2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Birde bazi drlar yogurt sebzeden baslatiyor.6 aylikken arkadasim bebegine dr sebzesen baslatti.meyve sekerli meyveden sonra sebzeyi yemiyor bazi bebek diye. 3 gun kurali var bazisinda.Beslenme konusunda sistemli gitmek istiyorum. Sebze olayi mantikli hosuma gitti.Her dr ayni seyi soylemiyor.Sizde gecince drun dedigi yada siz nasil yapacaksiniz yazarsaniz. Guzel fikirler olursa uygulamayi dusunuyorum. Ben 6 aylikken baslayacagim kilo normal.anne sutu arti mama aliyor.tattirmalikta olsa memeyi yada mamayi az alabiliyor.6 aya kadar bebekler hizli kilo aliyor. Kilosu iyi olsuun istiyorum. Ve anne sutum az iyice azalmasin en onemlisi.

Benimki bugun 12 de yatti hsla uyuyo kalti emdi bir daha uyudu bskslim ne zaman kalkacak bu gece uyku yok galiba bana

Maşallah ona. Ya günde bi kaç sefer 20 dk 20 dk uyumasindansa bi sefer uyusun 2saat uyusun razıyım. Tam bi işe başlıyosun 'iaaaaaaaa'
Bende artık işe mişe başlamiyorum. Evimi pok goturuyo.

Bende sana katiliyorum. Dun dr da bana aynini soyledi uc gun kurali ile sebze baslamak en iyisi, meyve suyu, puresi hep bebisi sekerli tadlara alistirip sonrasinda sebze verirken sorun olabiliyormus
Suan icin sadece anne sutu ile devam edecegim 5 aylik olunca sanirim kiloya gore karar verip sebze ve yogurt ile baslayacagim. Suan sutumu azaltmak istemiyorum
Hatta simdi yazarken aklima geldi eskiden cocukken bize yogurdu yiyelim diye seker katip verirlerdi ne kadar zararli seyler yemisiz

Maşallah ona. Ya günde bi kaç sefer 20 dk 20 dk uyumasindansa bi sefer uyusun 2saat uyusun razıyım. Tam bi işe başlıyosun 'iaaaaaaaa'
Bende artık işe mişe başlamiyorum. Evimi pok goturuyo.
Valla cok uyudu 3.30 da kalkti benimkide oulyle bugun ilk defa bu kadar uyudu idimi yaptim babasida izinli ona biraktim durmadi dayisini cok seviyor onunla oynuyo su anda

Ben kstmiyorum hic bisi bebe buskuvisi katiyordum onuda biraktim gunluk bir kucuk cam kavonoza msyalayip oyle veriyorum

Ülen varyaaa...
hayyy ben benim aklıma
Bebeğin fotosuna yada video diyince
Ergen erkek çocuklarının şe ederken

Hipp mama aldık..300 gram 30 küsur
Akşam verdim 120 cc 100 cc içti..
Gece rahat uyuduk..tabi sağa sola döndürmem için uyanmalarıda olmasa ...
Emdi yine ve saba kaka...
Anladım artık iyice adını koydum..
Kaka az yapar oldu..doymuyor çünkü..
E diş de rahatsız edince sık emmek istiyor ama az az..
Anne hissiyatı bir başka...
Şimdilik akşam yani gece uykusu öncesi vermeyi planlıyorum..bu arada gece fazla emmeyince sabah biri dolu idi ve sağdım 120 cc cıktı...
Ablam içirmiş böylece bende 3 saat mis gibi uyudum
Şimdi birazdaha sağacağım...olmadı akşam 50 cc mama ve 50 cc süt yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…