- 9 Mart 2015
- 753
- 989
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.201
benımki gezdırmek istiyor nasıl gezcem uçaktaAman ağlarsa ağlasın bebek bu ne yapalım yani bizde cumartesi binecez 4.5 aylık olduk 2.5 aylıkken bindik iyiydi bi sıkıntı yaşanmadı
Benim için aglamasindan çok emmesı düşündürücü kalkarken inerken emsinlerde inşallah
Gecmis olsunnn..mamadaki beyaz parcalar anne sutundeki yaglar diye biliyorum bende gordukce hosuma gider hatta =)sağ ol. ben öyle bilyorum.
ben mayaladım bugun gızel oldu yarın taddırıcam inşalllah :)Uff hic yogurt mayalamadim nasıl zor geliyor
içtiğim sudan verıyorum; damacanaSu verirken hergun taze kaynatilmis su mu veriyorsunuz birde iste su cam yada porselen kapta kaynatilmaliymis ve cam yada porselen kaşıkla icirilmeliymis
aynen o şartlandırılma kötü.Kocamın telefonundan giriyrum..okudum alıntı yapamayacağımSurrender geçmiş olsun..korkunuzu paniğinizi hiseetmemel elde değil..böyle böyle öğreneceğiz işte ..annemde başımda ,işte kızım diyor o ağlar susar ama olan bize olur üzülürüz işte annelik bu diyor..
Memede süt kalmadı sarktı gitti lanet şeyler..banyoya girdik oğlumla..banyodan cıktı başladı ağlamaya memeyi verdim ki süt yok bende aptallık süt gelmedi daaha cok ağladı .1 dk içinde nası mama yaptım bilemedim
İçtide uyudu..bu hengamede adam gazı mı var dedi yafıırçayı yedi benden ...kendi sürekli osurunca kıyas ediyor galiba
Neyse..sözüm şu 6 ay anne sütü saçmalığı ve baskısında..büyük ihtimal bilince işlemiş ki hepimiz 5 te pırtladık 6 ay yetircez ya şartlandık
(İngilizce) bol şet bol şet
Oyuncak @eymentaa ...
Dün kocam pepe aldı bi ton paradedim ama dinlemedi kucağına tut diye verince malum hemen pepe açılır..
Bırak onu tele müzik indirmiş..arabada aralarda pepe dinleyerek ve hatta söyleyerek gidiyoruz..
Ben daha cok diş kaşıyıcı yumuşak dokulu sesli oyuncaklar tercih ettim..birde bileklik oyuncağı aldım cok sevdi..
Eşim dün birde renkli bir araba almıştı kucağımızda yerde ittiritiyorz gidiyor..izliyor merakla..
İkeadan zeka geliştirici oyuncaklar aldım ama henüz erken belki 9. Aya doğru oturursa verebilrim
Nesli öksürük şurubundan bi gece bi gündüz ver ..şükür 4 kere içtim ben geçti.
Sıfır uyku gibisi yok..
Milupanın kuşburnunu almıştım..iğrençti..koca bir bardak içiyorum
Çok yazdım hatta doğrudan ciddi.ciddi hiç yazmamıştım
Ne oluyo bana
Cnm aynı şeyi biz de yaşadık. Doktor bezi değiştirin dedi. Hiçbir şey sürmedim sadece bezi değiştirdim. Bir kaç günde geçti kendiliğinden..Premium care 4un bu gobek kismi kupkuru yapmis cocugun cildini ya sinir oldum
kesinlikle öyle. insanın ilk deneyimi olunca mecburen şartlanıyor işteGonul isterdiki sadece anne sutu alsinlar 6 ay. 1 ay idare edemedik napalim yani oda allhin takdiri... Dedigin gibi hic alamayan cocuklar var. bencede manyakligin alemi yok... Zaten dk basi emzirince hem cocuk daraliyo, hem memede sut olmuyo. Bu zamana kadar boyle idare edebilmemiz bile iyi yani, bu sagliksiz gidalarla beslenmemize ragmen... Corba vermeden ufaktan tattir onlari sur... Birden tepki vermesin sindirim sistemi
allah korumus. geçmiş olsun.Selam kızlar. Oğlumla çok büyük bir kaza atlattık . Kucağımda oğlum bahçeye uniyrdk merdivenlerden kaydın iki üç basamak kayıp popo üstü yere düştüm kolum kötü sıyrıldı ve popo kemiklerm ağrıyo. Çok şükür oğluma bise olmadı ama çok korktu o kadar sgladibki herkes sesine ciktio
Seninki masallah istahli mi. Suyu genekde sevmiyir bebisler. Hava sicak terliyorlar. Ver biraz cok verme. Onceddn su verin diyorlardi. Simdi vermeyin. Bes sene sonra verin derler. Tv de bi yerde de denk geldi okudum. Anne sutu alan bebeklerde yuzde bilmem kaci unuttum. Bobrek tasi rastlanmis. Tv deki dr da bu soruldu. Olabilir o cok az rastlanan durum dedi. Ama yaz ayi suyun zararu yok. Kimyon rezeneleri ictiler su neki.Kaşıkla iciriyorum ama istiyor sürekli biberonla versem yok demez birde buralar asiri sicak fazlası şişkinlik yapar diye veremiyorum sadece anne sutu alıyor çünkü
Aynen oyle o yuzden tekrar arastiriyoruz hangisi genel en cok kullaniliyorsa biraz eski usul. Ortaya karisikBu Dr da hep birbirine zıtlarinsanın kafası karışıyor
Yemeyen olursa. Bide organik bulmak zor. Su saatte sunu ver. Ilk baslangiclar zor alistirmak icin bence. Ne biliyim bana zor geliyor. Birde taze hazirla. Istahli olursa ne verirsen yer guzel.Ek gıda zor değil niye zor olsun. Taze düzgün sebze meyve bulduktan sonra gerisi kolay bence. Buharda haşlayan doğrayan bi makine almak istiyorum ama.Atom heart mother bakıyordu bi ara. Aldiysa bize tavsiye verir.
Emzik olur mu.benımki gezdırmek istiyor nasıl gezcem uçaktabirde emzirmeyi nasıl yapabiliyorsun canım ben mama yapıcam cantama koycam
Çoook geçmiş olsun, işte bu benim en çok korktuğum şey. Kucağımda kızım varken kaymak, düşmek, bir yere çarpmak. Aman Allah esirgesin hepimizi.
birickm çok geçmiş olsun..
Cook geçmiş olsun arkadaşım Allah korusun
Allah' a emanetler. Allah kazalardan belalardan korusun yavrularimizi
Geçmiş olsun biricik... İnşallah sende de sıkıntı kalmaz
allah korumus. geçmiş olsun.
Çok şükür ucuz atlattık bebeğime şükür bise olmadı. Ama onu koruycm diye ben kötü yaralandım. Kolumda koca bir körlük var ve kuyruk şokumum sızlıyor. Şu an da emdiriyrm yan oturabiliyrm ancak
Çok geçmiş olsun. Allah korumuş bebeği de seni de.
Bizde ateş oldu biraz. En yüksek 37.9 gördük. Bende sıfır kollu çıt çıtlı badi üzeri ince bir tulum giyditip üstü açık yatirdim. Korkudan bütün gece uyumadım ateşi kontrol etmekle geçti gecem. Bebiste huzursuzdu gece çok sık uyandı azıcık emip tekrar uyudu. Ben çok ateş olmadığı için ilaç kullanmadım. Gerçi zaten evde şurup fln yok. Bir kaç gün sürüyor huzursuzlugu cnm özetleMerhabalar,
4.ay aşısı ateş yapan var mi?
Kaç saat sonra ateşlendi?
Kaç dereceye kadar yükseldi?
Kaç saat sürdü?
Bir de bu asi çok uyku yaptı mi?
Biz sabah 9.30 da olduk asimizi. Henüz ateslenmedi. 13 saat oldu.
Ama anladığım kadarıyla agrisi var.
Boşuna ilaç vermek istemiyorum.
Cevaplar için şimdiden tesekkurler...
Suan hangi marka kullaniyorsun?Cnm aynı şeyi biz de yaşadık. Doktor bezi değiştirin dedi. Hiçbir şey sürmedim sadece bezi değiştirdim. Bir kaç günde geçti kendiliğinden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?