2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bir aydir memeyle savas halindeyiz uyuklamazsa beni dogru duzgun emmiyo mama vermeyi nerdeyse birakmistim bazen gunde bir kere bazen hicc simdi gunduz de vermeye basladim gayet guzel iciyo beni birakicak galiba bunu dusunmem sartmii emmezse mama yer diye dusunup rahatlassam mi offf cok zormus bu isler

Canım inşallah bırakmaz ama bıraksa da bu dünyanın sonu değil . Ayrıca elinden geleni yaptıysam gerisi kısmet meselesi

Canım inşallah bırakmaz ama bıraksa da bu dünyanın sonu değil . Ayrıca elinden geleni yaptıysam gerisi kısmet meselesi
Defalarca uyanmasina sebep oluyorum gun icinde hadi uyudu dur ben bi emzirim diye..sutumde var Allah a sukur ama bilmiyorum tadinin degismesine mi sebep oluyorum farkinda olmadan

Defalarca uyanmasina sebep oluyorum gun icinde hadi uyudu dur ben bi emzirim diye..sutumde var Allah a sukur ama bilmiyorum tadinin degismesine mi sebep oluyorum farkinda olmadan
Aynen oyle sutumu vereyim diye az zaten. Bide yatarak icmek istiyor. Mamayi bu sefer zor aliyor. Onuda yatarak meme icer gibi veriyorum oyle aliyir. Aylik huy mu degistiriyorlar anlamadim

ACD3 ün içinde de zararlı bişey var mı? Herkes bu konuyu bayag araştırdı. Ben anlamiyorum pek. içeriğine baktım. Anladığım kadarıyla bi tek 'şeker' i zararlı gördüm.

Sakın pes etme
Tentene temas dene canım

Kızlar gaz için yıllar önce halama dr demiş çörekotu suyu ver bebişine diye. o da veriyodu sonra amcamlar verdiler bebeklerine ben de veriyodum gerçekten çok faydasını gördük. hem zekasını geliştirir hem de gazını giderir demiş dr. 1 çaybardağı suya 1 çaykaşığı dolusu çörekotu atıyoruz kaynatıp bir iki tıkırdadıktan sonra söndürüp 5 dk demlenmeye bırakıyoruz sonra süzüyoruz. ılınınca 1 çaykaşığı veriyoruz bebişe. 1 gün durup ertesi gün tekrar veriyoruz sonra bunu döküyoruz. Bu şekilde günaşırı kullanıyoduk biz. şimdi gaz problemimiz çoğunlukla geçtiği için sürekli vermiyorum ben ama çok gazı olursa kaynatıp veriyorum hemen. pıtır pıtır çıkarıyo gazlarını pek mutlu oluyo oğluşum. Eviniz sıcaksa buzdolabında saklıyosunuz. Kullanmak isteyen olursa bilginize..

ACD3 ün içinde de zararlı bişey var mı? Herkes bu konuyu bayag araştırdı. Ben anlamiyorum pek. içeriğine baktım. Anladığım kadarıyla bi tek 'şeker' i zararlı gördüm.

Icindekiler kismi Glukoz şurubu, deiyonize su, şeker, L-askorbik asit (vitamin C) (%7.00), polioksil 40 hidrojene hint yağı, asitlik düzenleyici (sodyum hidroksit), aroma verici, kıvam arttırıcı (sodyum karboksi metil selüloz), retinil palmitat (vitamin A) (%0.20), koruyucu (potasyum sorbat), kolekalsiferol (vitamin D) (%0.08), aroma verici (portakal aroması)

Iceriklerini netten bulabilirsin. vitasanolda boyle maddeler yok. Yazmiyor en azindan

Havanın doguklugundan ailece hasta oluyoruz sanırım eşim oksuruyir benim boğazım yanıyor pasa oksuruyir ıhlamur yaptım paşaya da verdim iki cay kaşığı bir cay kaşığı da öksürük şurubu verdim dayanamadim yavrumun oksurmesine başka önerimiz var mi kızlar öksürük için canım çok sıkılıyor bebisler büyüyene kadar daha çok gidecez ama bir rahat anne olamiyorum zaman öğretecek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…