2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gecmis olsun canim bende beizini atarken en koseye cekiyorm ama korktm smdi bak cok hareketli bunlar ya

Kizimi ne zaman babasina biraksam ya tv seyrediyolar yada video seyrediyolar. Sizin adamlarda bu versiyonmu allah askina ya

Bizimkiler güzel güzel muhabbet ediyorlar. Ama maximum 15dk.
15 dk sonra geliyorlar peşime "annesi bu seni istiyormuş"

Cok gecmis olsun canim bende beizini atarken en koseye cekiyorm ama korktm smdi bak cok hareketli bunlar ya
Canım yere battaniye ser yad kanepeyi ac bana ders oldu sürekli senin oğlan çok hareketli erken yurur dedi herkes nazar değdi pasama hala soktyim gözümun önünden gitmiyor kendimi hic affetmeyecem keyfi gayet yerindeydi bugün şuan uyudu ama başında brkleycem sabaha kadar yavrum benim

Kendine haksizlik etme, sende onunla birlikte uyu dinlen ki onada guzel sakin bakabilesin.

Canım ben de soyleyemedim bir de annem de olunca annem çok üzüldü hic soylryrmedim canım bir şeyi yok defalarca baktım şişlik kızarıklık yok keyfi yrinde yerde yan dusmis tepniyordu zaten hic aglamadi ben ağladım o güldü bana yavrum ama hala atlatamadim kendime çok kiziyorum sen doktora götürdun mu

Bizimkiler güzel güzel muhabbet ediyorlar. Ama maximum 15dk.
15 dk sonra geliyorlar peşime "annesi bu seni istiyormuş"
Mesela benim babam cok guzel cocuk bakar, severekde bakar. Keske esimde oyle olsaydi diyorum bazen... Sonra aklima birden babamin rahatligi geliyo... Gecen bala batirip vermis emzigi durup dururken... Aman diyorum eksik kalsin bakarim ben

Mesela benim babam cok guzel cocuk bakar, severekde bakar. Keske esimde oyle olsaydi diyorum bazen... Sonra aklima birden babamin rahatligi geliyo... Gecen bala batirip vermis emzigi durup dururken... Aman diyorum eksik kalsin bakarim ben

Ahahah o da güzelmiş. Yaa büyükler hiç korkmuyor. Bazen diyorum bizi de onlar büyüttü ne olacak ama. .
Annem de ne bulursa çocuğun ağzına sokmaya çalışıyor. Deli ediyor beni. Neymiş efendim çocuk dünya nimetlerinden faydalanmasın mıymışş

Kendine haksizlik etme, sende onunla birlikte uyu dinlen ki onada guzel sakin bakabilesin.
Canım elimde değil ya ona bir şey olmasın canımın içi o herseyim benim aklıma hep kotu şeyler geliyor simdi iyi ya büyüyünce birşey olursa diyorum kafam bir milyon

Canım elimde değil ya ona bir şey olmasın canımın içi o herseyim benim aklıma hep kotu şeyler geliyor simdi iyi ya büyüyünce birşey olursa diyorum kafam bir milyon

Nesli sen oğluşu bi dra göster yarın için rahat etsin. Yoksa evham yapıp duracaksin. Drdan duyarsan birşey olmadığını ancak o zaman ikna olursun. Ama korkma. Büyüyünce paşana anlatırsın bunu bak,
birlikte gulersiniz

Eğer ileriki zamanlard çarpıntı ve terlemen olursa kontrol tahlılı bekleme baktır kan tahlili. Tsh düşerse oluyor. Olmayadabilir Normal degerde tutulursa. Kendini de dinleme çarpıntım var diye.

Tamam canım teşekkür ederim. Yarın başlıcaz bakalım hayırlısı..

Canım eşime söyleyemem yarin goturcem olmazsa doktoru tekrar aradım bir şey olmaz gelmenegerek yok dedi

Basliyim slingine kangurusuna ya... Chicco bu
Valla 200 liralık kanguru aldım içinde durmadı içine düştü. 40 liralık anneannesi aldı. Onda rahat ettı bende. Bazen markasız en iyisi. Şimdi ağırlaştı kanguru zor oluyor. Dizlerim ağrıyor zaten. Diz hareketleri bile yapamoyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…