2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizimi ne zaman babasina biraksam ya tv seyrediyolar yada video seyrediyolar. Sizin adamlarda bu versiyonmu allah askina ya
Aynen durmayınca hemen baby tv açıyor. Bizimkide meraklı tv ye. Salona alınca ilk ona bakıyor. Birde eldeki tlf lara. Oyuncaklarla oynamıyor. Almıyor eline zorla tutturuyorum bırakıyor. Bizim elimize yüzümüze yapışıyor. Oyuncak konuşan insana benzeyen bebek mi alsam bilemedim

Aynen bir an evvel kahvalti sofrasina almayi bekliyorlar bizimkilerde. Zaten hayati boyunca yiyecek iste

Canım elimde değil ya ona bir şey olmasın canımın içi o herseyim benim aklıma hep kotu şeyler geliyor simdi iyi ya büyüyünce birşey olursa diyorum kafam bir milyon
Sen cok evhamlisin. Hani biz evhamliyiz, sen bizim 2 katimiz evhamlisin. Bak cocugun biseyi yok iste, olsa uyurmu hic sagi solu morarmazmi ? Bak dun bende yatagin uzerinde yuvarliyodum uyku saatine yakin, birden cevirirken aglamaya basladi icli icli korktum kolunumu cikardim acaba dedim, hemen aldim kucagima biseye o koluyla uzanmasini sagladim, inceledim iyice baktim bisey yok uyakaldi zaten. Saatler gecti baktim morarma falanda yok minnosda cok iyi. Dusunmedim bir daha. Demem o ki, takma kafana biseyi yoktur

Cok sevindim canım geçmiş olsun
neden bazı Dr lar yetersiz sinir oluyorum onlara
Her ay Dr gidiyoruz dahada Dr Dr gezmek zorunda kalıyoruz biz böyle araştırmasak sorgulamasak durumumuz çok vahim olurdu herhalde

Canım eşime söyleyemem yarin goturcem olmazsa doktoru tekrar aradım bir şey olmaz gelmenegerek yok dedi

Niye söyleyemeyesin canım insanlık hali babasının da başına gelebilirdi bu. Söyle, en azından gizli gizli dra götürmek zorunda kalmazsin. Ille de kızar bana diyorsan en kötü odadan çıktım demezsin sehpaya uzanmak için kalktım saniyede dönüverdi dersin.

Pembik daha önce yazdın mı bilmiyorum da nasıl sünnet ettirdin sen yawruyu dikişli sünnet varmış bi de dikişsiz klamplı sünnet. Hankisi daha iyi daha kolay oluyor acep çok korkuyorum yaw.

Üf deme...izmirde baktım sünnetçi hastanelere gittik..fiyat oha dedirtiyo..600-1000 arası..bide oğlumu alcak götürcekler..
Pışıkkk
Ksk da biyer beğendik aradık 1600 tela dedi..biiinnnaltııyüzzzzz
Sonra sünnetçi hamdiye gittik..bizim sülaleyi sünnetleyene
30 dk kadar sürdü..bende eşimde anamda başındaydık
Beze hametan sürüyoz ..
Bide saba akşam su banyosu..
İlk gün ağladı işerken..
Sonra cıyıkladı..
Sonra ıhıladı derken işte vu gündeyiz ama şükür şişti kızardı derken şimdilik normal..
Dikişli ama kendi kendine ericek..
Estetik sünnet varmış bide
Lan bağanne gelin keyfini sürecek diye 1600 basıp estetik pipimi yaptırcam..işesin kalksın insin yeter

Erkek. Ana kucağı yada bebek arabası bıraz önünü kapasın durmuyor. Açık olacak önü. Oyun halusına yatırdım. Oyuncaklardan daraldı.
bizimkide oyun halisiyla kavga ediyor, devirecek yakinda bi yandan ayagiyla ittiriyor bi yandan cekistiriyor

evet bencede kanguru zamani gecmis... 4 kat ciktim bide mahvoldum.

eller bizimkininde aski, emzirmede sikinti var benim, ellerimle kandiriyorum dusun el kuklasi denedinmi? Benimki bayiliyor

Cok sevindim canım geçmiş olsun
neden bazı Dr lar yetersiz sinir oluyorum onlara
Her ay Dr gidiyoruz dahada Dr Dr gezmek zorunda kalıyoruz biz böyle araştırmasak sorgulamasak durumumuz çok vahim olurdu herhalde

Çok teşekkür ederim canım. Aynen doğru söylüyorsun. Böyle her rahatsızlığı için o bölümün druna gideceksek çocuk drunun ne önemi kalıyor ki. Aylık kontrol diye anca boy kilo ölç. Onu sağlık ocağı da yapıyor.. hemde çok güzel ilgileniyorlar bence.

Mesela benim babam cok guzel cocuk bakar, severekde bakar. Keske esimde oyle olsaydi diyorum bazen... Sonra aklima birden babamin rahatligi geliyo... Gecen bala batirip vermis emzigi durup dururken... Aman diyorum eksik kalsin bakarim ben
ağzımı açtırmayın..bırakın babaları..
Sevsinler ...
Bende rüyamda görüyorum iki musa oynuyor
Rahmetli canımın canı babacığım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…