- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.301
Tamam canim sagol bende damlatmistim merak ettim buyukte biyle seyler yaoamamistim kvyle birlikte oturuyordum firsat vermiyordu mutfaga girmemehaşlayıp püre yaptım. içine de cok az zeytınyagı damlattım.
o kadar.
Ben cam sildim ya yağacak herhalde aman hasta etme pitircigiAskılı çıtçıtlı bodyden birden aniden uzun kollu pijamaya geçtik.Hava çıldırdı camlardan fırtına doldu içeri resmen.
Gecmis olsun canim bogaxinda enfeksiyon falan yoksa vermePaşanın öksürük arttı uyumuyor yavrum benim ya içim parçalanıyor o oksurdukce mahvoldudoktora gittik tekrar akciğer ve kanda bir şey çıkmadı cok şükür ama doktor antibiyotik verdi ya ne kadar basit daha yeni 5. Aya girdik ben nasıl veriyim çocuğa çok sinirlendim geldik
senın kv fena biraz galıba. allah yardım etmısTamam canim sagol bende damlatmistim merak ettim buyukte biyle seyler yaoamamistim kvyle birlikte oturuyordum firsat vermiyordu mutfaga girmeme
Klima açmıştım saat 3 civarı, şimdi gök gürültülü sağanak yağış ve şimşek sesinden camları kapattım. Bebiş pişti diye yıkamıştım, bir baktım ki tufan kopmuş, ben de uzun kollu giydirip yatırdım şimdi.Askılı çıtçıtlı bodyden birden aniden uzun kollu pijamaya geçtik.Hava çıldırdı camlardan fırtına doldu içeri resmen.
Hemde nasil canim cekmedigim galmadi cadinin elindensenın kv fena biraz galıba. allah yardım etmıs
Sulaniyor hemen cnm bence durmazkızlar, hazırladıgınız kaşık maması 1 saat durur mu? ya da yarım?
yok bişi olmadı. yedırecegım zaman uyku krizine gırdı yemedı.Sulaniyor hemen cnm bence durmaz
eline bişi versen oyalansa? ben bazen baby tv yı acıyorumKızlar ya ben çamaşır bile asamiyorum.az önce dedim ağlasa da bitircem sepeti ascam dedim baktım nasıl ağlıyor gözyaşlarıyla. Mecbur hemen kucakladim sepet kaldı yine.yani ne yapmam lazım ya offf naptiysam olmuyor.
Sebze corbasi. Ceviz büyüklüğünde Patates, havuç, bir de 3. Bir sebze (ıspanak olur, karnabahar, kabak, vb ) ağzı kapalı tencerede hasla. İyice yumusayinca içine bir tatli kasigi tahıl (irmik, bulgur, pirinç gibi) ekleyip pisir. Bizim dr tuzsuzluktan gelen kötü tat kırılsın diye çok az bir tuz eklememizi önermişti.
Catalla ez. Bir çay kasigi zeytinyagi ya da tereyagi ekle.
Afiyet olsun :)
Pisirdigin corbayi bugün bir de yarin icirebilirsin.
Ekledigin 3. Sebzeyi mutlaka kontrol etmelisin bebise alerji yaptı mi diye.
Bebis buyudukce bu corbayi daha az suyla pisirirsin pure kıvamında.
anlatır mısın?
Canım 2 yasa kadar 2dk bile tv yok.eline bişi versen oyalansa? ben bazen baby tv yı acıyorum
Canim bu günler gececek. 6 ayı bitince desteksiz oturduğunda Jersey daha Susana giriyor.Kızlar ya ben çamaşır bile asamiyorum.az önce dedim ağlasa da bitircem sepeti ascam dedim baktım nasıl ağlıyor gözyaşlarıyla. Mecbur hemen kucakladim sepet kaldı yine.yani ne yapmam lazım ya offf naptiysam olmuyor.
ben açıyorum valla.Canım 2 yasa kadar 2dk bile tv yok.
Beyin gelişimini zedeliyor.
Nesne devamlılığı gibi becerileri kazanmasını geciktiriyor. Bu beceri neleri geciktiriyor kim bilir...
Öğrenme becerilerini de sınırlandıriyor.
Ben bu noktada çok hassasim.ben açıyorum valla.
Geçmiş olsun canim.Paşanın öksürük arttı uyumuyor yavrum benim ya içim parçalanıyor o oksurdukce mahvoldudoktora gittik tekrar akciğer ve kanda bir şey çıkmadı cok şükür ama doktor antibiyotik verdi ya ne kadar basit daha yeni 5. Aya girdik ben nasıl veriyim çocuğa çok sinirlendim geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?