2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İkiside 6 ay bitince canim

@limonluseker

Dr lar genelde çocuk kendini zorluyosa bu kadar oturmak istiyosa yavaş yavaş destekli oturtmaya başlayın diyolar. Bu kadar uğraştıkşarına göre doğru zamandır bence..
Bizim 4 ayimiz bitti benm oglan kendini kaldiriyo ana kucagindayken yada yastiga yatrdysam ana kucagndada yan donuyo hafif oturtmaya baslasam mi ki

6 ay bitince 2 nolu mama ve emzik cnm

Bizim 4 ayimiz bitti benm oglan kendini kaldiriyo ana kucagindayken yada yastiga yatrdysam ana kucagndada yan donuyo hafif oturtmaya baslasam mi ki

Bizimki de çok çabalıyodu oturcam diye 3 buçuk aylıktı. Ben dayanamadım kucağımda falan hafif oturtmaya başladım. Yatarken ellerinden tutuyodum kalkıp oturuyodu sonra ellerini tuttuğumda hafif oturur pozisyona gelip ayağa kalkıyodu alıyodum kucağıma oturtuyodum ama uzun değil 3-5 dk. 4. Ayda bizim aile hekimine dedim böyle böyle yapıyoruz ama sakıncası var mı hani çok istiyo bende oturtuyorum arada dedim. Artık destekli oturtabilirsin sorun olmaz çok uzun süreli olmasın ama oturt yani dedi. İşte 1 aydır falan böyle böyle oturuyoruz biz. Bence problem olmaz kucağında falan oturtabilirsin artık yavaş yavaş ama dinlendire dinlendire. Yine de sen de dr a danış.

Aşıdn geldik biz de. Annemle gidiyoduk hep bu sefer babasıyla gittik. Dedim ki babasına azcık dirayetli olmamız lazım artık kendi işimizi kendimiz halledelim dedim. Babası da iğneden çok korkar bu arada kendine de yaptıramaz kan falan aldırsa bayılcak gibi olur
Neyse gittik ben yawrumun bacaklarını tuttum gözlerimi kapattım babası da yanımızdaydı bizimki çığlığı bastıkça bizim gözler doldu ağlayacaktık nerdeyse biz yawrudan beter olduk. Neyse ki çok uzatıp mızmızlanmadı. Kaldırıp kucağıma aldım sustu hemen ama eve gelene kadar içini çekti yawrum şimdi uyudu bakalım uyanınca nolcak.
Benim gibi soğukkanlı bi insanı annelik ne hale getirdi

Bak bugn asiya gttk soruyum dedm asidan sonra aklima gelmedi

Annişler kızım ilk defa pişik oldu.. bepanthol pisik kremi kullanıyorum ama yaklaşık 1 haftadir bu sekilde. .ıslak mendile tekrar ara verdim. Kullanmıyorum.. Başka önerisi olan var mı? Üst tarafları sivilceli gibi oldu

Heralde bu ay 750 gram alms iyi demi kvdeyle gttk az mi kilosu zayf mi diyip durdu sinir etti beni

Bu kilo mevzusu sanirim hep cikacak karsimiza. Hic cvp vermicez puff sinir bozucu insanlar. Biz d gidince konusur dururlar belki kim bilir. Bence iyi almis,bnmki ilk ay 1.5kilo almisti sonraki aylar hep 750-800gibi bise aldi.. Cok da icer,demek bu kadar alabiliyor. Saglikli ve ortlaamanin uzerinde doktorlara gore,millet konusur sallamak gerek:) arda nasil oldu hhe bebeklikten cikiyorlar artik ya fildir fildir mubarekk

Benim pisik olmadi hic ama bazen kizariyor bez iz cikariyor,sudocrem tavsiye ederim ise cok yariyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…