2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de olmuştu bir ara birkaç krem kullandım geçmedi sonra arkadaşın önerisiyle trosyd ve sudocrem i karıştırıp kullandım geçti şükür. Şimdi hafif kızarıklıklarına falan kullanıyorum sudocrem çok iyi geliyo.

Geçmiş olsun inşallah geçer.

Iyiler sukur canim.biri huysuz biri daha sakin.artik iyice hareketlendiler zor zaptediyorum ama buna sukur.nerden nerelere geldik.senin minnoş nasil iyimi.kac aylik oldu.
İyi canım benimki de kıpır kıpır
Dört ayını doldurdu bir hafta önce
Dönmeye de başladı
Allah kolaylık versin canım iki bebişle sana
Hakikaten çabuk geçiyor zaman
Hamilelik doğum derken neleri konuşuyoeuz artık

Benmkide ilk ay cok az almsti snrs sirayla 1100 900 bu ayda 750 alms illa sisko olcak bebekler onu istyolar attm canm sana fotosunu:)

Aynen oylee.bide ek gidaya basladim bi suredir.once meyve suyu.3 gundur sebze corbasina.bu islerde daha bi zor yaa.memeyi cikarip vermek kolay oluyodu

Zeytin yagini benmari usulu isitip sonra suruyomussun onuda iyi diyolar hic denemedim ama

Kizlar bu demir damlasini veriyo musunuz ya versem mi vermesem mi kararsiz kaldm
Benimde cok kafam karisik, doktor vermemi soyluyor, ben inat ediyorum sonucta vucutta demirin fazlasida zarar degilmi? Ben 6. Ayin sonunda kan degerlerine gore verecegin sanirim. Zaten 1 ay kaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…