- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #85.421
Oyle canim.6 ayda gececemAyına göre normalse sorun yok. Gerek yok 4 ayda ek gıdaya. Yazık şimdi olmazsa yıllar sorun çıkıyor bağırsak mide problemleri En çok bir iki öğün mama verırsın sutun azsa. Doymuyorsa anlarsın zaten. sütün çok fakat yağsız ise yağsız süt kilo aldırmıyor. Yağlandırmaya bakacaksın artık. Dr. una güveniyorsan sorun yok. Ne diyorsa onu yapmaktan başka çare yok
AnladimCanim sun
Canim sunnet olmusya pembeninki o yuzden dedim bu arada
Değilmiş canım gelişimini genel olarak degerlendiriyormusNasil bingildaga bakmiyomus anlamadim.kapanip kapanmamasi onemli degilmiymis
100 cc içtiİlk veriste içti yani mamayı süper cnm masallah
o nasıl oluyor, karıştıracak mısın yani?Hipp mama aldık..300 gram 30 küsur
Akşam verdim 120 cc 100 cc içti..
Gece rahat uyuduk..tabi sağa sola döndürmem için uyanmalarıda olmasa ...
Emdi yine ve saba kaka...
Anladım artık iyice adını koydum..
Kaka az yapar oldu..doymuyor çünkü..
E diş de rahatsız edince sık emmek istiyor ama az az..
Anne hissiyatı bir başka...
Şimdilik akşam yani gece uykusu öncesi vermeyi planlıyorum..bu arada gece fazla emmeyince sabah biri dolu idi ve sağdım 120 cc cıktı...
Ablam içirmiş böylece bende 3 saat mis gibi uyudum
Şimdi birazdaha sağacağım...olmadı akşam 50 cc mama ve 50 cc süt yaparım
Kesinlikle gidin derim dr bana senin işin bitmiş dostuuumm demek istedi resmen
Bu dr a göre metabolizmam hiçbir şekilde çalışmıyor kolesterol yüksek tsh o kadar yüksek ki hayatında böyle bir değer görmemiş falan filan bi korkuttu bi korkuttu beni. Ben de pztesi hastaneye gitcem gari allah izin verirse.
Sadece anne sütü alıyorsa zaten kesınlıkle bırsey verme. Anne sütü gibi var mı. çoğu dr baslatmıyor sırf anne sutu alıyorsa. Her drun farklı sızınkı dd aynı seyı soylemış. Her bebek farklı uygulamada bakalım nasıl olacak. İstahsızsa baska yontemler uygularım. O yuzden dıger annelerı de merak edıyorum. Çok katı kurallarım yok. Bazen eskı usullerde ışe yarıyor. Hepsı değil tabıı. Bazı drlar kalıp dısına cıkmak ıstemıyor. Kolik ve kabızlıktan cok çektik. Kızarıp morarıyordu ıkınmaktan. Çaresız olunca drun dedıgı dısına asla cıkmam dıyen ben eskı usul şeylerede basvurduk faydada gorduk.Robot değil bebişler en iyi tanıyan onları biziz. Farklı fikirler çözüm oluyor bazen.
Hepimiz oyle büyüdük diyorlar ama birsey artık her ay kontrole götürüyoruz bebişlerimizi tamamen eskı usulde gıtmek ıstemıyorum.
aslında demir hapını dogumdan sonra bırakmamak gerekıyorduEvet başladım ya bitirebilirsem
ben çok korkarım bogazına kaçar diyeTsh değerin kaç çıktı canım
Bende 6 ayı bekliyorum henüz bişey vermedim
Blw yöntemi ile ek gıdaya başlamak istiyorum bakalım başarabilirsem
Onun içinde kendi kendine oturabilmesi gerekiyormuş
Şimdilik beklemedeyim
demir hapına mı başladın ?
bende içeyim o zaman. çünkü demir vermeyı düşünmüyorum minnoşaBende geri başladım demir hapına saçlarım çok dökülmeye başladı
Internette çok güzel bi yazı okudum bi anne yazmış bebeğime demir damlası vermek yerine ben hapını içtim çocuğumda hiç kansızlık olmadı demiş o yüzden seve seve içiyorum faydası olur inşallah
Sağlık ocağında yaptır tahlil istersen. Sağlık ocağında çok sıra beklemezsın. Belirli kan tahlili günü var mı bilmiyorum. Hastane druna yada sağlık ocağındakı dra sorarsın.aslında demir hapını dogumdan sonra bırakmamak gerekıyordu
benım kaldı biraz
içsem mi
tahlile gerek yokSağlık ocağında yaptır tahlil istersen. Sağlık ocağında çok sıra beklemezsın. Belirli kan tahlili günü var mı bilmiyorum. Hastane druna yada sağlık ocağındakı dra sorarsın.
ben çok korkarım bogazına kaçar diye
yanında olsanda sonucta onun bogazına kacıyor :=)
o zamana kadar büyümüş oluyor biraz. bana 6. ay blw midir nedirEvet o konu benimde kafama takılıyor ama püre yiyen çocukda bi süre sonra katı yemek yemeye geçiyor gene yokmu boğaza kaçma tehlikesi
Evet o konu benimde kafama takılıyor ama püre yiyen çocukda bi süre sonra katı yemek yemeye geçiyor gene yokmu boğaza kaçma tehlikesi
Bende geri başladım demir hapına saçlarım çok dökülmeye başladı
Internette çok güzel bi yazı okudum bi anne yazmış bebeğime demir damlası vermek yerine ben hapını içtim çocuğumda hiç kansızlık olmadı demiş o yüzden seve seve içiyorum faydası olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?