2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ay evet sabah akşam
Demir ilacı alıyorum dedim de en az 6 saat olcak arada ona göre ayarla dedi

Benim kızçemin aşı izi aynı sivilve gibi olmuştu. Sonra biraz iltihap aktı içinden. Sağlık ocağına götürmüştüm aşıyı yapan hemşireye. Çok iyi merak etme bu aşının tuttuğunu gösterir dedi.
Boyun pişiğini bilemedim

Pembik daha önce yazdın mı bilmiyorum da nasıl sünnet ettirdin sen yawruyu dikişli sünnet varmış bi de dikişsiz klamplı sünnet. Hankisi daha iyi daha kolay oluyor acep çok korkuyorum yaw.

Slm canım nasılsın
Sizin listeyi okudum da.. asagida inek sütü yaşına kadar yok diyo yukarida inek sütünden yoğurt mayalayin diyor. Ne diyor dr?
Iyiyim canim tesekkuler sen nasılsın bebisin egzaması nasil oldu
Direk süt olarak 1 yaşına kadar vermiyoruz diyor yoğurt peynir serbest alerjik olduğumuzdan labneyle başla laktoz az dedi ama bu listeyi alerjik olmayanlarada veriyor bizim sıralama değişik yoğurt en son

Ben de ücretsiz aldım 1 ay. Haziran 15 görev başı. Semineri inşalah memleketimizde alabiliriz. Bir de burda branşçıları bi yere toplayıp üç saat konu anlatıyorlar. Konuşuyorlar da konuşuyorlar
Geçen yıl bizde de oldu öyle.. Eğitimde teknoloji kullanımı diye bir kurs verdiler saatler sürüyordu. Bugün müd yardımcım glb bi haftası kendi okulunda bi haftası başka yerde olabilecek diyordu ama bilemiyorum. Bir de ramazan olacak o zmn

Cnm geçmiş olsun.. Nasıl şimdi her şey yolundadır inşallah.. Benim kızım da bir aylıkken pusetten düşmüştü, eşime söylememiştim. Çok şükür bişey olmadı, Allah korusun yavrucukları..

benımkıde bazadan dustu yuz ustu cok aglamıstım üzülmüştüm bende kendı boyu kadar bıryerden duserse bırsey olmazmıs canım dıkkatlı olmamız lazım

Ay evet sabah akşam
Demir ilacı alıyorum dedim de en az 6 saat olcak arada ona göre ayarla dedi
Eğer ileriki zamanlard çarpıntı ve terlemen olursa kontrol tahlılı bekleme baktır kan tahlili. Tsh düşerse oluyor. Olmayadabilir Normal degerde tutulursa. Kendini de dinleme çarpıntım var diye.

Ne kadar zaman oldu yapılalı bizim ki kızarık sadece iltihap gıbı olmadı. Dr a sorayım bır daha ki kontrolde

Bende iyiyim sağolasın. Kızçemin öküz druna sinirlendi babası acibademe götürdük dermatolojiye. Yaşlı bir dr yapma ilaç verdi. Eczaciya hazırlatilanlardan. Bugün 5inci gün kullanıyoruz. Şükürler olsun tertemiz kızımım çenesi. Allah razı olsun o drdan.
Listeyi kopyaladim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…