- 30 Ocak 2014
- 726
- 1.324
- 43
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.241
3 e geri döndüm premium carePeki baska bez baktinmi hic suan ne kullaniyorsunuz?
Aynen cnm 2 saatte uyutmak gerekiyor yoksa tadından yenmiyorBenimki 2 saat uyanık kaldıktan sonra huzursuzlanmaya başlıyor.
2 ay önce bu süre 1.5 saatti.
Ama uyutabilene aşk olsun :)
Sadece gözlerini dinlendiriyor çoğu zaman..
Sever mi iğrenç olmustur tatsız tuzsuzkesinlikle öyle. insanın ilk deneyimi olunca mecburen şartlanıyor işte
patates, havuç, kabak hasladım
2 kasık yedi. sevmedi
Eki Görüntüle 1841723 Eymen e bundan alacam
Ben de @Surrender in yaptığına bir kasik tahıl (irmik, sehriye, bulgur, pirinc gibi) eklenerek pisirilen sebze çorbası veriliyor diye biliyorum.Sever mi iğrenç olmustur tatsız tuzsuz
Ne güzel:) masallah..Daha bi kaç gün oldu kaşık manasına başlayalı. Kaşığı karşıdan gösterince ağzını açıyor zilli yaa
Bizimkinin disi sertlestti. Kakasi civik seklinde. Dr disten dolayi. İshalde yapabilir dedi. Kopuk seklinde olmasi usutmesinin belirtisi . Gaz birikimi kopuk oluyor. Ates yoksa iyi. Karnina ayak sltina sicak koy. Devam ederse dr gotur icin rahat etsinACİL bilginize ihtiyacım var benim bebek 4 .5 aylık birkaç gün önce havalardan dolayı üşüttük.2 kez kusdu sonra geçti şimdi ise iki gündür her meme emdikten sonra anında kaka yapıyo köpüklü cıvık bi şekilde günde nerdeyse 4 yada 5 kere kaka yaptığı oldu. Ama her emmemin sonunda kaka yapması normalmi? Hiçbi sıkıntı yok ateş yok kusma yok sadece çok kaka yapıyo diş olabilir mi yoksa erken mi??
Valla maraton yeni başlıyor. Taze, güvenilir, organik sebze bul, güzelce yıka hazırla, seramik, cam veya granit ayrı bir kapta pişir, yine ayrı bir mama takımı ile yedir, yarısını yesin yarısını tükürsün zilli, üst baş kıyafet, yerler, mama sandalyesi...Öfff bencede zor ya... Duzgun bulmak zaten zor. Duzgun pisirmekde lazim.. Almadim canim henuz, makinalarin temizligi konusunda kafamda deli sorular
Kız eymentaa, sen yoksa pazar araştırması görevinde mi çalışıyorsun? Sürekli bez piyasasının nabzını tutuyorsun vallahiKipadan 64,9 a aldim 147 li primayi kizlaaarr
Ben bu ek gıda işinde bu kadar abartmayi düşünmüyorum ya.daha rahat olacağım çelik tencerenin nesi var çok mu zararlı?Valla maraton yeni başlıyor. Taze, güvenilir, organik sebze bul, güzelce yıka hazırla, seramik, cam veya granit ayrı bir kapta pişir, yine ayrı bir mama takımı ile yedir, yarısını yesin yarısını tükürsün zilli, üst baş kıyafet, yerler, mama sandalyesi...
Ay aslında şuanda çok iyiler, kıymet bilmiyoruz. Kendimiz kaşınıyoruz ek gıda diye
Atom bence cihaz işine hiç girme arkadaşım, çünkü hazırlayacağın belki bir çay fincanı hacminde bir yemek, her defasında onu indir kaldır yıka temizle, teoride cihazlar kulağa hoş geliyor ama pratikte o iş yalan olabilir. Hani gider iş makinası gibi mutfak robotu alırız, doğrar, rendeler, dilimler, çırpar vs ama onu indir kaldır yıka temizle derken bir bakmışsın sen yine el rendesi ile domates rendeliyorsun. Heves edip alıyoruz, sonra yine bildiğimize dönüyoruz genelde yani. Karar senin elbette.
Kız eymentaa, sen yoksa pazar araştırması görevinde mi çalışıyorsun? Sürekli bez piyasasının nabzını tutuyorsun vallahi
Hakkaten çok sıcak suan bunaldimm bende bebis ayağımda uyuyor bir bardak su verenim yok suan. acaba bebişleri havuza ne zaman sokabiliriz? Suan tek isteğim havuza girmek açıldı havuzumuz ve ben sadece balkondan izleyebiliyorumHava yine leeeş İstanbul'da, basık, bulutlu ve boğucu bir sıcak var. Sular yine kesik. Ulan gecekonduda yaşasam daha az su sıkıntısı yaşarım, bu ne be
Daha bi kaç gün oldu kaşık manasına başlayalı. Kaşığı karşıdan gösterince ağzını açıyor zilli yaa
Canım kaç kaşıkla yapıyorsun? Ben dolu dolu bir yemek kasigini sulandiriyorum muhallebi kıvamı ama artık çok zor yediriyorum.dün azcık elma rendeledim içine daha iyi yedi sanki. Bu zilliler hemen sıkılıyorlarDaha bi kaç gün oldu kaşık manasına başlayalı. Kaşığı karşıdan gösterince ağzını açıyor zilli yaa
Ben bu ek gıda işinde bu kadar abartmayi düşünmüyorum ya.daha rahat olacağım çelik tencerenin nesi var çok mu zararlı?
Girilir bence. Temmuz da engec girilir. Dr bize temmuz da tatile cikmak daha iyi demisti gunes acisindan. Agustosda gicegiz bizde . Cocuklar icin sisme havuzlar onu alacagim ilik su zaten suyunu ayarlarim diye dusunuyorum. Usutturmem herhalde cok sokmam. Sapka koruyucu ve gunes gozlugu tavsiye etti dr. Bizimki msvi gozlu benim gibi sokakta gozu kasi kipkirmizi oluyorHakkaten çok sıcak suan bunaldimm bende bebis ayağımda uyuyor bir bardak su verenim yok suan. acaba bebişleri havuza ne zaman sokabiliriz? Suan tek isteğim havuza girmek açıldı havuzumuz ve ben sadece balkondan izleyebiliyorum
Bencedr oglum bu gece ateslendi hic uyumadi bu gun uyuyor yavrucum dun cok huzursuzdu evim serin ams yinede camlardan sicak esiyoHava yine leeeş İstanbul'da, basık, bulutlu ve boğucu bir sıcak var. Sular yine kesik. Ulan gecekonduda yaşasam daha az su sıkıntısı yaşarım, bu ne be
Valla ben büyük oglumda ne yerse verdim istehi cok iyi fazla pimpirikli olmayin kizlar sonradan cekersiniz eltim buyuk kizina cok pimpirikliydi simdi her seyi yemiyo tabi onlarin yemekleri ozel olacak ama her seyden tatdirinHaklisin bence.. Son moda iste boyle her seye dikkat soyle boyle olsun.. Her seyi yaptik da bebek buna firsat verecek mi ben onu da dusunuyorum sahsen.. Ve bir yap iki yap ucuncu de belki biz pes edicezAllah kolaylik versin hepimize
Hakikaten oyle firsat buluruz insallah. Ben onun kap kacagini ayiriyorum zaten. Alirim cam. Zaten csm dusunuyordum herseyini. Porselen eklendiHaklisin bence.. Son moda iste boyle her seye dikkat soyle boyle olsun.. Her seyi yaptik da bebek buna firsat verecek mi ben onu da dusunuyorum sahsen.. Ve bir yap iki yap ucuncu de belki biz pes edicezAllah kolaylik versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?