2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yani zararlı bişey var mı?

Corek otunun faydali olmadigi bisey duymadim henuz. Olum haric herseye deva imis :)

Atom ve modernite lafları

Atom sözlüğü oluşturacağım..
Ben tarif ettim. Adam boyadi, kesti. Cok begendim, hafif sikintisiz dipsiz. Kalkarken cok guzel bi brushlight oldu dedi, anliyorum dedim kasaya yoneldim, bu kadar basit bi isleme o kadar parayi verince hava atmam gerekiyodu

Boğazım yanıyor pasa oksuruyir ıhlamur yaptım paşaya da verdim iki cay kaşığı bir cay kaşığı da öksürük şurubu verdim dayanamadim yavrumun oksurmesine başka önerimiz var mi kızlar öksürük için canım çok sıkılıyor bebisler büyüyene kadar daha çok gidecez ama bir rahat anne olamiyorum zaman öğretecek sanırım [/QUOTE]
Gecmis olsun oncelikle. Sirkelibsuyla gargara yapmak iyi geliyor cnm. mikroplari temizler. Adacayi gargarasida bogaz agrisina iyi gelir. Yaniyorsa arkasindan agri olabilir. Senin icin bunlar ..odayi nemlendir. Oksurugu yumusasin. Bence bebege dr a sormadan birsey verme.

Ben tarif ettim. Adam boyadi, kesti. Cok begendim, hafif sikintisiz dipsiz. Kalkarken cok guzel bi brushlight oldu dedi, anliyorum dedim kasaya yoneldim, bu kadar basit bi isleme o kadar parayi verince hava atmam gerekiyodu
Gule gule kullan cabim. Sacin dokulmuyor mu nasil kullanacaksin

adam sana ışığı patlatmış

Çoğ güzel bak oldu hanım hanım kasaya gidince endişelenme..güzel hatta çok güzel oldu bak kasaya gidice haketti be de hatta ve hatta bak cok güzel oldu ben okdar yaptım burulife bu kadarını görmedim ...öylemi efenim yani tüm karılardan üstünüm ay fiyata bak ne ucuzzzz

sodyum hidroksit
koruyucu (potasyum sorbat), Bakmadim da bildigim iki tane..ikisine bak bi.
Kızlar valla ben hiç bakmadım bile multitabsin içine bi multitabs kullanan ben miyim? Ama kızım doğduğundan beri 4 farklı doktor gördü hepsi de multitabs dedi bize. Özellikle 1 doktora çok guveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…