- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #87.321
@secmurat05 gözden bişi kaçırmaz@secmurat05 persembe gununde suan
Icindekiler kismi Glukoz şurubu, deiyonize su, şeker, L-askorbik asit (vitamin C) (%7.00), polioksil 40 hidrojene hint yağı, asitlik düzenleyici (sodyum hidroksit), aroma verici, kıvam arttırıcı (sodyum karboksi metil selüloz), retinil palmitat (vitamin A) (%0.20), koruyucu (potasyum sorbat), kolekalsiferol (vitamin D) (%0.08), aroma verici (portakal aroması)
Iceriklerini netten bulabilirsin. vitasanolda boyle maddeler yok. Yazmiyor en azindan
Atom ve modernite laflarıBrushlight ne ayol
İlk defa duydum
Corek otunun faydali olmadigi bisey duymadim henuz. Olum haric herseye deva imis :)Kızlar gaz için yıllar önce halama dr demiş çörekotu suyu ver bebişine diye. o da veriyodu sonra amcamlar verdiler bebeklerine ben de veriyodum gerçekten çok faydasını gördük. hem zekasını geliştirir hem de gazını giderir demiş dr. 1 çaybardağı suya 1 çaykaşığı dolusu çörekotu atıyoruz kaynatıp bir iki tıkırdadıktan sonra söndürüp 5 dk demlenmeye bırakıyoruz sonra süzüyoruz. ılınınca 1 çaykaşığı veriyoruz bebişe. 1 gün durup ertesi gün tekrar veriyoruz sonra bunu döküyoruz. Bu şekilde günaşırı kullanıyoduk biz. şimdi gaz problemimiz çoğunlukla geçtiği için sürekli vermiyorum ben ama çok gazı olursa kaynatıp veriyorum hemen. pıtır pıtır çıkarıyo gazlarını pek mutlu oluyo oğluşum. Eviniz sıcaksa buzdolabında saklıyosunuz. Kullanmak isteyen olursa bilginize..
Ben tarif ettim. Adam boyadi, kesti. Cok begendim, hafif sikintisiz dipsiz. Kalkarken cok guzel bi brushlight oldu dedi, anliyorum dedimAtom ve modernite lafları
Atom sözlüğü oluşturacağım..
Aynisinin lacivertiNe rank atom ..
Yani zararlı bişey var mı?
sodyum hidroksitYani zararlı bişey var mı?
Gule gule kullan cabim. Sacin dokulmuyor mu nasil kullanacaksinBen tarif ettim. Adam boyadi, kesti. Cok begendim, hafif sikintisiz dipsiz. Kalkarken cok guzel bi brushlight oldu dedi, anliyorum dedimkasaya yoneldim, bu kadar basit bi isleme o kadar parayi verince hava atmam gerekiyodu
Ben tarif ettim. Adam boyadi, kesti. Cok begendim, hafif sikintisiz dipsiz. Kalkarken cok guzel bi brushlight oldu dedi, anliyorum dedimkasaya yoneldim, bu kadar basit bi isleme o kadar parayi verince hava atmam gerekiyodu
Kızlar valla ben hiç bakmadım bile multitabsin içine bi multitabs kullanan ben miyim? Ama kızım doğduğundan beri 4 farklı doktor gördü hepsi de multitabs dedi bize. Özellikle 1 doktora çok guveniyorumsodyum hidroksit
koruyucu (potasyum sorbat), Bakmadim da bildigim iki tane..ikisine bak bi.
Ben de kullanıyorum zararlı bir madde yoktur inşallah içindeKızlar valla ben hiç bakmadım bile multitabsin içine bi multitabs kullanan ben miyim? Ama kızım doğduğundan beri 4 farklı doktor gördü hepsi de multitabs dedi bize. Özellikle 1 doktora çok guveniyorum
Şampiyonlar Ligi finali izliyoruz
Penaltilara kaldı
sodyum hidroksit
koruyucu (potasyum sorbat), Bakmadim da bildigim iki tane..ikisine bak bi.
Ronaldo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?