- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.221
hepsini birdenmi verdinkesinlikle öyle. insanın ilk deneyimi olunca mecburen şartlanıyor işte
patates, havuç, kabak hasladım
2 kasık yedi. sevmedi
evet. bildiğim kadarıyla çorba yaparken o şekilde veriliyor :=)hepsini birdenmi verdinayri ayri versene belki oyle sever
Öfff bencede zor ya... Duzgun bulmak zaten zor. Duzgun pisirmekde lazim.. Almadim canim henuz, makinalarin temizligi konusunda kafamda deli sorularEk gıda zor değil niye zor olsun. Taze düzgün sebze meyve bulduktan sonra gerisi kolay bence. Buharda haşlayan doğrayan bi makine almak istiyorum ama.Atom heart mother bakıyordu bi ara. Aldiysa bize tavsiye verir.
Benimki uzun sure meme reddetti.. Valla korkutuyor beni..Ek gıda hazırlaması değil de "yemeyen çocuk" cok zor...
Once bi tadina baktiraydin beeevet. bildiğim kadarıyla çorba yaparken o şekilde veriliyor :=)
zaten yemesi gerekenı yedi1-2 kaşıkcık
suratını burusturarak yediOnce bi tadina baktiraydin beegerci zaten tadimlik olmus sen yogurt ver yogurt
Benimki kayisiya bile yuzunu burusturdu, sebzeleri dusunemiyorumsuratını burusturarak yedi
yarın veririrm . sen ne kadar verdın?
MaaşallahSeninki masallah istahli mi. Suyu genekde sevmiyir bebisler. Hava sicak terliyorlar. Ver biraz cok verme. Onceddn su verin diyorlardi. Simdi vermeyin. Bes sene sonra verin derler. Tv de bi yerde de denk geldi okudum. Anne sutu alan bebeklerde yuzde bilmem kaci unuttum. Bobrek tasi rastlanmis. Tv deki dr da bu soruldu. Olabilir o cok az rastlanan durum dedi. Ama yaz ayi suyun zararu yok. Kimyon rezeneleri ictiler su neki.
kızlar bakanlık yalanlasada suçiçeği salgını var aman dikkat..benim iki büyükler yakalandı yeni atlattık..bebeğimde şimdilkik bişey yok..doktor sen suçiçeği geçirdiysen bebeğin ilk altı ay korunur bol bol emzir dedi..işin acayibi doktorlar nednse kayıtlara alerji diye geçtiler nedense..ben halkta infial oluşmasın,aşının gerekliliğini sorgulamasınlar diye bakanlıkça kulaklarının çekildiğini düşündüm.DÜŞÜNDÜRTTÜLER BACIM
Canim asi % 100 koruyucu degildir. Su cicegi asisi yada kabakulak kucukken cogumuz olmusuzdur zatenkızlar bakanlık yalanlasada suçiçeği salgını var aman dikkat..benim iki büyükler yakalandı yeni atlattık..bebeğimde şimdilkik bişey yok..doktor sen suçiçeği geçirdiysen bebeğin ilk altı ay korunur bol bol emzir dedi..işin acayibi doktorlar nednse kayıtlara alerji diye geçtiler nedense..ben halkta infial oluşmasın,aşının gerekliliğini sorgulamasınlar diye bakanlıkça kulaklarının çekildiğini düşündüm.DÜŞÜNDÜRTTÜLER BACIM
N11 de
size katılıyorum,haklısınız..aile hekimim bildirilmesi zorunlu hastalık suçiçeği ama ben kayıtlara alerji diye geçiyorum demesi beni şaşırttı.neden diye sorduğumda cevapta vermedi.ilginçCanim asi % 100 koruyucu degildir. Su cicegi asisi yada kabakulak kucukken cogumuz olmusuzdur zaten
Asi sayesinde o hastaligi ya hic gecirmiyoruz . Allah korusun cocuk felci, difteri gibi .. Yada omrumuz boyunca bir kez geciriyoruz ve agir gecirmiyoruz. Su cicegi , kizamik gibi, Geciren bir kez geciriyor. Kayitlara neden allerji diye gecildi anlamadim. Bilgisayara sisteme tani kodlari var. Biz onlari gormuyoruz gecerken zaten. Gunumuz hastaligi zehirli ishal fazla oldugu icin rota da eklendi. Hastaliklara gore asilarda zamanla artabilir
karıştırdığın için olabilir canım..dün akşam benimki kabak yemeğini güzel yedi..kendimiz nasıl yiyorsak onuda ona alıştıracağım,özel yemek hazırlayamam doğrusukesinlikle öyle. insanın ilk deneyimi olunca mecburen şartlanıyor işte
2 kasık yedi. sevmedi
Emzirme önlüğü ye emzirdim cam tarafındayım koridora doğru örttüm hatta bebiş sıkılmasın diye tam kapatmadım mama da olur canım emzik alıyorsa emzik te olurbenımki gezdırmek istiyor nasıl gezcem uçaktabirde emzirmeyi nasıl yapabiliyorsun canım ben mama yapıcam cantama koycam
İlk basta karisik verme bence. Birini ver. Ertesi gun biraz fazla ver. Sonra kabak havuz ver. Hem sebzelerin meyvelerin ayri ayri tadini almis olur.kesinlikle öyle. insanın ilk deneyimi olunca mecburen şartlanıyor işte
2 kasık yedi. sevmedi
ACİL bilginize ihtiyacım var benim bebek 4 .5 aylık birkaç gün önce havalardan dolayı üşüttük.2 kez kusdu sonra geçti şimdi ise iki gündür her meme emdikten sonra anında kaka yapıyo köpüklü cıvık bi şekilde günde nerdeyse 4 yada 5 kere kaka yaptığı oldu. Ama her emmemin sonunda kaka yapması normalmi? Hiçbi sıkıntı yok ateş yok kusma yok sadece çok kaka yapıyo diş olabilir mi yoksa erken mi??
Evet canm çok şükür Allah korudu. Bence de dikkat et merdivende ,cok tehlikeli vesselambirickm cok gecmis olsun Allah korumus. Ben de korkuyorum merdivenlerden,tirsa tirsa inip cikiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?