2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ramazanın ilk günü 4 aylık asımız var daha önce yaptırabilir miyim bir de oruç tutmayı düşünüyor musunuz
Bende birkaç gün denicem bakalım. . Ki benim zaten sutum çok çok azaldi.. Sadece gece uyuyunca sabah oluyor.. Onun dışında gün içerisinde pek olmuyor bu yüzden tutabilirim sanirim

2 3 gun denemek istyrm aslnda dayanablr mym sutumu etkiler mi diye
Oruç mu tutacaksın. Canım sen bilirsin yine de hamilesin muaf
Kızlar ramazanın ilk günü 4 aylık asımız var daha önce yaptırabilir miyim bir de oruç tutmayı düşünüyor musunuz
Oruç tutamıyorum zaten. İnşallah Allah nasip ederse kısa günlerde tutacağım hastalığımdan dolayı. Hamileyken tutmana gerek yok. Nasıl dayanacaksın. Sütü etkilemez mi. Tutacaksanda Allah güç kuvvet versin. Denemek için tutacaksan ilk gün tutulmaz diye biliyorum. Baştan son güne niyet ettin diye derler.

Bende birkaç gün denicem bakalım. . Ki benim zaten sutum çok çok azaldi.. Sadece gece uyuyunca sabah oluyor.. Onun dışında gün içerisinde pek olmuyor bu yüzden tutabilirim sanirim
Canım benimde oyle. Gğndüz sağ süt gelsede gelmesede fark ediyor. Yoksa hepten gidecek. İlaçlık kalsın. Ne kadar içerse o kadar kar. Galagtago ya başladım bıraz farkettı

kim hamile

Anneler merhaba. Hamilelik süreci sonrasında bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza aldınız inşallah güle güle büyütün Allah bizlere de nasip etsin inşallah Ben 30 haftalık hamiş olarak kısmetse Ağustos annesi olacağım Sizler artık tecrübeli olduğunuz için birkaç konuda yardım isteyeceğim Bebişim için birkaç eksiğimiz kaldı ama hangilerini alacağımıza karar veremedik. Sizlerin yardımına ihtiyacım olan konulara gelirsem;

park yatak için hangi yatağı almalıyız? (sünger mi pamuk mu)

elektrikli süt sağma makinası gerekli mi hangisini tavsiye edersiniz?

ateş ölçer için piyasada çok marka model var sizler hangi markayı kullanıyorsunuz ve tavsiyeniz ne olur?

Biberon için aklımda 3 marka var. Madela calma-dr Brown-avent! Hangisini tercih etmeliyiz? Ayrıca biberon olarak bir arkadaşım şimdiden Suavinex Marka biberon ve emzik seti getirdi J bu markayı kullanan var mı nasıldır acaba!

Emzikte maalesef zebil gibi marka ve model var birde kullanım ayları var. Tercihimiz ne olmalı? (kauçuk mu silikon mu iyi olur yeni doğan için)
Biraz fazla sordum ama seçim yapabilmek için tecrübelerinize güveniyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…