neyse bu pratisyendi sağlık ocağının dr. Tahlilleri hastaneye endokrine gidip tekrar ettircem bakalım.

Bu dr a göre metabolizmam hiçbir şekilde çalışmıyor kolesterol yüksek tsh o kadar yüksek ki hayatında böyle bir değer görmemiş falan filan bi korkuttu bi korkuttu beni. Ben de pztesi hastaneye gitcem gari allah izin verirse.

bende pek kullanmadım hamıleyken mıdemı acıtıyordu. benımde halsızlık son safada

Sadece anne sütü alıyorsa zaten kesınlıkle bırsey verme. Anne sütü gibi var mı. çoğu dr baslatmıyor sırf anne sutu alıyorsa. Her drun farklı sızınkı dd aynı seyı soylemış. Her bebek farklı uygulamada bakalım nasıl olacak. İstahsızsa baska yontemler uygularım. O yuzden dıger annelerı de merak edıyorum. Çok katı kurallarım yok. Bazen eskı usullerde ışe yarıyor. Hepsı değil tabıı. Bazı drlar kalıp dısına cıkmak ıstemıyor. Kolik ve kabızlıktan cok çektik. Kızarıp morarıyordu ıkınmaktan. Çaresız olunca drun dedıgı dısına asla cıkmam dıyen ben eskı usul şeylerede basvurduk faydada gorduk. Robot değil bebişler en iyi tanıyan onları biziz. Farklı fikirler çözüm oluyor bazen.
Hepimiz oyle büyüdük diyorlar ama birsey artık her ay kontrole götürüyoruz bebişlerimizi tamamen eskı usulde gıtmek ıstemıyorum.

Ben de gidiyim çünkü avuç avuç geliyor evin her yeri sac oluyor zaten halsizlik ayri benim de bebisle temizlik zaten çok zor kestirecem bir de çok uzadı

Benimkide oyle çok dökülüyor. kestırdım bıraz. Habıre topuz yapıyorum zaten. Bebeğin ağzına gıder dıye battanıyesını onluğunu üzerini kontrol edıyorum habıre. Emzırmede oluyormuş. Bebiş aloyor vıtamınlerınızı. vıtamın hapı kullanıyordum gebelıkte kullandığımı ama kestım. İştah açıp kılo yapıyor. Lactamıl içiyorum

Tesekkur ederim bizim mama hiç almadı ek gidaya hic gecmedik hep anne sutu ile beslendi ama kakada kan vardi egzamasida var dr alerji testi istedi ama kan gorunce bir an korktum

Tesekkur ederim bizim mama hiç almadı ek gidaya hic gecmedik hep anne sutu ile beslendi ama kakada kan vardi egzamasida var dr alerji testi istedi ama kan gorunce bir an korktum
Canım geçmiş olsun. Telaşlanma benim o dedeğim bebeği hastaneye yatırdı dr. Sen de ciddi bir şey yokki evdesin. Yediğin bir şey sütten bebişine geçiyordur. Dr sana şunları şunları yeme dedi mi. İnek sütü ve inek sütü i ç eren ürünlerden allerjı yapan dığer gıdaları tüketme test sonucu çıkana kadar bence
]

Nihayet rahat ettiğimiz bir araba aldık. İlkinin tekerleği tutuklu gidiyordu. Rahat değildi. Mağazanın zemini kaygan anlaşılmıyor. Kaldırımda sürünce fark ediyor. Değiştirmiyorlardı. Biraz tartıştım mağaza satıcısıyla. Baktım yazık kime ne anlatacaksın. İllaki bir yerlere şikayet edip hakkını aramak zorundasın. 14 güne kadar deüiştirme hakkım var kusurlu malı. Şikayet dilekçesi yazdım genel müdürlüğe şikayet edicem gerekli yerlere diye yazdım. Aradılar değiştirdiler.

elma veya armut suyu verıyorum meyve süzgeciyle. söylediğimde '' verme sütün yetıyor, alerjik olabilir ilk 6 ay önermıyoruz '' dedi
ama halt etmiş sanki karnını doyuruyorum
Benim kiz alerjik Dr da ver dedi tadımlık 15er gun sırayla önce meyve sebze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…