- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #86.121
Geçmiş olsun cnm. Serbest t4 ün nasıl. Euthyrox alacaksın. Zararı yok bitkisel ilaç. İyotlu tuz kullan cnm. Kaya yada himalaya değil. Demşr ilacıyla arasında en az iki saat olsun. Dereotu tavsıye ederım tıroıd hormonu dengeliyor. Hem sut yapar
selam güzel anneler. :)
@nesli_ankara06 geçmiş olsun. Melekler korumuştur. :)
annişler size sorularım var.
verem aşımızın yeri şişmiş. kızarmış. sıkılmış sivilce gibi. sizlerinki de öyle mi oldu...
ve bizim oğlanın boynu hep pişik oluyor yaaa... kızarık hep. arada çatlıyor daha kötü oluyor. geçiyor gibi oluyor yine tekrarlıyor.
ne yapsam da olmasa.. başına gelip çare bulan var mı...
ben fitilden korkuyorum yaa :=) yapamam gibime gelıyor
Of...okudumda yazamıcam
Ama dur ...iki laf ediyim..
E ne dicem ki..
İkeaya gittim yine..süt sağdım dıgım şey..anneme ablama bıraktım..
Parmak kukla aldım..
Sersem minnoş uzanıyor hemen ağıza..
Pipimiz mora yakın renge döndü..yaptıracaklar bakın sabah akşam 30 ar dakka oturma banyosu var 10 gün..havalarda iyi şükür şimdilik arada hapşırıyo ama üşütmedik..ama yorucu son dakikallrda oyalamaktan ölüyom
Bide gece boğazımı bişi gıdıklıyor..
Öksürtüyor ...
Uykum bölünüyor
Iyiyim canim tesekkuler sen nasılsın bebisin egzaması nasil olduSlm canım nasılsın
Sizin listeyi okudum da.. asagida inek sütü yaşına kadar yok diyo yukarida inek sütünden yoğurt mayalayin diyor. Ne diyor dr?
Dr listeni paylaşır mısın. Ben daha başlamadım fıkır olsun
Geçen yıl bizde de oldu öyle.. Eğitimde teknoloji kullanımı diye bir kurs verdiler saatler sürüyordu. Bugün müd yardımcım glb bi haftası kendi okulunda bi haftası başka yerde olabilecek diyordu ama bilemiyorum. Bir de ramazan olacak o zmnBen de ücretsiz aldım 1 ay. Haziran 15 görev başı. Semineri inşalah memleketimizde alabiliriz. Bir de burda branşçıları bi yere toplayıp üç saat konu anlatıyorlar. Konuşuyorlar da konuşuyorlar
Cnm geçmiş olsun.. Nasıl şimdi her şey yolundadır inşallah.. Benim kızım da bir aylıkken pusetten düşmüştü, eşime söylememiştim. Çok şükür bişey olmadı, Allah korusun yavrucukları..Kızlar basıma neler geldi sormayın anneme geldim paşayı kanepeyr koymuştum en köşeye de koydum nasıl dönmüş yere yan düşmüş görünce sok oldum hic ağlamadı hala yerde ayaklarını tepiniyor her yerine baktim kizaruklik morluk yok kendime gelemwdim sürekli ağladım doktora goturmedim gitsek mi eşimi de cagirmadim ne yapacam bilemedim inanın
benımkıde bazadan dustu yuz ustu cok aglamıstım üzülmüştüm bende kendı boyu kadar bıryerden duserse bırsey olmazmıs canım dıkkatlı olmamız lazımCnm geçmiş olsun.. Nasıl şimdi her şey yolundadır inşallah.. Benim kızım da bir aylıkken pusetten düşmüştü, eşime söylememiştim. Çok şükür bişey olmadı, Allah korusun yavrucukları..
Eğer ileriki zamanlard çarpıntı ve terlemen olursa kontrol tahlılı bekleme baktır kan tahlili. Tsh düşerse oluyor. Olmayadabilir Normal degerde tutulursa. Kendini de dinleme çarpıntım var diye.Ay evet sabah akşam
Demir ilacı alıyorum dedim de en az 6 saat olcak arada ona göre ayarla dedi
Ne kadar zaman oldu yapılalı bizim ki kızarık sadece iltihap gıbı olmadı. Dr a sorayım bır daha ki kontroldeBenim kızçemin aşı izi aynı sivilve gibi olmuştu. Sonra biraz iltihap aktı içinden. Sağlık ocağına götürmüştüm aşıyı yapan hemşireye. Çok iyi merak etme bu aşının tuttuğunu gösterir dedi.
Boyun pişiğini bilemedim
Z. Yağına batırıp yapınca rahat gıdıyorBen yapamadımbabasına yaptırdım. Çok korkunç bi olay gibi geliyor bana
Iyiyim canim tesekkuler sen nasılsın bebisin egzaması nasil oldu
Direk süt olarak 1 yaşına kadar vermiyoruz diyor yoğurt peynir serbest alerjik olduğumuzdan labneyle başla laktoz az dedi ama bu listeyi alerjik olmayanlarada veriyor bizim sıralama değişik yoğurt en son
Gecti ya... O cizik kaldi sadeceGeçti mi sonra Atom? Kalıcı olmamıştır inşallah.
Cok alemler yaBizimki şapka bile taktırmıyor. Gözlerini örtünce suya atarsın ya gözlerını agzını kapatıp yüzüyor sanki
Az dokuluyo ya bide bunlar yolsun kafada sac kalmasin zaten
Maşallah...
Kucakta uyuduğu için saçlarımı çekiyor bizde saç örtüyoruz yüzüne
Basliyim slingine kangurusuna ya... Chicco buAtommmmmmm...nolmuş kuzımmm benim
Hangi kanguruki bu...babaslingi geri verdin bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?