- 29 Mart 2014
- 943
- 1.594
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #87.281
Canım vitasanolun içeriğinde ne var. Bi de saglikci olduğun içün sana sorayım acd3 aldım gaz yaptı diye bıraktım uzun zamandır kullanmadım buzdolabına da koymadım . 2014 te uretilmis 10/2016D vit onemli .bir aydan sonra baslatiyorlar. Bebeklerimuz kis bebekleri. Daha cok ihtiyaci var. Normal insanda bile yazin turkiye gunesinden d vitamini yeterli alinmiyor. O yuzden turkiyede 1. Aydan baslatiyorlar. Boy uzamasi kemik gelisimi acisindan cok onemli. Bebegin gunluk ihtiyaci 400 iu iken sen 1 lt anne sutunden sadece 12 - 60 arasinda geciyor bebege. 6 -18 yas arasi rasitizm yani kemiklerde gelisim boz.. Oluyor. Turkiyede de cok yuksek.
Benim dr carlsona ok verdi. Vitasanol kullaniyordum. Tukuruyordu onu dozunu tam ayarlayamiyordum. Devit3 tede paraben var. Carlson siparis verecem
Bende hep degisik pozisyonda istiyor ama kucaga alinca ataklarinin ustune basiyor. Bir ayi gecgindir boyle. Ayagini bastirip itiyor kendiniYa benim oğlum hep ayakları üstünde durmak istiyor başka hiçbir türlü durmuyor ne kucakta ne uzanarak ne de besikte durmak istemiyorum. Çığlık atıyor yaaa sizde var mi bu durum
Paraben yok raf omru kisa. 13 vitamin 6 mineral var. D vit var. 360 iu kadar. Bizde gaz yapmadi. Cok eski tarihlide almamaya calis. Baska bi dr bana sezeryan bebekler allerjiye neden olabilir dedi. Vitamin ilaclarin icindekilerde allerjiye neden olur. D vit kullan dedi. Bizim dr. Devit icinde paraben var dedi. Olmasa devit verecektim o ilacin baska muadili de yok dedi. Turkiyede olan ilaclardan iste kotunun iyisi gubi dusun. kar zarar meselesi mecbur kullaniyorsun. Kullanacaksan buzdolabinda beklet. Kasiga damlatip yarim saat bir saat bekletiyordum soguklugu gecsin diye. Ama tukuruyordu zaten ilac icimede sinmedi. D vit de tam 400 degilAtom dedi herhalde carlsonu Allah razi olsun. Herkesin gucu yetmez diye Hem de yurt disi ilaclari diye zaten hicbiru onermiyor. Sen sorarsan uygunsa verdirttiriyorlar.Canım vitasanolun içeriğinde ne var. Bi de saglikci olduğun içün sana sorayım acd3 aldım gaz yaptı diye bıraktım uzun zamandır kullanmadım buzdolabına da koymadım . 2014 te uretilmis 10/2016
da son kullanim tarihi. Simdi Ben bunu tekrar kullansam bir sakincasi car mi
Canim ben netten pembe renk kecili olanindan almistim. 2. Ay kullandim cok agir geldi gaz yapti. Sonra eczanede yesil kutulu olandan gordum. Bende merak ettim tam net bilmiyorum ama. Yesil olanda keci bazli sutunden diyor. Sindirimi daha kolay. Digeri kadar gaz yapmiyor. Ana diger vitamin icerikleri ayni mi bilmem. Eczanede varsa karsilastir kutuda yazan vitaminleriKizlar golden goat yazınca iki farkli kutu çıkıyor bilginiz var mi aynı mi bu iki mama?
Ben olsam bende yemezdim kuru kurubiliyor agzının tadını tabii
Oda fenaymis ya...Burda telde derdini anlattirip derecelendirtiyorlar.. Ya buna ne demeli surrenderbunlar kadar genisinu gormedim hee
Oda fenaymis ya...
Belirli bi standartlari vardir en azindan. Ama bir turk icin yindede zorGarip evet.. Basta cok yadirgamistim ama artik alistim sanirim.. Hamilelikte ozellikle hep olumlu konusyorlardi,baya pollyannacilar ama hepsinde dde hakli ciktilar. Yersiz telas istemiyorlar belki de iyi ama biz pek aliskim degiliz iste:)
Bende bilmiyordumda sanirimParaben yok raf omru kisa. 13 vitamin 6 mineral var. D vit var. 360 iu kadar. Bizde gaz yapmadi. Cok eski tarihlide almamaya calis. Baska bi dr bana sezeryan bebekler allerjiye neden olabilir dedi. Vitamin ilaclarin icindekilerde allerjiye neden olur. D vit kullan dedi. Bizim dr. Devit icinde paraben var dedi. Olmasa devit verecektim o ilacin baska muadili de yok dedi. Turkiyede olan ilaclardan iste kotunun iyisi gubi dusun. kar zarar meselesi mecbur kullaniyorsun. Kullanacaksan buzdolabinda beklet. Kasiga damlatip yarim saat bir saat bekletiyordum soguklugu gecsin diye. Ama tukuruyordu zaten ilac icimede sinmedi. D vit de tam 400 degilAtom dedi herhalde carlsonu Allah razi olsun. Herkesin gucu yetmez diye Hem de yurt disi ilaclari diye zaten hicbiru onermiyor. Sen sorarsan uygunsa verdirttiriyorlar.
Yenisini al acip disarda beklettiysen.
Bunun bide yulaflisi var hippin yani. Ben aptamilinkini almıştım o da princ. Aptamilin yulaflisi yok galiba. 4 ay üstü için diyorum
Sör bu kaşık mamalarinin yarısı ztn formül sütpek bakamadım ben. kv minnoşun yanında beklıyordu bende o anda mama alayım dedim eczaneden.
deneyeyım dedim
sende elınde kalan devam sütlerını karıstırabılırsın bununla.
aptamile hiç bakmadım canım. acaba bunun yulaflısı daha mı guzeldır tadı?Bunun bide yulaflisi var hippin yani. Ben aptamilinkini almıştım o da princ. Aptamilin yulaflisi yok galiba. 4 ay üstü için diyorum
elimdekileri atmamak için düşündümSör bu kaşık mamalarinin yarısı ztn formül süt
Ağır gelebilir demişti bana gorumcem eczacisanmıyorum. karışıyormus çünkü
Meyveliler 6 ay üstü ztn alma. Yulafliyi da denemek lazim. Ben oyle kuru kuru besliyorum valla meyve fln koymuyorumaptamile hiç bakmadım canım. acaba bunun yulaflısı daha mı guzeldır tadı?
meyveli almak istemıyorum çünkü ben atıyorum içine taze taze zaten
zaten denedım sma yı yemedi :=)Ağır gelebilir demişti bana gorumcem eczaci
benımkı yemıyor kiMeyveliler 6 ay üstü ztn alma. Yulafliyi da denemek lazim. Ben oyle kuru kuru besliyorum valla meyve fln koymuyorum
noldu bende anlamadım . pc bi anda dondu
Depoda doldu şarjda bitti..Şarj bitiyo pembeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?