2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benımki gezdırmek istiyor nasıl gezcem uçakta birde emzirmeyi nasıl yapabiliyorsun canım ben mama yapıcam cantama koycam

aynen o şartlandırılma kötü.

kesinlikle öyle. insanın ilk deneyimi olunca mecburen şartlanıyor işte
patates, havuç, kabak hasladım
2 kasık yedi. sevmedi

allah korumus. geçmiş olsun.

Kaşıkla iciriyorum ama istiyor sürekli biberonla versem yok demez birde buralar asiri sicak fazlası şişkinlik yapar diye veremiyorum sadece anne sutu alıyor çünkü
Seninki masallah istahli mi. Suyu genekde sevmiyir bebisler. Hava sicak terliyorlar. Ver biraz cok verme. Onceddn su verin diyorlardi. Simdi vermeyin. Bes sene sonra verin derler. Tv de bi yerde de denk geldi okudum. Anne sutu alan bebeklerde yuzde bilmem kaci unuttum. Bobrek tasi rastlanmis. Tv deki dr da bu soruldu. Olabilir o cok az rastlanan durum dedi. Ama yaz ayi suyun zararu yok. Kimyon rezeneleri ictiler su neki.

Ek gıda zor değil niye zor olsun. Taze düzgün sebze meyve bulduktan sonra gerisi kolay bence. Buharda haşlayan doğrayan bi makine almak istiyorum ama. Atom heart mother bakıyordu bi ara. Aldiysa bize tavsiye verir.
Yemeyen olursa. Bide organik bulmak zor. Su saatte sunu ver. Ilk baslangiclar zor alistirmak icin bence. Ne biliyim bana zor geliyor. Birde taze hazirla. Istahli olursa ne verirsen yer guzel.

Çoook geçmiş olsun, işte bu benim en çok korktuğum şey. Kucağımda kızım varken kaymak, düşmek, bir yere çarpmak. Aman Allah esirgesin hepimizi.

birickm çok geçmiş olsun..

Cook geçmiş olsun arkadaşım Allah korusun

Allah' a emanetler. Allah kazalardan belalardan korusun yavrularimizi

Geçmiş olsun biricik... İnşallah sende de sıkıntı kalmaz

allah korumus. geçmiş olsun.

Çok şükür ucuz atlattık bebeğime şükür bise olmadı. Ama onu koruycm diye ben kötü yaralandım. Kolumda koca bir körlük var ve kuyruk şokumum sızlıyor. Şu an da emdiriyrm yan oturabiliyrm ancak

Bizde ateş oldu biraz. En yüksek 37.9 gördük. Bende sıfır kollu çıt çıtlı badi üzeri ince bir tulum giyditip üstü açık yatirdim. Korkudan bütün gece uyumadım ateşi kontrol etmekle geçti gecem. Bebiste huzursuzdu gece çok sık uyandı azıcık emip tekrar uyudu. Ben çok ateş olmadığı için ilaç kullanmadım. Gerçi zaten evde şurup fln yok. Bir kaç gün sürüyor huzursuzlugu cnm özetle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…