2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım vitasanolun içeriğinde ne var. Bi de saglikci olduğun içün sana sorayım acd3 aldım gaz yaptı diye bıraktım uzun zamandır kullanmadım buzdolabına da koymadım . 2014 te uretilmis 10/2016
da son kullanim tarihi. Simdi Ben bunu tekrar kullansam bir sakincasi car mi

Son düzenleme:
Ya benim oğlum hep ayakları üstünde durmak istiyor başka hiçbir türlü durmuyor ne kucakta ne uzanarak ne de besikte durmak istemiyorum. Çığlık atıyor yaaa sizde var mi bu durum
Bende hep degisik pozisyonda istiyor ama kucaga alinca ataklarinin ustune basiyor. Bir ayi gecgindir boyle. Ayagini bastirip itiyor kendini

Paraben yok raf omru kisa. 13 vitamin 6 mineral var. D vit var. 360 iu kadar. Bizde gaz yapmadi. Cok eski tarihlide almamaya calis. Baska bi dr bana sezeryan bebekler allerjiye neden olabilir dedi. Vitamin ilaclarin icindekilerde allerjiye neden olur. D vit kullan dedi. Bizim dr. Devit icinde paraben var dedi. Olmasa devit verecektim o ilacin baska muadili de yok dedi. Turkiyede olan ilaclardan iste kotunun iyisi gubi dusun. kar zarar meselesi mecbur kullaniyorsun. Kullanacaksan buzdolabinda beklet. Kasiga damlatip yarim saat bir saat bekletiyordum soguklugu gecsin diye. Ama tukuruyordu zaten ilac icimede sinmedi. D vit de tam 400 degilAtom dedi herhalde carlsonu Allah razi olsun. Herkesin gucu yetmez diye Hem de yurt disi ilaclari diye zaten hicbiru onermiyor. Sen sorarsan uygunsa verdirttiriyorlar.
Yenisini al acip disarda beklettiysen.

Kizlar golden goat yazınca iki farkli kutu çıkıyor bilginiz var mi aynı mi bu iki mama?
Canim ben netten pembe renk kecili olanindan almistim. 2. Ay kullandim cok agir geldi gaz yapti. Sonra eczanede yesil kutulu olandan gordum. Bende merak ettim tam net bilmiyorum ama. Yesil olanda keci bazli sutunden diyor. Sindirimi daha kolay. Digeri kadar gaz yapmiyor. Ana diger vitamin icerikleri ayni mi bilmem. Eczanede varsa karsilastir kutuda yazan vitaminleri

Oda fenaymis ya...

Garip evet.. Basta cok yadirgamistim ama artik alistim sanirim.. Hamilelikte ozellikle hep olumlu konusyorlardi,baya pollyannacilar ama hepsinde dde hakli ciktilar. Yersiz telas istemiyorlar belki de iyi ama biz pek aliskim degiliz iste:)

Garip evet.. Basta cok yadirgamistim ama artik alistim sanirim.. Hamilelikte ozellikle hep olumlu konusyorlardi,baya pollyannacilar ama hepsinde dde hakli ciktilar. Yersiz telas istemiyorlar belki de iyi ama biz pek aliskim degiliz iste:)
Belirli bi standartlari vardir en azindan. Ama bir turk icin yindede zor

Bende bilmiyordumda sanirim Ahseninannesi soylemisti ilk. doktoru onermisti, onun uzerine arastirdim. Allah razi olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…