- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #86.981
Kızlar şimdi bir konuda sizden yorum ve önerilerinizi bekliyorum ama lütfen siz nasıl çözüm buldunuz yazın
Ben bu konuda çok katı ve kırıcı oluyorum diye bir girişten sonra konum şu;
Bebeğimi amerika'da doğurdum ve iki ay kaldım. Orda sizi bebek ile görenler sizden izin istemeden eğilip pusetin içine bile bakmıyorlar bu konuda orada çok mutluydum ve alışmıştım bu duruma.
Buraya elince hiç kendimi hazırlamadığım bir durumla karşılaştım. İlk kez dişarı çıktıgımda biri bir mağazada bebeğimden makas aldı. Hiç beklemediğm anda yakalandım ve şok. Hey sen o elleri en son ne zaman yıkamıştın bile diyemedim.
Eve geldiğimde buna bir çözüm bulmam gerektiğini anladım ama 2 ay oldu hala çözüm bulmuş değilim. İki kere kucağa almak isteyen oldu veremem kusura bakmayın deyip çok kaba olduğumu bilerek de olsa istekleri çevirdim. Birde böyle söyleyince afallayıp aa tabi bende olsam vermezdim demiyorlar mı .. Eee niye soruyosun ozmaan diyemiyorum.
Sizin başınıza geliyor mu? Nasıl bir çözüm buldunuz?
aslinda ben sampuanlarinin icerigine bakiyodum ama kreme gectik ordan olsun tatlim :) simdi bi sampuanlarin iceriklerini incelerken bir kimyager edasiyla, ayagimda bebiyleAtom heart mother mustelanin kreminin icerigine bakiyodunuz herhalde piti ile.. Ben ing buldum
Natural origin active ingredients :
. Avocado Perseose
. Alcacea Oxeoline
. Sunflower oil distillate
. Zinc oxide
0% preservatives – 0% fragrance
- Avokado Perseose: Cilt bariyerinin korunmasına ve gelişimininin desteklenmesine yardımcı olur.
- Alkasya Oxeoline: Cildin yatıştırılmasına yardımcı olur.
- Ayçiçeği Yağı Distilatı: Cildin koruyucu bariyerini destekler.
- Çinko oksit: Bariyer oluşumuna destek verir, cildi yatıştırır.
High tolerance, hypoallergenic formula**. Dermatologically tested under pediatric supervision for perfect safety.
Composition
Aqua (Water), Zinc Oxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylate/Caprate, Polyglyceryl-2-Dipolyhydroxystearate, Glycerin, Cera Alba (Beeswax), Persea Gratissima (Avocado) Oil, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Ethyl Linoleate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Unsaponifiables, Magnesium Sulfate, Stearalkonium Hectorite, Levulinic Acid, Caprylyl Glycol, Capryloyl Glycine, Sodium Levulinate, Undecyl Dimethyl Oxazoline, Propylene Carbonate, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract
Ay sorma canım ya. Yaklaşmasını da istemiyorum. Nefesini ağız kokusu nu veriyor. Ben bu konuda çok katıyım. Ben direk söylüyorum. Yaklaşınca gülerek sağlık açısından dokunmayın lütfen. Yok zaten maten derse. Gelen dokunup öpmeye kalkıyor soylemek zorundayım diyorum. İster hoşuna gıtsın ister gıtmesın. Başkasına soylemekten çekinme bence yarın birgün Allah korusun evladına birşey olursa hesabını onlar mı verecek. Anlamalarını bekleme. Cahil insana laf anlatamazsın. Ben bırak yabancıyı akrabalara bile bazen hoşuma gıtmeyen şey olunca uyarıyorum. Hatta bigün kadın kucağıma aman al çocuğunu diyerek oğlumu verdi. Kavga gürültü tartışma olmadan tabii. Asla pişman değilim. Çocuk benim çocuğum istediğim gibi büyütürüm. Benimle hem fikir olanda var olmayanda. Artık daha dikkat ediyorlar.Kızlar şimdi bir konuda sizden yorum ve önerilerinizi bekliyorum ama lütfen siz nasıl çözüm buldunuz yazın
Bebeğimi amerika'da doğurdum ve iki ay kaldım. Orda sizi bebek ile görenler sizden izin istemeden eğilip pusetin içine bile bakmıyorlar bu konuda orada çok mutluydum ve alışmıştım bu duruma.
Buraya elince hiç kendimi hazırlamadığım bir durumla karşılaştım. İlk kez dişarı çıktıgımda biri bir mağazada bebeğimden makas aldı. Hiç beklemediğm anda yakalandım ve şok. Hey sen o elleri en son ne zaman yıkamıştın bile diyemedim.
Eve geldiğimde buna bir çözüm bulmam gerektiğini anladım ama 2 ay oldu hala çözüm bulmuş değilim. İki kere kucağa almak isteyen oldu veremem kusura bakmayın deyip çok kaba olduğumu bilerek de olsa istekleri çevirdim. Birde böyle söyleyince afallayıp aa tabi bende olsam vermezdim demiyorlar mı .. Eee niye soruyosun ozmaan diyemiyorum.
Niye durmuyo seninki yaMoralim çok bozuk kızım hiç durmuyor kızlar çok yıprandım bişey yapmak istemiyorum şarkı söylemek bile istemiyorum ruh halim çok berbat
Ben bu konuyuda henuz arastiriyorum canim, burda bisey paylasmadim ama paylasayim simdi, kafam allah bullak sunu not almistim em mantiklisi buydu sende incele amaSelam kızlar sanki biri burada kan ilacının muadilini paylaşmıştı rica etsem muadilini bulan varsa yazabilir mi
Allah dusurmesin. Noldu piti yaDetayları sinirim geçince yazacağım ama sadece şunu söyleyeyim ; ALLAH KİMSEYİ BU DEVLET HASTANELERİNE DÜŞÜRMESİN!
Canım sorma sorma, benim kızımda doğumdan sonra yapılan testlerde Sağ kulak işitme testinden geçememişti. Doğdu doğalı onunla uğraşıyoruz. Sağ kulak duyuyor çok şükür ama %100 kapasite ile değil. Doğum yaptığım hastanede yapıldı ilk testler ve takip ama bir noktadan sonra devlete geçiyor iş, yani mecburen devlete sevk ediyorlar seni. Hani devletimiz çok önemser ya çocuklarımızı, basar parabenli ilaçları, yurtlarında kalan çocukcağızları tecavüzcülere teslim eder filan. Neyse el mahkum gittik bugün, taa 3 ay öncesinden randevu verilmişti, işitme testi yapılacak yine. Uykusuz getirin diyorlar, orada uyutmak için. Uykusuz götürdüm, uyuttum orada ama oradaki sağlık görevlisi karılar hahaha kikiki basıyorlar kahkahayı, çocuk sıçradı uyandı. Ben de uyardım "çocuk uyanıyor yalnız sessiz olur musunuz" diye. Oradan gıcık oldular bana. Ondan sonra başladılar tacize. Yok ben bu çocuğu uykusuz bırakmamışım, gece 2 de kaldıracakmışım efendim. Pardon da benim çocuğum normalde 3-4 saatlik uykusuz ile uyur en az 2,5 saat, ama sen orada car car car çene çalıp bağıra çağıra gülersen de uyanır yani. Ayrıca sana mı soracağım ben kendi çocuğumun düzenini, 4 aylık çocuk hiç 7 saat uykusuz durur mu ya, ben kendi bebeğimi biliyorum, hayatta durmaz. Herşeyi geçtim ağlaya ağlaya yıkar ortalığı, ne test yapılabilir ne de başka bir şey. Sonra bu uyuz karılardan biri bebeğimi uyuttum yeniden, geldi test yapıyor güya, elinde kaynar çay, bir elinde telefon WhatsApp tan yazışıyor. Ulan ben evde Wifi açmıyorum, kavga gürültü kopuyor yine de eşime televizyon açtırmıyorum çocuğa zararlı diye. Bir de öyle alışmışlar ki gelen cahil halkı azarlamaya, aşağılamaya, dişlerinin kesemeyeceği biri geldi mi iyice sıçıp sıvıyor gerizekalılar. Olaya bak şimdi, ben cevap veriyorum diye beni odadan çıkartmaya çalıştı, çıkmıyorum dedim. Güvenliği çağırın diyor, sen çağır ya kimi çağırıyorsan dedim, bak bakalım ben bir adım atacak mıyım bu odadan. Burayı başınıza yıkarım sizin dedim, bebeğimin yanından bir adım bile ayıramazsınız beni, siz kimi kandırıyorsunuz! Aaah ah, işte orada benim yerimde gariban bir kadıncağız olsa kadını odadan çıkaracaklar, bebeğine kafalarına göre muamele edecekler. Ben bırakayım bebeğimi orada sizin elinize ki kafasına kaynar çay dök, başının üzerinden WhatsApp Sohbeti yap değil mi? Gerizekalı karı! En sonunda baktı yemiyorum boş atıp dolu tutmalarını, kendi defoldu gitti Allahın cezası.
Ay Allah bu vicdansızların eline düşürmesin yavrularımızı, ne de bizleri arkadaşlar. Adam dövmek işten bile değil yani!
Azmıs evet benimde oyleDaha önce bahsettım 3 saatte bır otuz saatte 10 cc. Ama elimle sağınca daha akıyor. Bide bebek daha fazla memede kalıyor. Daha fazla gıbı me geliyor
Kalp kiriyorum. Baska hicbir yolu yok.. Cunku insan gibi laftan anlamiyorlar, hee kalp kirinca anliyorlarmi? Hayir... Ama en azindan daha temkinli yaklasiyorlar. Kendi annem, kendi babam, cocugun agzinin icine girecekler bas bas bagirarak seviyolar, yaa diyorum az geri cekilin butun tukurugunuz gidiyo cocuga ben annesiyim, ben bile dikkat ediyorum. Bu soyledigimde yanlis anlasilacak bisey yok aslinda. Ama israr ederlerde uzulerek laf soylemek zorunda kaliyorum. Bu konu gercekten sinir bozucuKızlar şimdi bir konuda sizden yorum ve önerilerinizi bekliyorum ama lütfen siz nasıl çözüm buldunuz yazın
Bende boyle seyler olunca eve dondugumde cok pisman oluyorum...Keşke o karıyı yolsaydım, burada oturdum kendi kendimi yiyorum şimdi. Ah bebeğim uyumuyor olsaydı ben çıngarı çıkarırdım orada, bebeğime dua etsinler.
Sinirden başım ağrıyor, Cuma Cuma ahımı alacaklar vallahi!
Kızlar şimdi bir konuda sizden yorum ve önerilerinizi bekliyorum ama lütfen siz nasıl çözüm buldunuz yazın
Bu ulkede kimi kime sikayet edicen canim... Sende farkindasindir. Demin o lafi ben soyledim. Tabiki cok memnun kaldigimiz durumlarda var. mesela bagli oldugum saglik ocagindaki aile doktorumuz, ve hemsireler mukemmel insanlar. Insanlar! Bazende oyle ayilarla karsilasiyoruzki, sagligini hice saydigi gibi saygida goremiyosun onlardan, birtek saglik alaninda degil... Heryerde var bunlardan.. Allah iyilerle karsilastirsin...Öncelikle pitikare geçmiş olsun. Doğumdan sonra ödem oluyor. Çoğu bebekte testler normal çıkmıyor. Bence testin doğumdan sonra yapılması zaten doğru değil. Bizdede aynı oldu. Bizimki daha detaylıydı yoğun bakımda yattığı için. Uyuması için bekle falan zar zor uyudu. Uyumasada çıkıp gidecektim zaten.
Birde ben de bir sağlıkçıyım. Yoğunluktan yanlış anlaşılma olabilir ama bilerek yapılmış olması beni de üzdü. Telaş etme diye dısarı cıkmanı istemışrır ama uslup önemli. Üzüldüm yaşadıklarına hele bebek söz konusu olunca daha hassas olıyor insan. Ama Genellemeyin lütfen. Yapılanları tasvip etmiyorum ama şiddetten bahsetmişsiniz. Her yerde sorun yaşıyoruz herkes hakkını bırbırıni döverrk mi arasın. Hak onu bunu dövmekle alınmıyor. Hele şiddeti hak ediyorlar gibi kelime çok yanlış. Atarlı matarlı hastalar gelince bizde onlara mı şiddet uygulatalım. Gerekli yerlere şikayet ederek hakkınızı gayet güzel arayabilirsiniz. Hasta hakları birimi var.
Öncelikle pitikare geçmiş olsun. Doğumdan sonra ödem oluyor. Çoğu bebekte testler normal çıkmıyor. Bence testin doğumdan sonra yapılması zaten doğru değil. Bizdede aynı oldu. Bizimki daha detaylıydı yoğun bakımda yattığı için. Uyuması için bekle falan zar zor uyudu. Uyumasada çıkıp gidecektim zaten.
Birde ben de bir sağlıkçıyım. Yoğunluktan yanlış anlaşılma olabilir ama bilerek yapılmış olması beni de üzdü. Telaş etme diye dısarı cıkmanı istemışrır ama uslup önemli. Üzüldüm yaşadıklarına hele bebek söz konusu olunca daha hassas olıyor insan. Ama Genellemeyin lütfen. Yapılanları tasvip etmiyorum ama şiddetten bahsetmişsiniz. Her yerde sorun yaşıyoruz herkes hakkını bırbırıni döverrk mi arasın. Hak onu bunu dövmekle alınmıyor. Hele şiddeti hak ediyorlar gibi kelime çok yanlış. Atarlı matarlı hastalar gelince bizde onlara mı şiddet uygulatalım. Gerekli yerlere şikayet ederek hakkınızı gayet güzel arayabilirsiniz. Hasta hakları birimi var.
Öffff saat 3 oldu hala gidemedim hastaneye. Yagmurda yagiyo zaten esim gelemezse bugun hayatta cikmam
Canım sorma sorma, benim kızımda doğumdan sonra yapılan testlerde Sağ kulak işitme testinden geçememişti. Doğdu doğalı onunla uğraşıyoruz. Sağ kulak duyuyor çok şükür ama %100 kapasite ile değil. Doğum yaptığım hastanede yapıldı ilk testler ve takip ama bir noktadan sonra devlete geçiyor iş, yani mecburen devlete sevk ediyorlar seni. Hani devletimiz çok önemser ya çocuklarımızı, basar parabenli ilaçları, yurtlarında kalan çocukcağızları tecavüzcülere teslim eder filan. Neyse el mahkum gittik bugün, taa 3 ay öncesinden randevu verilmişti, işitme testi yapılacak yine. Uykusuz getirin diyorlar, orada uyutmak için. Uykusuz götürdüm, uyuttum orada ama oradaki sağlık görevlisi karılar hahaha kikiki basıyorlar kahkahayı, çocuk sıçradı uyandı. Ben de uyardım "çocuk uyanıyor yalnız sessiz olur musunuz" diye. Oradan gıcık oldular bana. Ondan sonra başladılar tacize. Yok ben bu çocuğu uykusuz bırakmamışım, gece 2 de kaldıracakmışım efendim. Pardon da benim çocuğum normalde 3-4 saatlik uykusuz ile uyur en az 2,5 saat, ama sen orada car car car çene çalıp bağıra çağıra gülersen de uyanır yani. Ayrıca sana mı soracağım ben kendi çocuğumun düzenini, 4 aylık çocuk hiç 7 saat uykusuz durur mu ya, ben kendi bebeğimi biliyorum, hayatta durmaz. Herşeyi geçtim ağlaya ağlaya yıkar ortalığı, ne test yapılabilir ne de başka bir şey. Sonra bu uyuz karılardan biri bebeğimi uyuttum yeniden, geldi test yapıyor güya, elinde kaynar çay, bir elinde telefon WhatsApp tan yazışıyor. Ulan ben evde Wifi açmıyorum, kavga gürültü kopuyor yine de eşime televizyon açtırmıyorum çocuğa zararlı diye. Bir de öyle alışmışlar ki gelen cahil halkı azarlamaya, aşağılamaya, dişlerinin kesemeyeceği biri geldi mi iyice sıçıp sıvıyor gerizekalılar. Olaya bak şimdi, ben cevap veriyorum diye beni odadan çıkartmaya çalıştı, çıkmıyorum dedim. Güvenliği çağırın diyor, sen çağır ya kimi çağırıyorsan dedim, bak bakalım ben bir adım atacak mıyım bu odadan. Burayı başınıza yıkarım sizin dedim, bebeğimin yanından bir adım bile ayıramazsınız beni, siz kimi kandırıyorsunuz! Aaah ah, işte orada benim yerimde gariban bir kadıncağız olsa kadını odadan çıkaracaklar, bebeğine kafalarına göre muamele edecekler. Ben bırakayım bebeğimi orada sizin elinize ki kafasına kaynar çay dök, başının üzerinden WhatsApp Sohbeti yap değil mi? Gerizekalı karı! En sonunda baktı yemiyorum boş atıp dolu tutmalarını, kendi defoldu gitti Allahın cezası.
Ay Allah bu vicdansızların eline düşürmesin yavrularımızı, ne de bizleri arkadaşlar. Adam dövmek işten bile değil yani!
Doğru söylüyorsun, kendi kendine geçebiliyormuş zaten 1yaşına kadar.Öncelikle pitikare geçmiş olsun. Doğumdan sonra ödem oluyor. Çoğu bebekte testler normal çıkmıyor. Bence testin doğumdan sonra yapılması zaten doğru değil. Bizdede aynı oldu. Bizimki daha detaylıydı yoğun bakımda yattığı için. Uyuması için bekle falan zar zor uyudu. Uyumasada çıkıp gidecektim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?