2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ek gıda zor değil niye zor olsun. Taze düzgün sebze meyve bulduktan sonra gerisi kolay bence. Buharda haşlayan doğrayan bi makine almak istiyorum ama. Atom heart mother bakıyordu bi ara. Aldiysa bize tavsiye verir.
Öfff bencede zor ya... Duzgun bulmak zaten zor. Duzgun pisirmekde lazim.. Almadim canim henuz, makinalarin temizligi konusunda kafamda deli sorular

suratını burusturarak yedi
yarın veririrm . sen ne kadar verdın?
Benimki kayisiya bile yuzunu burusturdu, sebzeleri dusunemiyorum Henuz baslamadim canim, bende 1-2 haftaya baslamak istiyorum yogutla :) ama doktor verilirken kasik kasik ver demisti. Ne vereceksen ilk gun 1 kasik ikinci gun iki kasik gibi

Maaşallah biraz iştahlı ama suyu çok sevdi umarim hep böyle gider sut yağlı oluyor hava da burada sıcak ve nemli su vermicez diye kasmaya gerek yok

Canim asi % 100 koruyucu degildir. Su cicegi asisi yada kabakulak kucukken cogumuz olmusuzdur zaten
Asi sayesinde o hastaligi ya hic gecirmiyoruz . Allah korusun cocuk felci, difteri gibi .. Yada omrumuz boyunca bir kez geciriyoruz ve agir gecirmiyoruz. Su cicegi , kizamik gibi, Geciren bir kez geciriyor. Kayitlara neden allerji diye gecildi anlamadim. Bilgisayara sisteme tani kodlari var. Biz onlari gormuyoruz gecerken zaten. Gunumuz hastaligi zehirli ishal fazla oldugu icin rota da eklendi. Hastaliklara gore asilarda zamanla artabilir

size katılıyorum,haklısınız..aile hekimim bildirilmesi zorunlu hastalık suçiçeği ama ben kayıtlara alerji diye geçiyorum demesi beni şaşırttı.neden diye sorduğumda cevapta vermedi.ilginç

kesinlikle öyle. insanın ilk deneyimi olunca mecburen şartlanıyor işte
patates, havuç, kabak hasladım
2 kasık yedi. sevmedi
karıştırdığın için olabilir canım..dün akşam benimki kabak yemeğini güzel yedi..kendimiz nasıl yiyorsak onuda ona alıştıracağım,özel yemek hazırlayamam doğrusu

benımki gezdırmek istiyor nasıl gezcem uçakta birde emzirmeyi nasıl yapabiliyorsun canım ben mama yapıcam cantama koycam
Emzirme önlüğü ye emzirdim cam tarafındayım koridora doğru örttüm hatta bebiş sıkılmasın diye tam kapatmadım mama da olur canım emzik alıyorsa emzik te olur

kesinlikle öyle. insanın ilk deneyimi olunca mecburen şartlanıyor işte
patates, havuç, kabak hasladım
2 kasık yedi. sevmedi
İlk basta karisik verme bence. Birini ver. Ertesi gun biraz fazla ver. Sonra kabak havuz ver. Hem sebzelerin meyvelerin ayri ayri tadini almis olur.

ACİL bilginize ihtiyacım var benim bebek 4 .5 aylık birkaç gün önce havalardan dolayı üşüttük.2 kez kusdu sonra geçti şimdi ise iki gündür her meme emdikten sonra anında kaka yapıyo köpüklü cıvık bi şekilde günde nerdeyse 4 yada 5 kere kaka yaptığı oldu. Ama her emmemin sonunda kaka yapması normalmi? Hiçbi sıkıntı yok ateş yok kusma yok sadece çok kaka yapıyo diş olabilir mi yoksa erken mi??

Diş için erken değil ama kakanin dişle bi ilgisi yoktur bence. Köpüklü yapması da normal bişey değil. Bebek kakasini yaptığında 20-30 dk içinde bir laboratuvara yetiştirip baktırın derim. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…