2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar oruç tutmayabiliriz ama benim bildiğim borç oluyo o bize. Yani çok yaşlıydan ya da kronik bi hastalığın varda bir daha oruç tutamayacaksan 30 günlük fidye veriyosun fitre farklı. Sonradan tutabileceksen fidyeyle olmuyo o iş yani borcun o senin tutucan.
Yanlış anlaşılma olmasın bildiğimi paylaşmak istedim.
Benim de çok borcum var..

Aahh ah ona ben de çözüm bulamıyorum. Geçen hastaneye gittiğimde sekreterinden temizlik görevlisine kadar herkes bi makas aldı çocuğumdan. Bu ne rahatlık ya milletin çocuunu nasıl elleyebiliyosunuz böyle ben böyle bişey hayatta yapamam.

aslinda ben sampuanlarinin icerigine bakiyodum ama kreme gectik ordan olsun tatlim :) simdi bi sampuanlarin iceriklerini incelerken bir kimyager edasiyla, ayagimda bebiyle seyi farkettim... Aslinda 3 asagi 5 yukari hepsi ayni. En az hangisinde yaziyosa onu almak lazim.

Ay sorma canım ya. Yaklaşmasını da istemiyorum. Nefesini ağız kokusu nu veriyor. Ben bu konuda çok katıyım. Ben direk söylüyorum. Yaklaşınca gülerek sağlık açısından dokunmayın lütfen. Yok zaten maten derse. Gelen dokunup öpmeye kalkıyor soylemek zorundayım diyorum. İster hoşuna gıtsın ister gıtmesın. Başkasına soylemekten çekinme bence yarın birgün Allah korusun evladına birşey olursa hesabını onlar mı verecek. Anlamalarını bekleme. Cahil insana laf anlatamazsın. Ben bırak yabancıyı akrabalara bile bazen hoşuma gıtmeyen şey olunca uyarıyorum. Hatta bigün kadın kucağıma aman al çocuğunu diyerek oğlumu verdi. Kavga gürültü tartışma olmadan tabii. Asla pişman değilim. Çocuk benim çocuğum istediğim gibi büyütürüm. Benimle hem fikir olanda var olmayanda. Artık daha dikkat ediyorlar.

Selam kızlar sanki biri burada kan ilacının muadilini paylaşmıştı rica etsem muadilini bulan varsa yazabilir mi
Ben bu konuyuda henuz arastiriyorum canim, burda bisey paylasmadim ama paylasayim simdi, kafam allah bullak sunu not almistim em mantiklisi buydu sende incele ama

Eklentiler

• image.webp
    16 KB · Görüntüleme: 56
Yine soyleyecegim ayni seyi bi cok kez soyledim. Sonrada doktorlara hemsirlere saldirdi! Diye goruyoruz haberlerde.. Allahi yok bunlarin allahi...

Kalp kiriyorum. Baska hicbir yolu yok.. Cunku insan gibi laftan anlamiyorlar, hee kalp kirinca anliyorlarmi? Hayir... Ama en azindan daha temkinli yaklasiyorlar. Kendi annem, kendi babam, cocugun agzinin icine girecekler bas bas bagirarak seviyolar, yaa diyorum az geri cekilin butun tukurugunuz gidiyo cocuga ben annesiyim, ben bile dikkat ediyorum. Bu soyledigimde yanlis anlasilacak bisey yok aslinda. Ama israr ederlerde uzulerek laf soylemek zorunda kaliyorum. Bu konu gercekten sinir bozucu

Bende boyle seyler olunca eve dondugumde cok pisman oluyorum...

Öncelikle pitikare geçmiş olsun. Doğumdan sonra ödem oluyor. Çoğu bebekte testler normal çıkmıyor. Bence testin doğumdan sonra yapılması zaten doğru değil. Bizdede aynı oldu. Bizimki daha detaylıydı yoğun bakımda yattığı için. Uyuması için bekle falan zar zor uyudu. Uyumasada çıkıp gidecektim zaten.
Birde ben de bir sağlıkçıyım. Yoğunluktan yanlış anlaşılma olabilir ama bilerek yapılmış olması beni de üzdü. Telaş etme diye dısarı cıkmanı istemışrır ama uslup önemli. Üzüldüm yaşadıklarına hele bebek söz konusu olunca daha hassas olıyor insan. Ama Genellemeyin lütfen. Yapılanları tasvip etmiyorum ama şiddetten bahsetmişsiniz. Her yerde sorun yaşıyoruz herkes hakkını bırbırıni döverrk mi arasın. Hak onu bunu dövmekle alınmıyor. Hele şiddeti hak ediyorlar gibi kelime çok yanlış. Atarlı matarlı hastalar gelince bizde onlara mı şiddet uygulatalım. Gerekli yerlere şikayet ederek hakkınızı gayet güzel arayabilirsiniz. Hasta hakları birimi var.

Valla canım bunun bi çözümü yok. Ya dışarı çıkarmıcaz bebekleri yada bu durumla illa karsilasicaz. Bi kac gun once e bebek te bi teyze egildi kizimin uzerine dogru pusetinde. Gözleri de mavi olduğundan dikkat çekiyor ister istemez. Ay dedi maşallah mavişe bak benim nazarim degmez hic dokunmaya bile kiyamam annesi dedi. Icim rahat etti. Dedim ellemicek. Sonra egildi elini öptü.
E dedim elleseydin daha iyiydi. Ama içimden dedim tabi. Çünkü memleketimizin insanlari samimi yapida. Kötü niyetle yapmıyorlar bunu biliyorum. Sadece sevmek istiyorlar. Ama iste elindeki agzindaki bütün mikrobu da bırakıyorlar yavrularimizin üstüne. .

Bu ulkede kimi kime sikayet edicen canim... Sende farkindasindir. Demin o lafi ben soyledim. Tabiki cok memnun kaldigimiz durumlarda var. mesela bagli oldugum saglik ocagindaki aile doktorumuz, ve hemsireler mukemmel insanlar. Insanlar! Bazende oyle ayilarla karsilasiyoruzki, sagligini hice saydigi gibi saygida goremiyosun onlardan, birtek saglik alaninda degil... Heryerde var bunlardan.. Allah iyilerle karsilastirsin...

Haklısın şiddet uygulamayalım elbette benim söylemek istediğim şuydu gerçekten şiddet göstermeye teşvik edecek şekilde davrananlar o üslupla konuşanlar var sen ben göstermeyiz ama kendini tutamayıp gösterebilen insanlar oluyo. Tabiiki sağlıkçıları zorlayan hastalar da oluyo ama tahrik etmemek lazım işte karşındakinin insan olduğunu hayırlayıp ona göre davranmak lazım.

Öffff saat 3 oldu hala gidemedim hastaneye. Yagmurda yagiyo zaten esim gelemezse bugun hayatta cikmam

Ömrümüz hastanelerde geçer oldu yaa ben bekarken grip bile olmazdim şimdi ne mastiti bitiyor ne demir eksikliği bilmemnesi. Birde bebikin işleri. .
Aşıya mı gidiyorsunuz?

Geçmiş olsun : / biz yine hakkımızı arıyoruz. Ya yapamayanlar. Kaç kere gördüm yaşlı başlı insanlari kovar gibi odadan çıkardıklarını.

Doğru söylüyorsun, kendi kendine geçebiliyormuş zaten 1yaşına kadar.
Ya şiddet konusunu yanlış anlama, olay burada sağlık personeli ile ilgili diye hassasiyet göstermiş olabilirsin ama böyle bir öküzlük Migros ta kasa sırasında da olsa oradaki karıya saldırmak gelir içimden, kastım belli bir zümreye değil. Ama hastanelerde o gariban insanlara hayvan gibi davranıp zavallı egolarını tatmin etmeye çalışan o ezik insanlara az bile söylüyoruz, çünkü onların yaptığını oradaki profesör yapmıyor yani. Haksızlığa hiç tahammül edemem, Allah ta zaten aklımı mantığımı benden almasın çünkü tahammül ve tevazu bu ülkede istismar demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…