2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ben büyük oglumda ne yerse verdim istehi cok iyi fazla pimpirikli olmayin kizlar sonradan cekersiniz eltim buyuk kizina cok pimpirikliydi simdi her seyi yemiyo tabi onlarin yemekleri ozel olacak ama her seyden tatdirin
Yemek baska saglikli yemek baska . Bizim evde sebze yemegi cok yenmiyor. Oglana yapilacak mecbur. Oturup bizimle hamur isi yiyecek hali yok40 sene sonra tansiyon diyabet hastasi adayi yapmayalim cocugu. Duzenli beslenenlerin isi kolay o yuzden herhalde Balik esime dokunuyor bende yapmiyordum balik pisecek . Mecbur onunki farkli olacak.

Canim benim kızım da mavi gozlu pamuk gibi havuza sokma konusunda doktorun ne dedi? Biz yarın gideceğiz sorcam bakalim

Canim benim kızım da mavi gozlu pamuk gibi havuza sokma konusunda doktorun ne dedi? Biz yarın gideceğiz sorcam bakalim
Ben havuz dusunmuyorum . Havuza bende pek girmiyorum . Cok kalabalik degilse belki. sisme havuzla daha rahat ederim diye dusunuyorum. Hem daha sicakligini ayarlarim gibime geliyor. Havuzun suyu degisiyor ya biraz daha serin oluyor gibi . Sorarsan yazar misin ne kadar suda kalsin diye karinlarini agrittirmayalim

Tabi csnim ama her seyede alissinlar sevmdi diye pes etmeyin o yonden dedim ben bu gun yemez yarin yer alidsin yani

Tabi csnim ama her seyede alissinlar sevmdi diye pes etmeyin o yonden dedim ben bu gun yemez yarin yer alidsin yani
Aynen katiliyorum.
Benim kızım 4 yaşında karnabahar ve taze fasulye yemeye başladı.
Kofteye de 3 yaşında (önceden yememesini şöyle açıklamıştı "kakaya benziyor")...
Yani sabırla bekleyeceğiz yiyeceği günleri. Kim bilir neden yemezler yemediklerini...

Bir kaşıkla başladım canım. 3gun bir kaşık verdim. Dün 1bucuk kaşığa çıkardım. 2ye de çıkıcam çünkü alıcak gibi ben yormak istemiyorum.
Bide meyve katıp şekerliye alıştırmak istemiyorum. Bi arkadaşım çok pişmanım keşke yoğurt ve çorbayla başlasaydım demişti. Korktum ondan. Ama seninki gibi olursa mecbur verecez tabi.

Oy kurban onlara alisicaklar eltimin kizi oyle böyle degil once koklar kokusu hosuna gitmezse kesinlikle yemez cocuk uc yasina kadar sadece biberondan sut icti biz vermeye kalkinca yemez dedi yani küçükten butun tatlata alissinlar ben demiyorum ki kuru fasulye pilsv yesin

Oyy yesinler onun dötünü çok güzelmiş cicisi de :))
Sağolasın teyzesi, fırfırlı donlar aldım kızıma, geçen 4. Ay fotoğraf çekimi yaptım. Saç bantları, babetler, fırfırlar derken benimki ortalığa kaka yaptı

Zorla güzellik olmuyor anacım

Size de iyilik yaramiyo anacim

Cokta dikkat edilince aslinda daha cok hasta oluyolar
Abimin oglu oyle büyüdü simdi cok hasta oluyo cocuk surekli hastanedeler

Of, kız beni bugün çok zorluyor. Hava sıcak, ter içindeyim. Elimi yüzümü bile yıkayamıyorum, benden sürekli hoppala hoppala oyun bekliyor. Su hala gelmedi. Kaka kaka üstüne yapıp duruyor. Şimdi zorla uyuttum. Saat 3 te gelecekmiş su, inşallah ötelemez.

Bilseydim böyle olacağını, sabahtan yıkanır paklanır sokağa atardım kendimi bebişle.

Allahım bayılacağım

Cevremdeki herkes bundan kullaniyor ve cok memnunlar.. Hatta buyuklerden alan arkadasim bile keske kücüklerden alsaydim hic gerek yokmus buyuge demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…