- 31 Ağustos 2010
- 767
- 1.866
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #87.521
Hıh nolmuş benim süpürkemşn çırpıcı aparatı var bi kerem halı fırçalamak zorunda kalmıyorum hem de fırçalıyo hem de kabartıyo süpürkem. Hem de ben de heeerrr yerlerimi temisledim gardrop içlerine kadar. Sadece mutfak dolaplarına giremedim napim.
Dolap içlerine girmekeymentaa nın uzmanlık alanı Pembedon5
Ben bugun yine ilk defa avm ye soktum kizi. E bebege ugramam gerekiyodu cikmisken gideyim dedim bi yarim saat gezdi avm yi. Heryer cok ilgisini cekti :)
Ben bugun yine ilk defa avm ye soktum kizi. E bebege ugramam gerekiyodu cikmisken gideyim dedim bi yarim saat gezdi avm yi. Heryer cok ilgisini cekti :)
Benim sutum az. Belki ondan cekmiyor. Bide biri yazmisti bir parcasi degisince guzel cekiyir diye.Canım cevabın için çok teşekkür ederim. Ancak okumaya vakit bulabildim. Madela swing için güzel yorumlar okumuştum ama tam boşaltmıyor demişsin canım. Demek ki araştırmaya devamMadelanın biberonu içinde anne memesine en yakın biberon olduğunu duymuştum. Yani bebek biberonla içse bile tekrar anne memesini de emiyormuş. Canım senin bebeğin avent kullanmasına rağmen memeyi de emiyor mu.
Birde benim bebis gazli ve uykusu az olan bir bebekti. 2. Ay bitiminde otomatik sallanan besik aldik. Bazi seyler bebise gore degisiyor. Gerci ben yanimda uzun yatirmayi planliyorum. Park yatak iyi. Chicconun sallanmayanindan aldim. Otomatik sallanan park yatak varsa tercih edebilirsin.Canım cevabın için çok teşekkür ederim. Ancak okumaya vakit bulabildim. Madela swing için güzel yorumlar okumuştum ama tam boşaltmıyor demişsin canım. Demek ki araştırmaya devamMadelanın biberonu içinde anne memesine en yakın biberon olduğunu duymuştum. Yani bebek biberonla içse bile tekrar anne memesini de emiyormuş. Canım senin bebeğin avent kullanmasına rağmen memeyi de emiyor mu.
Geldik verdik tepsilerieymentaa
Daha gelemediniz mi...
körolasıca öksürük..elmaya karanfil batırcam daha ne zman..alıntıda yapamdım..nesrin ayol sağol be şekarim
Bi gıcıktır yapıştı bademciğime
Adacayiyla gargara yap pembikeymentaa
Daha gelemediniz mi...
körolasıca öksürük..elmaya karanfil batırcam daha ne zman..alıntıda yapamdım..nesrin ayol sağol be şekarim
Bi gıcıktır yapıştı bademciğime
Kızlar şimdi bir konuda sizden yorum ve önerilerinizi bekliyorum ama lütfen siz nasıl çözüm buldunuz yazın
Ben bu konuda çok katı ve kırıcı oluyorum diye bir girişten sonra konum şu;
Bebeğimi amerika'da doğurdum ve iki ay kaldım. Orda sizi bebek ile görenler sizden izin istemeden eğilip pusetin içine bile bakmıyorlar bu konuda orada çok mutluydum ve alışmıştım bu duruma.
Buraya elince hiç kendimi hazırlamadığım bir durumla karşılaştım. İlk kez dişarı çıktıgımda biri bir mağazada bebeğimden makas aldı. Hiç beklemediğm anda yakalandım ve şok. Hey sen o elleri en son ne zaman yıkamıştın bile diyemedim.
Eve geldiğimde buna bir çözüm bulmam gerektiğini anladım ama 2 ay oldu hala çözüm bulmuş değilim. İki kere kucağa almak isteyen oldu veremem kusura bakmayın deyip çok kaba olduğumu bilerek de olsa istekleri çevirdim. Birde böyle söyleyince afallayıp aa tabi bende olsam vermezdim demiyorlar mı .. Eee niye soruyosun ozmaan diyemiyorum.
Sizin başınıza geliyor mu? Nasıl bir çözüm buldunuz?
Kac aylik disi cikti. Soylemistik biri daha sordu sanirim sen miydin. 3 ay bitince basladik biz destekle oturmaya
Sunnet icin hayirli olsun
Darisi bize. Canim dr una sor. Herkes ayni yontemle yapmayabilir. Belki farketmez ama sor bence
Gözünüz aydın
Benimki dört buçuk aylık hemen hemen dört aylık olduğundan beri kucağımda oturtuyorum. Zaten oturuyorsak başka türlü tutamiyoruz artık. Uzadilar sonuçta. Kundaklik bebek degillerki kucakta yatiralim. Dru da sadece kucakta oturtun ama uzun değil dedi. Koltuga falan tek oturtmak beline baskı yaparmış.
Bizimki 4 buçuk aylık 3 buçuk aylık olduğundan beri sürekli oturmaya ayağa kalkmaya çalışıyodu çok çabalıyodu ben de dayanamıyodum arada oturtuyodum kaldırıyodum. 4 aylık olduğunda dr a sordum destekli oturtabilirsin artık problem olmaz dedi. Oturtuyorum ben de ellerinden tutuyorum oturuyo ayağa kalkıyo. Zaten zaptedemiyorum ki yattığı yerden nerdeyse yarıya kadar kaldırıyo kendini. Eli ayağı hiç durmuyo. Bacaklar sürekli hareket halindebi de kendini kaldırma çalışmaları işte.. Dötü kurtlu bunun napim
Evde oda yokAdacayiyla gargara yap pembik
sen nazar için elinden geleni yapıyorsunBütün evi temizledim hatta halılari bile fircaladim..
Eymen e bakan kimse yok bu arada
Su an yorgunluk kahvemi iciyorum vu satirlarimi yazarken
katılıyorum.Benimki iki aydır biberonu reddediyokaşık manasını kendim hazırlasam hazıra göre daha mı sağlıklı olur karar veremedim.
o ne demek?Sana cevap yazmam yasak
geçmiş olsun.Bizim alttaki iki dişimiz çıktı
Sünnet olalı da beş gün oldu
Ama geç bile kaldığımı anladım sünnet için
Şimdiki aklım olsa doğar doğmaz yaptırırdım
Çünkü şimdi ayakları hiç durmuyor ve yan dönüyo sürekli
Oturma konusunu sormuştum ama kimse yazmadı
Kanepeye destekli oturtan varmı
6+ daha sert diğerine göre.Biz simdi 5. Ayi bitirdik. Bugun sutumu yetiremedim, 1 ogun 120cc bebek sutu, hazir mama kullandim. Masallah cok istahi acikti bugun, 6. Aya girdik ya simdi, hala bu elimdeki mamayimi kullanicam yoksa 2 numarami kullaniliyor? Birde emziklerdede +6 aya , 6 bitincemi geciliyor?
Evet bizde her dışarı çıktığımızda aynı şeyi yaşıyoruz
sanki başkasının bebeğini sevene madalya takıyolar bu ülkede
hastanede bi kadın geldi yüzüne dokundu ben şok
eşimin kucağındaydı o kızdı kadına döndü gitti bozuldu
avmde gene bir bayan geldi sevmeye çalışıyo niye gülmüyo diyo sanki herkese gülmek zorunda bebek bu ya
Dışarı çıkmak istemiyorum artık böyle insanlar yüzünden
teşekkür ederim darısı size
beş ay bitti
beline çok baskı olmaz mı ondan korkuyorum
Bize dr dedi. Kendini kaldiriyordu zaten. Once kucakta oturttum. Oturtunca yanlarina ve onune minderler koyuyorum. Onune koyunca one dogru itilmiyor. Sirti kaneye dayali olunca kucak gibi sirti destekli oluyor zaten .Arkasi boslukta iken oturtmuyorum. il k biraz geriye dogru yatirarak basladim tam dik oturtarak degilde. Kisa kisa tutarak basliyorsun ilk. Sonra ya sikiliyor ya kayiyor o zaman aliyorum. Zaten ek gidaya kadar ancak desteksiz oturmaya baslar mi bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?