- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #86.161
Aynen durmayınca hemen baby tv açıyor. Bizimkide meraklı tv ye. Salona alınca ilk ona bakıyor. Birde eldeki tlf lara. Oyuncaklarla oynamıyor. Almıyor eline zorla tutturuyorum bırakıyor. Bizim elimize yüzümüze yapışıyor. Oyuncak konuşan insana benzeyen bebek mi alsam bilemedimKizimi ne zaman babasina biraksam ya tv seyrediyolar yada video seyrediyolar.Sizin adamlarda bu versiyonmu allah askina ya
Aynen bir an evvel kahvalti sofrasina almayi bekliyorlar bizimkilerde. Zaten hayati boyunca yiyecek isteAhahah o da güzelmiş. Yaa büyükler hiç korkmuyor. Bazen diyorum bizi de onlar büyüttü ne olacak ama. .
Annem de ne bulursa çocuğun ağzına sokmaya çalışıyor. Deli ediyor beni. Neymiş efendim çocuk dünya nimetlerinden faydalanmasın mıymışş
Benim de arada kötü şeyler geliyor. Moralim dibe vuruyor zaten. Dua etmeye başlıyorum.Canım elimde değil ya ona bir şey olmasın canımın içi o herseyim benim aklıma hep kotu şeyler geliyor simdi iyi ya büyüyünce birşey olursa diyorum kafam bir milyon
Sen cok evhamlisin. Hani biz evhamliyiz, sen bizim 2 katimiz evhamlisin. Bak cocugun biseyi yok iste, olsa uyurmu hicCanım elimde değil ya ona bir şey olmasın canımın içi o herseyim benim aklıma hep kotu şeyler geliyor simdi iyi ya büyüyünce birşey olursa diyorum kafam bir milyon
Cok sevindim canım geçmiş olsunBende iyiyim sağolasın. Kızçemin öküz druna sinirlendi babası acibademe götürdük dermatolojiye. Yaşlı bir dr yapma ilaç verdi. Eczaciya hazırlatilanlardan. Bugün 5inci gün kullanıyoruz. Şükürler olsun tertemiz kızımım çenesi. Allah razı olsun o drdan.
Listeyi kopyaladim bu arada
Canım eşime söyleyememyarin goturcem olmazsa doktoru tekrar aradım bir şey olmaz gelmenegerek yok dedi
Bize yasak canım tv Dr onun yanında dediği için uyuyor yasağaKizimi ne zaman babasina biraksam ya tv seyrediyolar yada video seyrediyolar.Sizin adamlarda bu versiyonmu allah askina ya
Pembik daha önce yazdın mı bilmiyorum da nasıl sünnet ettirdin sen yawruyu dikişli sünnet varmış bi de dikişsiz klamplı sünnet. Hankisi daha iyi daha kolay oluyor acep çok korkuyorum yaw.
bizimkide oyun halisiyla kavga ediyor, devirecek yakinda bi yandan ayagiyla ittiriyor bi yandan cekistiriyorErkek. Ana kucağı yada bebek arabası bıraz önünü kapasın durmuyor. Açık olacak önü. Oyun halusına yatırdım. Oyuncaklardan daraldı.
evet bencede kanguru zamani gecmis... 4 kat ciktim bide mahvoldum.Valla 200 liralık kanguru aldım içinde durmadı içine düştü. 40 liralık anneannesi aldı. Onda rahat ettı bende. Bazen markasız en iyisi. Şimdi ağırlaştı kanguru zor oluyor. Dizlerim ağrıyor zaten. Diz hareketleri bile yapamoyorum.
eller bizimkininde aski, emzirmede sikinti var benim, ellerimle kandiriyorum dusunAynen durmayınca hemen baby tv açıyor. Bizimkide meraklı tv ye. Salona alınca ilk ona bakıyor. Birde eldeki tlf lara. Oyuncaklarla oynamıyor. Almıyor eline zorla tutturuyorum bırakıyor. Bizim elimize yüzümüze yapışıyor. Oyuncak konuşan insana benzeyen bebek mi alsam bilemedim
Cok sevindim canım geçmiş olsun
neden bazı Dr lar yetersiz sinir oluyorum onlara
Her ay Dr gidiyoruz dahada Dr Dr gezmek zorunda kalıyoruz biz böyle araştırmasak sorgulamasak durumumuz çok vahim olurdu herhalde
Bohk gibi paralar döküyoz ayten yine ağlıyor ....Basliyim slingine kangurusuna ya... Chicco bu
Bizim daktirda esimin yaninda soylediBize yasak canım tv Dr onun yanında dediği için uyuyor yasağa
VallaKizimi ne zaman babasina biraksam ya tv seyrediyolar yada video seyrediyolar.Sizin adamlarda bu versiyonmu allah askina ya
Sen uc milyar yediyuz kirkbes milyon sen bu perayi ne yaptiBohk gibi paralar döküyoz ayten yine ağlıyor ....
Ben oyun halisindaki oyuncakların hepsini takmıyorum en fazla 3 tanesi kalıyor sıkılınca değiştiriyorumErkek. Ana kucağı yada bebek arabası bıraz önünü kapasın durmuyor. Açık olacak önü. Oyun halusına yatırdım. Oyuncaklardan daraldı.
Bici bici bici bici bici bici eglenceVallaaynı aynı
Şu öksürük ne inatçı
Adama ver 2 dkya pepe sesi geliyor..
Muşa gidelim başlıcam pepesine
Mesela benim babam cok guzel cocuk bakar, severekde bakar. Keske esimde oyle olsaydi diyorum bazen... Sonra aklima birden babamin rahatligi geliyo... Gecen bala batirip vermis emzigi durup dururken... Aman diyorum eksik kalsin bakarim ben
Bi daki dr gidişte eşini ispiyonlaBizim daktirda esimin yaninda soyledi
Ne diyon atomSen uc milyar yediyuz kirkbes milyon sen bu perayi ne yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?