- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #87.561
sen nazar için elinden geleni yapıyorsun
Sicaktan mı acaba ya bnm kizimda oyle sivilceli gibi oldu
Annişler kızım ilk defa pişik oldu.. bepanthol pisik kremi kullanıyorum ama yaklaşık 1 haftadir bu sekilde. .ıslak mendile tekrar ara verdim. Kullanmıyorum.. Başka önerisi olan var mı? Üst tarafları sivilceli gibi oldu
Sayfa çoğalıyoo ne demek?
İyi canım benimki de kıpır kıpırIyiler sukur canim.biri huysuz biri daha sakin.artik iyice hareketlendiler zor zaptediyorum ama buna sukur.nerden nerelere geldik.senin minnoş nasil iyimi.kac aylik oldu.
Benmkide ilk ay cok az almsti snrs sirayla 1100 900 bu ayda 750 alms illa sisko olcak bebekler onu istyolar attm canm sana fotosunu:)Bu kilo mevzusu sanirim hep cikacak karsimiza. Hic cvp vermicez puff sinir bozucu insanlar. Biz d gidince konusur dururlar belki kim bilir. Bence iyi almis,bnmki ilk ay 1.5kilo almisti sonraki aylar hep 750-800gibi bise aldi.. Cok da icer,demek bu kadar alabiliyor. Saglikli ve ortlaamanin uzerinde doktorlara gore,millet konusur sallamak gerek:) arda nasil oldu hhe bebeklikten cikiyorlar artik yafildir fildir mubarekk
Aynen oylee.bide ek gidaya basladim bi suredir.once meyve suyu.3 gundur sebze corbasina.bu islerde daha bi zor yaa.memeyi cikarip vermek kolay oluyoduİyi canım benimki de kıpır kıpır
Dört ayını doldurdu bir hafta önce
Dönmeye de başladı
Allah kolaylık versin canım iki bebişle sana
Hakikaten çabuk geçiyor zaman
Hamilelik doğum derken neleri konuşuyoeuz artık
Zeytin yagini benmari usulu isitip sonra suruyomussun onuda iyi diyolar hic denemedim amaAnnişler kızım ilk defa pişik oldu.. bepanthol pisik kremi kullanıyorum ama yaklaşık 1 haftadir bu sekilde. .ıslak mendile tekrar ara verdim. Kullanmıyorum.. Başka önerisi olan var mı? Üst tarafları sivilceli gibi oldu
Sudocrem canimAnnişler kızım ilk defa pişik oldu.. bepanthol pisik kremi kullanıyorum ama yaklaşık 1 haftadir bu sekilde. .ıslak mendile tekrar ara verdim. Kullanmıyorum.. Başka önerisi olan var mı? Üst tarafları sivilceli gibi oldu
Benimde cok kafam karisik, doktor vermemi soyluyor, ben inat ediyorumKizlar bu demir damlasini veriyo musunuz ya versem mi vermesem mi kararsiz kaldm
HahaYa arkadaş biride çıkıp demiyor benim çocuğum cok sisko :))
Beklesem mi bende acaba yaa smdi veryim dedm yutmadi cikardi tukurdu sipaBenimde cok kafam karisik, doktor vermemi soyluyor, ben inat ediyorumsonucta vucutta demirin fazlasida zarar degilmi? Ben 6. Ayin sonunda kan degerlerine gore verecegin sanirim. Zaten 1 ay kaldi.
Doktor hepsini bir degilde, gun icinde azar azar da verebilirsin demisti.Beklesem mi bende acaba yaa smdi veryim dedm yutmadi cikardi tukurdu sipa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?