2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Daha sonra tutmamz gerekyo nasl tutcaz o kadar gunu hamilelikten de var daha

Canım öncelikle Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. Ben tavsıye olarak değil kullandıklarımın olumlu olumsuz yönlerını söyleyım. Herüründen aynı memnuniyeti alamayabiliriz. Bi de bazı şeyler bebişlerimizin keyfine bağlı.
Ben park yatak chicco aldım. İçine yatak almadım. Peluş battaniye üstüne çarşaf koydum. Ağırluk olmasın diye. Masrafada gerrk olmadı. Diğer baktığım park yatakların kumaşı naylon gibiydi ses yapmasın dıye chicco tercıh yaptım. Ama daha ucuza başka marka alabilirsin ben çok mağaza gezemedim. Her mıdeli yoktu.
Ateş ölçer hastanelerde braun marka kullanılıyor. Braun aldım kulaktan ölçer. Alından ölçerler var ama doğru ölçmüyor. Yüksek ölçüyor. Çok güvenemedim.
Süt sağma makinesi ilk gün gerekli değil. Herkese gerek var mı bilmiyorum yada işe başlayacaksan al. Bana lazım oldu. Ben önceden almıştım. Gece mastıt oldu göğsüm iyi ki almışım dedim. Elektrikli aldım. Madela swing ama tam boşaltmıyor gibi tam anlamadım manuel mı alsam dıye dusunuyorum sütüm iyice azaldı çünkü.
Emzik slıkon aldım. Diğerini sevmiyorum. Eriyebiliyormuş. Slikonu kaynatıyorum. Avent aldım. 3 ayda bir yenilenmesi gerekiyor emziğin.
Biberon avent aldım. Cam kullanıyorum sağlık açısından. Gaz önleyici. Mama kullandığım için avetin ağzı geniş rahat oluyor. Madela calma biberon süt sağma makinesinde vardı. Uç kısmı değişik içemedi birde çejtikçe geliyor avette öyle ama madela gibi değil. bayağı güçlü çekmen gerekiyor sevmedi belki avente alıştı. Dr brawn bende bi ara düşündüm ama tam hepsı gaz gıdermıyor bide içindeki aparatları çıkar yıka zor geldi. Avente alıştı içmez diye almadım. 3 ayı da atlattık zaten. Diğer markayı ilkkez duyuyorum.

doktor ne diyor?
Valla 4 ay kontrolüne gittiğimizde bu kadar değildi yine huzursuzluk vardı doktor enfeksiyon belirtisi yok diş çıkma belirtisi yok dedi.belki enfeksiyon kuluçka aşamasındadır 15 güne belli olur diye saçmaladı ateş fln hiç olmadı allahtan. Ama son 3 4 gündür dayanılir gibi değil. Devamlı kucak eşime çok kızıyorum devamli kucağında gezdirdi şimdi çocuk yatmak bilmiyor

Aurora yla ben istemiştim. Sağolasın

Canım benimde oyle. Gğndüz sağ süt gelsede gelmesede fark ediyor. Yoksa hepten gidecek. İlaçlık kalsın. Ne kadar içerse o kadar kar. Galagtago ya başladım bıraz farkettı
Ben şu dönem zor günler geçirdim. Babamin kanser olduğunu öğrendim ameliyat oldu falan psikolojik olarak baya etkilendim ki zaten aman aman bi sutum de yoktu.. hepten azaldı. . Hoşafa falan bende geri dönüş yaptım dediğin gibi sanki biraz faydasını gördüm gibi ama yine de yeterli değil. . Emziriyrum üstüne 120 cc mama içiyor demek ki çok çok azalmis yine buna da şükür emdi

Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Seninki emiyor şükür yinr benimki emmiyo. Uykuda verıyorum. Bazen gunduz almıyor sağıyorum.

Moralim çok bozuk kızım hiç durmuyor kızlar çok yıprandım bişey yapmak istemiyorum şarkı söylemek bile istemiyorum ruh halim çok berbat
Benim de aynı canım hep kucakta olmak istiyor ve hiç yalnız duramıyor bezini atmaya gittiğim an hemen ağlıyor. Tam emmiyor göğsümde kalanları sağayım diyorum durmadığı için onu da yapmıyorum sütüm azaldı hep kucağımda paşam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…