2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben bu işten hiçbişi anlamadım. içmedi uykusunda verdim 100 cc içti uyandı
gazı vardır dedım aldım salak gibi kucagıma. 1 saattır uyutmaya calısıyorum
meme deneyeyım dedim verdim aldı. sonra uyudu
bir ölçek daha fazla yap mamayı belki yetmedi uyandı. Fazlasını içmez zaten. Deneme yanılma yöntemi

Ne yapacaz tatilde ya. Mayo bile kapatmaz defoları. Selülitler fena

kocam gorevde bence kıymetını bıl affff

Aynen oyle olursa bizimkininkide kokuyor eksi eksi kokuyo yaa bazen yapms oluyo farketmyrm uyaniinca bakiyorm bekleyince daha fena

Benim benis masallah dogdugundan beri tutuyo basini bide hep yuz ustu uyudu baska turlu uykuya dalmiyodu iyice guclendi boynu cok sukur bende genelde sadece doktora yada tek biseye bagli kalmaktan yana degilim tevrubelere de guvenirim sorarim ama hep duydugum 4 aydan sonra destekli oturtmak olunca benim bebegi nerdeyse 40 indan sonra kucaginaa alan oturtuyo haliyle bende korkuyorum yanlis bisey olmasindan cok saol canim cvplarin icin

10 güne kadar normal.. normal olmasına normal ama 2 gün yapmasa çok kötü oluyor bebek, huzursuz ve mutsuz.
Alışkanlığı oyle olacsk malesef. Bizimki kabızdı. Katı çıkartıyordu. Altını açmadan yapmıyordu. Makatı çatlatacak dıye korkuyorym. Mamayı değiştirdim biraz yumuşak yapıyor ama hergün değil. Kulak çıbuğunu z. Yagına batırıp makata suruyordu. Yada z. Yagı ile ayağının altına ve karna masaj. Z. Yagını içiriyordum. Hep ıkınıyordu. Şuan ıkınması yok. Kaka normal her gün yapmasada dişten sonra huzursuz olmaya başladı. Seninkininde ıkınması yoksa gün içinde diş olabilir. Sütün güzel kilo aldırıyorsa yağlı sütün mama da veriyorsun bir kaç kaşık su ver. Dr arkadaşıma sütün yağlı bir iki kaşık su ver demişti. Sadece anne sütü verıyor o. Havalarda sıcak zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…