2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Senin fistik pek nazli,isveli,cilveli.. Insallah daha duzelecek bu durumlar.. Bnmki de seninkinden bi derece daha iyi ama o da hic durmaz bensiz.. Bazi bebekler cok bagli oluyor demek ki.. Cok biliyorum boyle yattigi yerde durani,ben de oyleymism mesela.. Yerde mis gbi rahat yatmak varken bu kucakta dizde kivrilmak nedir arkadas sabir sabir buyudukce duzelecek insallah

yanımdaki beşikte yatıyor orada uyuyunca anlıyor gece olduğunu.. normalde çok düzenli uykusu vardı .. ama artık çok fena bişi oldu.. diş çıkardığı için galiba

Oluyor oyle birden degisiklikler.. Bizm de gece uykusu sorunsuz gbi bir seydi ama gecenlerde hic uyumadi mesela.. Ertesi gun 7kez uyandi sonra bir kez.. Sonra toparliyorlar ama.. Aman gunduz idare ediyorz da gece zor oluyor. Dun demirspor un maci vardi cocuk bzm yuzumuzden 11.30da anca daldi

Ben ise başlayınca nolacak bakalım 2 hafta ağlar alışır mi acaba

Eee o da alışacak artık 2 Adanalının içinde Adanalı olmaya

Yardım lütfen!!!
Bebegim 4 aylık iki aydır emmek istemiyor sadece uyurken emiyor. Uyanıkken 7-8 saat geçse bile emmiyor. Emzirmek için kucağıma aldığımda ağlıyor çığlık atıyor. Ne yapmam gerekiyor Benimle aynı sorunu yasayan var mı acaba

Kaka diyoruuummm niydecüük kızlar diyoruumm. Pırt yapıyo hep ama kaka yokk..
Cnm benim kızımda her gün yapardı hatta günde iki kere fln. İki haftadır seyrekleşti. Üç gün yapmadığı oldu. Doktora sordum normal 5 güne kadar yapmadıkları olur bazen dedi. Poposuna masaj yapın krem ya da yağla dedi. Dediğin gibi gaz çıkarıyor ama kaka yok.
Nette bi yazı okudum anne sütünün emilimi yüksek olduğu için posaya çıkmaz kaka seyrek yapılabilir yazıyordu. Bebişinin keyfi yerindeyse sorun etme rahat ol..

Kızlar basıma neler geldi sormayın anneme geldim paşayı kanepeyr koymuştum en köşeye de koydum nasıl dönmüş yere yan düşmüş görünce sok oldum hic ağlamadı hala yerde ayaklarını tepiniyor her yerine baktim kizaruklik morluk yok kendime gelemwdim sürekli ağladım doktora goturmedim gitsek mi eşimi de cagirmadim ne yapacam bilemedim inanın

Telaslanma cnm doktorunuzu telefonla ara hemen ya da whasuptan yaz sor bakalım ne dicek

Telaslanma cnm doktorunuzu telefonla ara hemen ya da whasuptan yaz sor bakalım ne dicek
Simdi aradım canım düşünce kusma ağlama yoksa bir şey olmaz dedi zaten gotursem de röntgen çekmezler çok küçük her yerine baktım bir şey yok keyfi de yerinde uyutmadim hic ağlamadi zaten kendimi hic affetmeyecem nasıl boyle birşey yaptım hala soktqyim

Artık dikkat etmek gerek cnm allah beterinden korusun ya daha yüksek bibye4den dusseydi? Öyle düşün artık daha dikkat edersin

geçmiş olsun canım

Bende seminere gideceğim seminer neyse kısada sonra napcz? Ben büyük ihtimalle ücretsiz izin alcm eylülde..
Ben de ücretsiz aldım 1 ay. Haziran 15 görev başı. Semineri inşalah memleketimizde alabiliriz. Bir de burda branşçıları bi yere toplayıp üç saat konu anlatıyorlar. Konuşuyorlar da konuşuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…