- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #87.541
İkiside 6 ay bitince canimBiz simdi 5. Ayi bitirdik. Bugun sutumu yetiremedim, 1 ogun 120cc bebek sutu, hazir mama kullandim. Masallah cok istahi acikti bugun, 6. Aya girdik ya simdi, hala bu elimdeki mamayimi kullanicam yoksa 2 numarami kullaniliyor? Birde emziklerdede +6 aya , 6 bitincemi geciliyor?
Bizim 4 ayimiz bitti benm oglan kendini kaldiriyo ana kucagindayken yada yastiga yatrdysam ana kucagndada yan donuyo hafif oturtmaya baslasam mi ki@limonluseker
Dr lar genelde çocuk kendini zorluyosa bu kadar oturmak istiyosa yavaş yavaş destekli oturtmaya başlayın diyolar. Bu kadar uğraştıkşarına göre doğru zamandır bence..
Canim nasilsin.minnosun nasill
Iyiler sukur canim.biri huysuz biri daha sakin.artik iyice hareketlendiler zor zaptediyorum ama buna sukur.nerden nerelere geldik.senin minnoş nasil iyimi.kac aylik oldu.İyiyiz canım
Arada gir haberdar et bizi
Senin bebişler nasıl?
6 ay bitince 2 nolu mama ve emzik cnmBiz simdi 5. Ayi bitirdik. Bugun sutumu yetiremedim, 1 ogun 120cc bebek sutu, hazir mama kullandim. Masallah cok istahi acikti bugun, 6. Aya girdik ya simdi, hala bu elimdeki mamayimi kullanicam yoksa 2 numarami kullaniliyor? Birde emziklerdede +6 aya , 6 bitincemi geciliyor?
Bi atasözü der ki 'Gözü olanın gözü çıksın 'sen nazar için elinden geleni yapıyorsun
Bir baska atasozu derki nazar etme ne olur calis seninde olurBi atasözü der ki 'Gözü olanın gözü çıksın '
Bizim 4 ayimiz bitti benm oglan kendini kaldiriyo ana kucagindayken yada yastiga yatrdysam ana kucagndada yan donuyo hafif oturtmaya baslasam mi ki
Ne zaman giderli ovar tabi olmaz mı
Seninki kacinda doğmuştu canim bende arada bi muz degdryorm agzina gecen esimde erik degdrdisuratini eksitti hemen
Bak bugn asiya gttk soruyum dedm asidan sonra aklima gelmediBizimki de çok çabalıyodu oturcam diye 3 buçuk aylıktı. Ben dayanamadım kucağımda falan hafif oturtmaya başladım. Yatarken ellerinden tutuyodum kalkıp oturuyodu sonra ellerini tuttuğumda hafif oturur pozisyona gelip ayağa kalkıyodu alıyodum kucağıma oturtuyodum ama uzun değil 3-5 dk. 4. Ayda bizim aile hekimine dedim böyle böyle yapıyoruz ama sakıncası var mı hani çok istiyo bende oturtuyorum arada dedim. Artık destekli oturtabilirsin sorun olmaz çok uzun süreli olmasın ama oturt yani dedi. İşte 1 aydır falan böyle böyle oturuyoruz biz. Bence problem olmaz kucağında falan oturtabilirsin artık yavaş yavaş ama dinlendire dinlendire. Yine de sen de dr a danış.
Heralde3subat dogumlu cnm.. Hahaha erik eksi geldi tadini bildi demek ki :)
Heraldebu ay 750 gram alms iyi demi kvdeyle gttk az mi kilosu zayf mi diyip durdu sinir etti beni
Annişler kızım ilk defa pişik oldu.. bepanthol pisik kremi kullanıyorum ama yaklaşık 1 haftadir bu sekilde. .ıslak mendile tekrar ara verdim. Kullanmıyorum.. Başka önerisi olan var mı? Üst tarafları sivilceli gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?