2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yeni taşındım sayılır. Daha o kadar kirlenmedi dolap içleri bayağ bi idare eder beni. Taşınmanın tek güzel yanı bu. Heryer tertemis oliyi

Ben bugun yine ilk defa avm ye soktum kizi. E bebege ugramam gerekiyodu cikmisken gideyim dedim bi yarim saat gezdi avm yi. Heryer cok ilgisini cekti :)

Biz de e bebeğe gittik sonra lcw ye babasına oğluna alışveriş yaptık. Bizimki pek sever zaten gezmeyi dışarda olmayı daha çok seviyo da avmyi de seviyo dediğin gibi heryer ilgisini çekiyo :))

Ben bugun yine ilk defa avm ye soktum kizi. E bebege ugramam gerekiyodu cikmisken gideyim dedim bi yarim saat gezdi avm yi. Heryer cok ilgisini cekti :)

Benimki de market gezmeye bayılıyo. Rengarenk raflardan gözünü alamıyo
Yakında saldıracaklar sağa sola gezerken bi de

Benim sutum az. Belki ondan cekmiyor. Bide biri yazmisti bir parcasi degisince guzel cekiyir diye.
Ben kendim baktim gercekten ben bile zor cektim madela biberondan ucu degisik. Biberon uclarindan farkli. Sut sagma makinesi alacaksan icinde var zaten eger ihtiyac olursa tutamazsa ucunu baska alirsin. Hepsi anne memesi hissi diyor bizde guvenip aliyoruz. Benim sutum az bebis buyudu uykuda verebiliyorum. Az olunca huysuzluk yapiyor. Belli olmuyor bebeklerin huylari bazisi hic meme bazisi hic biberon almiyor. Yine burda bir arkadas paylasti . Mimijumi biberon. İnsallah ihtiyac kalmaz. Elektrikli sut sagma cihazi alacaksan icinde vardir belki madela gibi

Eklentiler

• image.webp
    6 KB · Görüntüleme: 52
eymentaa

Daha gelemediniz mi...
körolasıca öksürük..elmaya karanfil batırcam daha ne zman..alıntıda yapamdım..nesrin ayol sağol be şekarim
Bi gıcıktır yapıştı bademciğime

Birde benim bebis gazli ve uykusu az olan bir bebekti. 2. Ay bitiminde otomatik sallanan besik aldik. Bazi seyler bebise gore degisiyor. Gerci ben yanimda uzun yatirmayi planliyorum. Park yatak iyi. Chicconun sallanmayanindan aldim. Otomatik sallanan park yatak varsa tercih edebilirsin.

Evet bizde her dışarı çıktığımızda aynı şeyi yaşıyoruz
sanki başkasının bebeğini sevene madalya takıyolar bu ülkede
hastanede bi kadın geldi yüzüne dokundu ben şok
eşimin kucağındaydı o kızdı kadına döndü gitti bozuldu
avmde gene bir bayan geldi sevmeye çalışıyo niye gülmüyo diyo sanki herkese gülmek zorunda bebek bu ya
Dışarı çıkmak istemiyorum artık böyle insanlar yüzünden

Kac aylik disi cikti. Soylemistik biri daha sordu sanirim sen miydin. 3 ay bitince basladik biz destekle oturmaya

Sunnet icin hayirli olsun
Darisi bize. Canim dr una sor. Herkes ayni yontemle yapmayabilir. Belki farketmez ama sor bence

teşekkür ederim darısı size
beş ay bitti
beline çok baskı olmaz mı ondan korkuyorum

bizede kucakta oturtun dedi doktor zaten kendini öne atıyor oturmak için ama ne zamana kadar kucakta onu nasıl anlarız ki

Bende kucağımda oturtuyorum zaten kendi zorla öne itiyor kendini başını göğsüme yaslamıyo
Çok meraklı oturmaya
Pusette falan durmak istemiyor
O yüzden bir an önce otursun istiyorum ama uygun zamanı nasıl anlarız onu merak ediyorum

Biz simdi 5. Ayi bitirdik. Bugun sutumu yetiremedim, 1 ogun 120cc bebek sutu, hazir mama kullandim. Masallah cok istahi acikti bugun, 6. Aya girdik ya simdi, hala bu elimdeki mamayimi kullanicam yoksa 2 numarami kullaniliyor? Birde emziklerdede +6 aya , 6 bitincemi geciliyor?

geçmiş olsun.
kucakta otrtuyorum şimdilik.

6+ daha sert diğerine göre.
elindeki 1 numarayı kullan canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…