- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.261
Yemek baska saglikli yemek baska . Bizim evde sebze yemegi cok yenmiyor. Oglana yapilacak mecbur. Oturup bizimle hamur isi yiyecek hali yokValla ben büyük oglumda ne yerse verdim istehi cok iyi fazla pimpirikli olmayin kizlar sonradan cekersiniz eltim buyuk kizina cok pimpirikliydi simdi her seyi yemiyo tabi onlarin yemekleri ozel olacak ama her seyden tatdirin
Canim benim kızım da mavi gozlu pamuk gibiGirilir bence. Temmuz da engec girilir. Dr bize temmuz da tatile cikmak daha iyi demisti gunes acisindan. Agustosda gicegiz bizde . Cocuklar icin sisme havuzlar onu alacagim ilik su zaten suyunu ayarlarim diye dusunuyorum. Usutturmem herhalde cok sokmam. Sapka koruyucu ve gunes gozlugu tavsiye etti dr. Bizimki msvi gozlu benim gibi sokakta gozu kasi kipkirmizi oluyor
Yok ya, çeliğin zararlı olduğunu sanmıyorum ama teflon zararlı, soyulma yapıyor ya.Ben bu ek gıda işinde bu kadar abartmayi düşünmüyorum ya.daha rahat olacağım çelik tencerenin nesi var çok mu zararlı?
Ben havuz dusunmuyorum . Havuza bende pek girmiyorum . Cok kalabalik degilse belki. sisme havuzla daha rahat ederim diye dusunuyorum. Hem daha sicakligini ayarlarim gibime geliyor. Havuzun suyu degisiyor ya biraz daha serin oluyor gibi . Sorarsan yazar misin ne kadar suda kalsin diye karinlarini agrittirmayalimCanim benim kızım da mavi gozlu pamuk gibihavuza sokma konusunda doktorun ne dedi? Biz yarın gideceğiz sorcam bakalim
Biraz gunes gordukten sonra koruyucu . Bakalim kolay olursa havuzada sokarim belkiCanim benim kızım da mavi gozlu pamuk gibihavuza sokma konusunda doktorun ne dedi? Biz yarın gideceğiz sorcam bakalim
Zaten cam tencere nerde bulacagiz celigin zarari yok celik tencerede pisiririz herhaldeYok ya, çeliğin zararlı olduğunu sanmıyorum ama teflon zararlı, soyulma yapıyor ya.
Tabi csnim ama her seyede alissinlar sevmdi diye pes etmeyin o yonden dedim ben bu gun yemez yarin yer alidsin yaniYemek baska saglikli yemek baska . Bizim evde sebze yemegi cok yenmiyor. Oglana yapilacak mecbur. Oturup bizimle hamur isi yiyecek hali yok40 sene sonra tansiyon diyabet hastasi adayi yapmayalim cocugu. Duzenli beslenenlerin isi kolay o yuzden herhalde Balik esime dokunuyor bende yapmiyordum balik pisecek . Mecbur onunki farkli olacak.
Hava yine leeeş İstanbul'da, basık, bulutlu ve boğucu bir sıcak var. Sular yine kesik. Ulan gecekonduda yaşasam daha az su sıkıntısı yaşarım, bu ne be
Aynen katiliyorum.Tabi csnim ama her seyede alissinlar sevmdi diye pes etmeyin o yonden dedim ben bu gun yemez yarin yer alidsin yani
Keske uyku duzeninde de boyle cabucak ogrenseler dimi :) afiyetler olsunnn
Canım kaç kaşıkla yapıyorsun? Ben dolu dolu bir yemek kasigini sulandiriyorum muhallebi kıvamı ama artık çok zor yediriyorum.dün azcık elma rendeledim içine daha iyi yedi sanki. Bu zilliler hemen sıkılıyorlar
Oy kurban onlara alisicaklar eltimin kizi oyle böyle degil once koklar kokusu hosuna gitmezse kesinlikle yemez cocuk uc yasina kadar sadece biberondan sut icti biz vermeye kalkinca yemez dedi yani küçükten butun tatlata alissinlar ben demiyorum ki kuru fasulye pilsv yesinAynen katiliyorum.
Benim kızım 4 yaşında karnabahar ve taze fasulye yemeye başladı.
Kofteye de 3 yaşında (önceden yememesini şöyle açıklamıştı "kakaya benziyor")...
Yani sabırla bekleyeceğiz yiyeceği günleri. Kim bilir neden yemezler yemediklerini...
Evet, benim MinnoşPiti fotodaki senin kızçe mi :))
Evet, benim Minnoş
Sağolasın teyzesi, fırfırlı donlar aldım kızıma, geçen 4. Ay fotoğraf çekimi yaptım. Saç bantları, babetler, fırfırlar derken benimki ortalığa kaka yaptıOyy yesinler onun dötünüçok güzelmiş cicisi de :))
Size de iyilik yaramiyo anacimValla maraton yeni başlıyor. Taze, güvenilir, organik sebze bul, güzelce yıka hazırla, seramik, cam veya granit ayrı bir kapta pişir, yine ayrı bir mama takımı ile yedir, yarısını yesin yarısını tükürsün zilli, üst baş kıyafet, yerler, mama sandalyesi...
Ay aslında şuanda çok iyiler, kıymet bilmiyoruz. Kendimiz kaşınıyoruz ek gıda diye
Atom bence cihaz işine hiç girme arkadaşım, çünkü hazırlayacağın belki bir çay fincanı hacminde bir yemek, her defasında onu indir kaldır yıka temizle, teoride cihazlar kulağa hoş geliyor ama pratikte o iş yalan olabilir. Hani gider iş makinası gibi mutfak robotu alırız, doğrar, rendeler, dilimler, çırpar vs ama onu indir kaldır yıka temizle derken bir bakmışsın sen yine el rendesi ile domates rendeliyorsun. Heves edip alıyoruz, sonra yine bildiğimize dönüyoruz genelde yani. Karar senin elbette.
Kız eymentaa, sen yoksa pazar araştırması görevinde mi çalışıyorsun? Sürekli bez piyasasının nabzını tutuyorsun vallahi
Ay ne dedik arkadaşım, bize piyasa araştırması yapıyorsun, sağolasın.Size de iyilik yaramiyo anacim
Cokta dikkat edilince aslinda daha cok hasta oluyolarHakikaten oyle firsat buluruz insallah. Ben onun kap kacagini ayiriyorum zaten. Alirim cam. Zaten csm dusunuyordum herseyini. Porselen eklendiOnun bulasik deterjani ayri yosa sirke dokuyorum. 6 ay sonrasi hastaliklari basliyor. Tam steril dusunmuyorum herseyi ama yavas yavas slistirmak istiyorum. Zaten ayaklanmaya basladimi bulusacak mikroplarla hersey agza gidecek
Cevremdeki herkes bundan kullaniyor ve cok memnunlar.. Hatta buyuklerden alan arkadasim bile keske kücüklerden alsaydim hic gerek yokmus buyuge demistiBende bakınıyorum bu ara. Ayağı V şeklinde olanlar gerçekten çok iri ebebege gittigimde inceledim. Ama onlar bunlardan daha güvenli diyorlar. Bunlar hafif olduğundan sallanıyormus. Hiç arkamızı donemeyiz o halde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?