- 30 Ocak 2014
- 726
- 1.324
- 43
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #85.381
Benimkisi 3 saat uyudu mu mucize genelde 2.5 saat 2 saat uyuduktan sonra saat başı ya da 1.5 saatte bir uyanıyor geceleriönceleri 5-6 saat diyebılırdım
şimdi bilmiyorum sürekli uyandıgından dolayı
Çok vermezsen jabiz yapmiuo canimbu bitsin keçi sütlü olandan alıcam canım. bunu geceleri yatarken vermeyı düşünüyorum.
dün verdim sabah kakasını yapmıs :=)
Benimki soyledi xaten yagurt ve mruve pureleri verebilirsin dediBebelerine bişeyler yediren anneler
doktorlarınız ne diyor bu duruma?
Camim xaten tiks basa douurmuyoruz tadimkllik onlara ksldiysa isimiz zorBende ufak ufak kaçamaklara başlıcam da acaba dedim sadece bizim dr mu dedi verme diye. Kimse dr u takmiyormus demekki
Maşallah ne guzelllBenimki bugun 12 de yatti hsla uyuyo kalti emdi bir daha uyudu bskslim ne zaman kalkacak bu gece uyku yok galiba bana
Bizimki de verme dedi.vermiyorum ben . Omur boyu yemek yiyecek aceleye gerek yok. Zaten istanbulda yiyecekler ne kadar organik.Bende ufak ufak kaçamaklara başlıcam da acaba dedim sadece bizim dr mu dedi verme diye. Kimse dr u takmiyormus demekki
Bizimki emmesi bitince memeyi bırakıp çenesini kaldırıyo öp diye. Çenesinden yanaklarındanöpüyorum bol bol çok hoşuna gidiyoçok şeker olmaya başladı. dün öpmekten bi hal oldum. tabii öpmek sadece bana özel
Benimki bugun 12 de yatti hsla uyuyo kalti emdi bir daha uyudu bskslim ne zaman kalkacak bu gece uyku yok galiba bana
Birde bazi drlar yogurt sebzeden baslatiyor.6 aylikken arkadasim bebegine dr sebzesen baslatti.meyve sekerli meyveden sonra sebzeyi yemiyor bazi bebek diye. 3 gun kurali var bazisinda.Beslenme konusunda sistemli gitmek istiyorum. Sebze olayi mantikli hosuma gitti.Her dr ayni seyi soylemiyor.Sizde gecince drun dedigi yada siz nasil yapacaksiniz yazarsaniz. Guzel fikirler olursa uygulamayi dusunuyorum. Ben 6 aylikken baslayacagim kilo normal.anne sutu arti mama aliyor.tattirmalikta olsa memeyi yada mamayi az alabiliyor.6 aya kadar bebekler hizli kilo aliyor. Kilosu iyi olsuun istiyorum. Ve anne sutum az iyice azalmasin en onemlisi.
Valla cok uyudu 3.30 da kalkti benimkide oulyle bugun ilk defa bu kadar uyudu idimi yaptim babasida izinli ona biraktim durmadi dayisini cok seviyor onunla oynuyo su andaMaşallah ona. Ya günde bi kaç sefer 20 dk 20 dk uyumasindansa bi sefer uyusun 2saat uyusun razıyım. Tam bi işe başlıyosun 'iaaaaaaaa'
Bende artık işe mişe başlamiyorum. Evimi pok goturuyo.
Ben kstmiyorum hic bisi bebe buskuvisi katiyordum onuda biraktim gunluk bir kucuk cam kavonoza msyalayip oyle veriyorum
Bende sana katiliyorum. Dun dr da bana aynini soyledi uc gun kurali ile sebze baslamak en iyisi, meyve suyu, puresi hep bebisi sekerli tadlara alistirip sonrasinda sebze verirken sorun olabiliyormus
Suan icin sadece anne sutu ile devam edecegim 5 aylik olunca sanirim kiloya gore karar verip sebze ve yogurt ile baslayacagim. Suan sutumu azaltmak istemiyorum
Hatta simdi yazarken aklima geldi eskiden cocukken bize yogurdu yiyelim diye seker katip verirlerdi ne kadar zararli seyler yemisiz
Ülen varyaaa...günaydın bayanlar..
dün çok yoğun olduğum için cevap yazamadım
Sıkı tutunun açıklıyorum püf noktaları
süt sağmadan önce göğüslerinizi sallayın yada ucundan tutup çekin.. sızladığını hissedeceksiniz
uyarı fazında yavaş modda çalıştırın
süt gelince yavaş yavaş arttırın ki süt salınımı da artsın
göğüslerinizi 5 er dk olmak üzere sağ ve sol olarak dönüşümlü sağın..bittiğini sandığınız göğüsten sütün diğer dönüşümde bi daha geldiğini göreceksiniz..
sütünüz bitmeye yakın göğüslerinizi sıkın..
başka aklıma gelirse söylerim..
ha bi de işteyseniz bebeğinizin videosuna yada fotografına bakın.. süt salınımını artırıyor
teyzemin günündeyim ...
Börek çörek sarma salata
Akşamda yemeğe alıcak
Minnoş desen teyzelerinin kollarında
Muşa gidice napıcam bakalım
Sen niye hep musa gitmekten bahsediyon pembe. Napcan musta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?