2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sever mi iğrenç olmustur tatsız tuzsuz
Ben de @Surrender in yaptığına bir kasik tahıl (irmik, sehriye, bulgur, pirinc gibi) eklenerek pisirilen sebze çorbası veriliyor diye biliyorum.
Bizim dr tuzsuzluktan gelen kötü tat kırılacak kadar az bir tuz atmamızı önermişti.
Bu arada Salcadan kaçınmak gerekiyor, zira domates alerjik bir sebze..

Bizimkinin disi sertlestti. Kakasi civik seklinde. Dr disten dolayi. İshalde yapabilir dedi. Kopuk seklinde olmasi usutmesinin belirtisi . Gaz birikimi kopuk oluyor. Ates yoksa iyi. Karnina ayak sltina sicak koy. Devam ederse dr gotur icin rahat etsin

Öfff bencede zor ya... Duzgun bulmak zaten zor. Duzgun pisirmekde lazim.. Almadim canim henuz, makinalarin temizligi konusunda kafamda deli sorular
Valla maraton yeni başlıyor. Taze, güvenilir, organik sebze bul, güzelce yıka hazırla, seramik, cam veya granit ayrı bir kapta pişir, yine ayrı bir mama takımı ile yedir, yarısını yesin yarısını tükürsün zilli, üst baş kıyafet, yerler, mama sandalyesi...

Ay aslında şuanda çok iyiler, kıymet bilmiyoruz. Kendimiz kaşınıyoruz ek gıda diye

Atom bence cihaz işine hiç girme arkadaşım, çünkü hazırlayacağın belki bir çay fincanı hacminde bir yemek, her defasında onu indir kaldır yıka temizle, teoride cihazlar kulağa hoş geliyor ama pratikte o iş yalan olabilir. Hani gider iş makinası gibi mutfak robotu alırız, doğrar, rendeler, dilimler, çırpar vs ama onu indir kaldır yıka temizle derken bir bakmışsın sen yine el rendesi ile domates rendeliyorsun. Heves edip alıyoruz, sonra yine bildiğimize dönüyoruz genelde yani. Karar senin elbette.
Kipadan 64,9 a aldim 147 li primayi kizlaaarr
Kız eymentaa, sen yoksa pazar araştırması görevinde mi çalışıyorsun? Sürekli bez piyasasının nabzını tutuyorsun vallahi

Ben bu ek gıda işinde bu kadar abartmayi düşünmüyorum ya.daha rahat olacağım çelik tencerenin nesi var çok mu zararlı?

Hava yine leeeş İstanbul'da, basık, bulutlu ve boğucu bir sıcak var. Sular yine kesik. Ulan gecekonduda yaşasam daha az su sıkıntısı yaşarım, bu ne be
Hakkaten çok sıcak suan bunaldimm bende bebis ayağımda uyuyor bir bardak su verenim yok suan. acaba bebişleri havuza ne zaman sokabiliriz? Suan tek isteğim havuza girmek açıldı havuzumuz ve ben sadece balkondan izleyebiliyorum

Daha bi kaç gün oldu kaşık manasına başlayalı. Kaşığı karşıdan gösterince ağzını açıyor zilli yaa
Canım kaç kaşıkla yapıyorsun? Ben dolu dolu bir yemek kasigini sulandiriyorum muhallebi kıvamı ama artık çok zor yediriyorum.dün azcık elma rendeledim içine daha iyi yedi sanki. Bu zilliler hemen sıkılıyorlar

Ben bu ek gıda işinde bu kadar abartmayi düşünmüyorum ya.daha rahat olacağım çelik tencerenin nesi var çok mu zararlı?

Haklisin bence.. Son moda iste boyle her seye dikkat soyle boyle olsun.. Her seyi yaptik da bebek buna firsat verecek mi ben onu da dusunuyorum sahsen.. Ve bir yap iki yap ucuncu de belki biz pes edicez Allah kolaylik versin hepimize

Girilir bence. Temmuz da engec girilir. Dr bize temmuz da tatile cikmak daha iyi demisti gunes acisindan. Agustosda gicegiz bizde . Cocuklar icin sisme havuzlar onu alacagim ilik su zaten suyunu ayarlarim diye dusunuyorum. Usutturmem herhalde cok sokmam. Sapka koruyucu ve gunes gozlugu tavsiye etti dr. Bizimki msvi gozlu benim gibi sokakta gozu kasi kipkirmizi oluyor

Hava yine leeeş İstanbul'da, basık, bulutlu ve boğucu bir sıcak var. Sular yine kesik. Ulan gecekonduda yaşasam daha az su sıkıntısı yaşarım, bu ne be
Bencedr oglum bu gece ateslendi hic uyumadi bu gun uyuyor yavrucum dun cok huzursuzdu evim serin ams yinede camlardan sicak esiyo

Haklisin bence.. Son moda iste boyle her seye dikkat soyle boyle olsun.. Her seyi yaptik da bebek buna firsat verecek mi ben onu da dusunuyorum sahsen.. Ve bir yap iki yap ucuncu de belki biz pes edicez Allah kolaylik versin hepimize
Valla ben büyük oglumda ne yerse verdim istehi cok iyi fazla pimpirikli olmayin kizlar sonradan cekersiniz eltim buyuk kizina cok pimpirikliydi simdi her seyi yemiyo tabi onlarin yemekleri ozel olacak ama her seyden tatdirin

Hakikaten oyle firsat buluruz insallah. Ben onun kap kacagini ayiriyorum zaten. Alirim cam. Zaten csm dusunuyordum herseyini. Porselen eklendiOnun bulasik deterjani ayri yosa sirke dokuyorum. 6 ay sonrasi hastaliklari basliyor. Tam steril dusunmuyorum herseyi ama yavas yavas slistirmak istiyorum. Zaten ayaklanmaya basladimi bulusacak mikroplarla hersey agza gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…