2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Paşanın öksürük arttı uyumuyor yavrum benim ya içim parçalanıyor o oksurdukce mahvoldu doktora gittik tekrar akciğer ve kanda bir şey çıkmadı cok şükür ama doktor antibiyotik verdi ya ne kadar basit daha yeni 5. Aya girdik ben nasıl veriyim çocuğa çok sinirlendim geldik

Gecmis olsun canim bogaxinda enfeksiyon falan yoksa verme

Askılı çıtçıtlı bodyden birden aniden uzun kollu pijamaya geçtik. Hava çıldırdı camlardan fırtına doldu içeri resmen.
Klima açmıştım saat 3 civarı, şimdi gök gürültülü sağanak yağış ve şimşek sesinden camları kapattım. Bebiş pişti diye yıkamıştım, bir baktım ki tufan kopmuş, ben de uzun kollu giydirip yatırdım şimdi.

anlatır mısın?

eline bişi versen oyalansa? ben bazen baby tv yı acıyorum
Canım 2 yasa kadar 2dk bile tv yok.
Beyin gelişimini zedeliyor.
Nesne devamlılığı gibi becerileri kazanmasını geciktiriyor. Bu beceri neleri geciktiriyor kim bilir...
Öğrenme becerilerini de sınırlandıriyor.

Canim bu günler gececek. 6 ayı bitince desteksiz oturduğunda Jersey daha Susana giriyor.

Geçmiş olsun canim.
Acil sifaya kavussun Kuzucuk.
Bir dk da kaç kez solunum yapiyor?
Solunumu 30 civarinin cok uzerindeyse 70 gibi ise mesela bir üniv.hastanesinin çocuk aciline götür bence..
Tekrar geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…