2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aurora bizim dr 6aya kadar havuz deniz yok dedi. Dedim biz 7aylikken gidicez tatile. Olur dedi.
Gerçi bizim dr bir sürü saçma şey de dedi ama..

Geçmiş olsun canim.
Acil sifaya kavussun Kuzucuk.
Bir dk da kaç kez solunum yapiyor?
Solunumu 30 civarinin cok uzerindeyse 70 gibi ise mesela bir üniv.hastanesinin çocuk aciline götür bence..
Tekrar geçmiş olsun.
Canım onu hesaplamadim ama sik oksuruyir dünden beri iyice arttı öksürük uyutmuyor ihlsmir ilik su verdim yok hic faydası prospan kullandim yok daha da artti dun geceden beri uyutmuyor öksürük balgam hirilti da var artik verecem antibiyotigi aglamasina dayanamıyorum yavrumun mahvoldu

3 e geri döndüm premium care
Peki kucuk gelmiyormu?
evet canim cihaz isine bende sicak bakmiyorum artik, sutu sagip vermeye benzeyecek is cikacak basima temizligide cabasi... Aynen dedigin gibi bizim dograyicilar gibi mutfagin bi dolabinda tozlanir ancak... Granit karaca takim almistim yeni, kizin sansina onlari kullanirim buyuk bir ihtimalle :) ferikoy organik pazarina babanemi oturtsam herkes inanir valla, ben yedigimiz hicbir seyin dogal olduguna inanmiyorum. Ama kotunun iyisini almaya calisiyorum zaten kendimizede. Zaten bizde saglikli beslenmeye calisiyoruz. (Bazen benimki surdan iki patlican kizartda yiyek desede taviz vermiyorum artik)

bugun anlasmislar herhalde cadilar bayrami benimkide fena...

dis sikintisi olabilirmi canim seninkinde?

Aurora bizim dr 6aya kadar havuz deniz yok dedi. Dedim biz 7aylikken gidicez tatile. Olur dedi.
Gerçi bizim dr bir sürü saçma şey de dedi ama..
ben kesinlikle havuza sokmam bebisi, deniz dusunuyodum ama, cokda istemiyorum acikcasi. Ay baslicam kendime ya...

havuza onu sokmayı bırak, kendimde girmem. en ıyısı denız.

Söylediğin şey benim için de çok önemli, benim de gönlümden geçen o şekilde gitmek ama ben işe başlayınca bebeğimi emanet edeceğim eller bakalım bu hassasiyeti ne kadar ciddiye alacak

Ay valla ben de başlicam sana Atom kadın
Ne var ordan iki patlıcan kızartsan hakkaten, yanına sarımsaklı yoğurt
Sal Zeynoyu da denize, gel kızartma yanına rakı içelim, deniz manzaralı

Hayaller & Hayatlar

Offff naptin piti...

ne güzel hayal. Bi tabak kavun alıp geliyom.

Söylediğin şey benim için de çok önemli, benim de gönlümden geçen o şekilde gitmek ama ben işe başlayınca bebeğimi emanet edeceğim eller bakalım bu hassasiyeti ne kadar ciddiye alacak

Bu konuyu ne kadar onemsedigimizi ifade edince yapacağı da varsa azaltır diye ümidediyorum..

Kızlar kizimin cis miktarı çok azaldı bezler artık kuru kuru. 3 te banyo yaptırmıştım şimdi besine baktım ancak 1 kere Ciş yapmistir nolacak bu böyle hala mama almiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…