- 30 Ocak 2014
- 726
- 1.324
- 43
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #86.941
uykusuzluktan olmuş git uyuAyyy emzirirken demek istemiştim. Ya da Allah mı söyletti
doktor ne diyor?Moralim çok bozuk kızım hiç durmuyor kızlar çok yıprandım bişey yapmak istemiyorum şarkı söylemek bile istemiyorum ruh halim çok berbat
Daha sonra tutmamz gerekyo nasl tutcaz o kadar gunu hamilelikten de var dahaOruç mu tutacaksın. Canım sen bilirsin yine de hamilesin muaf
Oruç tutamıyorum zaten. İnşallah Allah nasip ederse kısa günlerde tutacağım hastalığımdan dolayı. Hamileyken tutmana gerek yok. Nasıl dayanacaksın. Sütü etkilemez mi. Tutacaksanda Allah güç kuvvet versin. Denemek için tutacaksan ilk gün tutulmaz diye biliyorum. Baştan son güne niyet ettin diye derler.
Canım öncelikle Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. Ben tavsıye olarak değil kullandıklarımın olumlu olumsuz yönlerını söyleyım. Herüründen aynı memnuniyeti alamayabiliriz. Bi de bazı şeyler bebişlerimizin keyfine bağlı.Anneler merhaba. Hamilelik süreci sonrasında bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza aldınız inşallah güle güle büyütünAllah bizlere de nasip etsin inşallah Ben 30 haftalık hamiş olarak kısmetse Ağustos annesi olacağım Sizler artık tecrübeli olduğunuz için birkaç konuda yardım isteyeceğim Bebişim için birkaç eksiğimiz kaldı ama hangilerini alacağımıza karar veremedik. Sizlerin yardımına ihtiyacım olan konulara gelirsem;
park yatak için hangi yatağı almalıyız? (sünger mi pamuk mu)
elektrikli süt sağma makinası gerekli mi hangisini tavsiye edersiniz?
ateş ölçer için piyasada çok marka model var sizler hangi markayı kullanıyorsunuz ve tavsiyeniz ne olur?
Biberon için aklımda 3 marka var. Madela calma-dr Brown-avent! Hangisini tercih etmeliyiz? Ayrıca biberon olarak bir arkadaşım şimdiden Suavinex Marka biberon ve emzik seti getirdi J bu markayı kullanan var mı nasıldır acaba!
Emzikte maalesef zebil gibi marka ve model var birde kullanım ayları var. Tercihimiz ne olmalı? (kauçuk mu silikon mu iyi olur yeni doğan için)
Biraz fazla sordum ama seçim yapabilmek için tecrübelerinize güveniyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim kızlar
Canım hamilelik özel durum. Fitre verıyorum ben. Hasta olunca onları sonra tutuyordum.Daha sonra tutmamz gerekyo nasl tutcaz o kadar gunu hamilelikten de var daha
Ufff ne hamileliği. Hamilelikte emzirmede.Canım hamilelik özel durum. Fitre verıyorum ben. Hasta olunca onları sonra tutuyordum.
Valla 4 ay kontrolüne gittiğimizde bu kadar değildi yine huzursuzluk vardı doktor enfeksiyon belirtisi yok diş çıkma belirtisi yok dedi.belki enfeksiyon kuluçka aşamasındadır 15 güne belli olur diye saçmaladı ateş fln hiç olmadı allahtan. Ama son 3 4 gündür dayanılir gibi değil. Devamlı kucak eşime çok kızıyorum devamli kucağında gezdirdi şimdi çocuk yatmak bilmiyordoktor ne diyor?
selam kızlar.. teknik bir hatadan dolayı giremediydim
muhallebi tarifini isteyen olmuştu .. açıklıyorum
1 tatlı kaşığı pirinç ununu 1 çay bardağı suyla cezvede pişirin
ılıyınca 3 kaşık kuru devam sütü koyun iyice karıştırın .. bu kadan
pis karılar eşekler
Ben şu dönem zor günler geçirdim. Babamin kanser olduğunu öğrendim ameliyat oldu falan psikolojik olarak baya etkilendim ki zaten aman aman bi sutum de yoktu.. hepten azaldı. . Hoşafa falan bende geri dönüş yaptım dediğin gibi sanki biraz faydasını gördüm gibi ama yine de yeterli değil. . Emziriyrum üstüne 120 cc mama içiyor demek ki çok çok azalmisCanım benimde oyle. Gğndüz sağ süt gelsede gelmesede fark ediyor. Yoksa hepten gidecek. İlaçlık kalsın. Ne kadar içerse o kadar kar. Galagtago ya başladım bıraz farkettı
Tabi bebeğine bakan var girersin öyle dolap içlerinebiz nere gidelim biz ne edelim
artık uğrastırıyor ve kablosunu tutup çekiyor. bi şekilde halledıyorum işte mecbur :=)
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Seninki emiyor şükür yinr benimki emmiyo. Uykuda verıyorum. Bazen gunduz almıyor sağıyorum.Ben şu dönem zor günler geçirdim. Babamin kanser olduğunu öğrendim ameliyat oldu falan psikolojik olarak baya etkilendim ki zaten aman aman bi sutum de yoktu.. hepten azaldı. . Hoşafa falan bende geri dönüş yaptım dediğin gibi sanki biraz faydasını gördüm gibi ama yine de yeterli değil. . Emziriyrum üstüne 120 cc mama içiyor demek ki çok çok azalmisyine buna da şükür emdi
Dolap icine girdigimde bebege bakan yoktuTabi bebeğine bakan var girersin öyle dolap içlerinebiz nere gidelim biz ne edelim
Sagol canim. . Evet benimki olsa emecek çok seviyor memeyi ama yok İşte. . Sagmak da zor ya ne kadar çıkıyor ki?Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Seninki emiyor şükür yinr benimki emmiyo. Uykuda verıyorum. Bazen gunduz almıyor sağıyorum.
Benim de aynı canım hep kucakta olmak istiyor ve hiç yalnız duramıyor bezini atmaya gittiğim an hemen ağlıyor. Tam emmiyor göğsümde kalanları sağayım diyorum durmadığı için onu da yapmıyorum sütüm azaldı hep kucağımda paşam.Moralim çok bozuk kızım hiç durmuyor kızlar çok yıprandım bişey yapmak istemiyorum şarkı söylemek bile istemiyorum ruh halim çok berbat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?