- 10 Haziran 2012
- 870
- 1.297
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #87.301
Bende bilmiyordumda sanirimAhseninannesi soylemisti ilk. doktoru onermisti, onun uzerine arastirdim. Allah razi olsun :)
Canım inşallah bırakmaz ama bıraksa da bu dünyanın sonu değil . Ayrıca elinden geleni yaptıysam gerisi kısmet meselesiBir aydir memeyle savas halindeyiz uyuklamazsa beni dogru duzgun emmiyo mama vermeyi nerdeyse birakmistim bazen gunde bir kere bazen hicc simdi gunduz de vermeye basladim gayet guzel iciyo beni birakicak galiba bunu dusunmem sartmii emmezse mama yer diye dusunup rahatlassam mi offf cok zormus bu isler
O nekiSaclarimi tekrar kestirip, brushlight yaptirdim
Defalarca uyanmasina sebep oluyorum gun icinde hadi uyudu dur ben bi emzirim diye..sutumde var Allah a sukur ama bilmiyorum tadinin degismesine mi sebep oluyorum farkinda olmadanCanım inşallah bırakmaz ama bıraksa da bu dünyanın sonu değil . Ayrıca elinden geleni yaptıysam gerisi kısmet meselesi
Gerçekten sindire sindire geliyor. Helal olsun
Aynen oyle sutumu vereyim diye az zaten. Bide yatarak icmek istiyor. Mamayi bu sefer zor aliyor. Onuda yatarak meme icer gibi veriyorum oyle aliyir. Aylik huy mu degistiriyorlar anlamadimDefalarca uyanmasina sebep oluyorum gun icinde hadi uyudu dur ben bi emzirim diye..sutumde var Allah a sukur ama bilmiyorum tadinin degismesine mi sebep oluyorum farkinda olmadan
Boya ama ugrasmayacagin cinsten isilti gibi diyeyim, soyle renk olarak sadeceO neki
Bu kizida hic sevmem suratini gormeyin diye kestim. Buse terimBoya ama ugrasmayacagin cinsten isilti gibi diyeyim, soyle renk olarak sadece
Brushlight ne ayolSaclarimi tekrar kestirip, brushlight yaptirdim
Sakın pes etmeBir aydir memeyle savas halindeyiz uyuklamazsa beni dogru duzgun emmiyo mama vermeyi nerdeyse birakmistim bazen gunde bir kere bazen hicc simdi gunduz de vermeye basladim gayet guzel iciyo beni birakicak galiba bunu dusunmem sartmii emmezse mama yer diye dusunup rahatlassam mi offf cok zormus bu isler
ACD3 ün içinde de zararlı bişey var mı? Herkes bu konuyu bayag araştırdı. Ben anlamiyorum pek. içeriğine baktım. Anladığım kadarıyla bi tek 'şeker' i zararlı gördüm.
Ne rank atom ..Saclarimi tekrar kestirip, brushlight yaptirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?