- 31 Ağustos 2010
- 767
- 1.866
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.321
Hakkaten çok sıcak suan bunaldimm bende bebis ayağımda uyuyor bir bardak su verenim yok suan. acaba bebişleri havuza ne zaman sokabiliriz? Suan tek isteğim havuza girmek açıldı havuzumuz ve ben sadece balkondan izleyebiliyorum
Canım onu hesaplamadim ama sik oksuruyir dünden beri iyice arttı öksürük uyutmuyor ihlsmir ilik su verdim yok hic faydası prospan kullandim yok daha da artti dun geceden beri uyutmuyor öksürük balgam hirilti da var artik verecem antibiyotigi aglamasina dayanamıyorum yavrumun mahvolduGeçmiş olsun canim.
Acil sifaya kavussun Kuzucuk.
Bir dk da kaç kez solunum yapiyor?
Solunumu 30 civarinin cok uzerindeyse 70 gibi ise mesela bir üniv.hastanesinin çocuk aciline götür bence..
Tekrar geçmiş olsun.
Peki kucuk gelmiyormu?3 e geri döndüm premium care
evet canim cihaz isine bende sicak bakmiyorum artik, sutu sagip vermeye benzeyecek is cikacak basima temizligide cabasi... Aynen dedigin gibi bizim dograyicilar gibi mutfagin bi dolabinda tozlanir ancak... Granit karaca takim almistim yeni, kizin sansina onlari kullanirim buyuk bir ihtimalle :) ferikoy organik pazarina babanemi oturtsam herkes inanir valla, ben yedigimiz hicbir seyin dogal olduguna inanmiyorum. Ama kotunun iyisini almaya calisiyorum zaten kendimizede. Zaten bizde saglikli beslenmeye calisiyoruz. (Bazen benimki surdan iki patlican kizartda yiyek desede taviz vermiyorum artik)Valla maraton yeni başlıyor. Taze, güvenilir, organik sebze bul, güzelce yıka hazırla, seramik, cam veya granit ayrı bir kapta pişir, yine ayrı bir mama takımı ile yedir, yarısını yesin yarısını tükürsün zilli, üst baş kıyafet, yerler, mama sandalyesi...
Ay aslında şuanda çok iyiler, kıymet bilmiyoruz. Kendimiz kaşınıyoruz ek gıda diye
Atom bence cihaz işine hiç girme arkadaşım, çünkü hazırlayacağın belki bir çay fincanı hacminde bir yemek, her defasında onu indir kaldır yıka temizle, teoride cihazlar kulağa hoş geliyor ama pratikte o iş yalan olabilir. Hani gider iş makinası gibi mutfak robotu alırız, doğrar, rendeler, dilimler, çırpar vs ama onu indir kaldır yıka temizle derken bir bakmışsın sen yine el rendesi ile domates rendeliyorsun. Heves edip alıyoruz, sonra yine bildiğimize dönüyoruz genelde yani. Karar senin elbette.
Kız eymentaa, sen yoksa pazar araştırması görevinde mi çalışıyorsun? Sürekli bez piyasasının nabzını tutuyorsun vallahi
bugun anlasmislar herhalde cadilar bayramiOf, kız beni bugün çok zorluyor. Hava sıcak, ter içindeyim. Elimi yüzümü bile yıkayamıyorum, benden sürekli hoppala hoppala oyun bekliyor. Su hala gelmedi. Kaka kaka üstüne yapıp duruyor. Şimdi zorla uyuttum. Saat 3 te gelecekmiş su, inşallah ötelemez.
Bilseydim böyle olacağını, sabahtan yıkanır paklanır sokağa atardım kendimi bebişle.
Allahım bayılacağım
dis sikintisi olabilirmi canim seninkinde?Kızlar ya ben çamaşır bile asamiyorum.az önce dedim ağlasa da bitircem sepeti ascam dedim baktım nasıl ağlıyor gözyaşlarıyla. Mecbur hemen kucakladim sepet kaldı yine.yani ne yapmam lazım ya offf naptiysam olmuyor.
ben kesinlikle havuza sokmam bebisi, deniz dusunuyodum ama, cokda istemiyorum acikcasi. Ay baslicam kendime ya...Aurora bizim dr 6aya kadar havuz deniz yok dedi. Dedim biz 7aylikken gidicez tatile. Olur dedi.
Gerçi bizim dr bir sürü saçma şey de dedi ama..
aslında zaman geçtikçe bez sayısı azalıyor.Bildigin cis sayisi azaldi cocugun son gunlerde, boyle olan varmi kizlar?
havuza onu sokmayı bırak, kendimde girmem. en ıyısı denız.Peki kucuk gelmiyormu?
evet canim cihaz isine bende sicak bakmiyorum artik, sutu sagip vermeye benzeyecek is cikacak basima temizligide cabasi... Aynen dedigin gibi bizim dograyicilar gibi mutfagin bi dolabinda tozlanir ancak... Granit karaca takim almistim yeni, kizin sansina onlari kullanirim buyuk bir ihtimalle :) ferikoy organik pazarina babanemi oturtsam herkes inanir valla, ben yedigimiz hicbir seyin dogal olduguna inanmiyorum. Ama kotunun iyisini almaya calisiyorum zaten kendimizede. Zaten bizde saglikli beslenmeye calisiyoruz. (Bazen benimki surdan iki patlican kizartda yiyek desede taviz vermiyorum artik)
bugun anlasmislar herhalde cadilar bayramibenimkide fena...
dis sikintisi olabilirmi canim seninkinde?
ben kesinlikle havuza sokmam bebisi, deniz dusunuyodum ama, cokda istemiyorum acikcasi. Ay baslicam kendime ya...
Yahu kaç gün oldu siz gideli. Eşin mesleği bıraktı zaar :)Malesef herif nere gidem dedi...yattık..
2 güne bir hükümet konağının orda kokareççideyiz
Geceki usta 10 numara
Bende yeni bir oyun halisi istiyorum gittikce kuculuyo bide tek birakamiyorum artik hergun deviriyo basina ayaklariyla, asabi babyPuzzle oyun halısı alan almayı düşünen var mı kıaz
Aynen. Bir kere vajinal mantar oldum, ondan sonra biraktim havuz islerinihavuza onu sokmayı bırak, kendimde girmem. en ıyısı denız.
Söylediğin şey benim için de çok önemli, benim de gönlümden geçen o şekilde gitmek ama ben işe başlayınca bebeğimi emanet edeceğim eller bakalım bu hassasiyeti ne kadar ciddiye alacakBen bu noktada çok hassasim.
2 yaşından sonra da mutlaka etkileşimli (yani, örneğin "aa annecim keloglan neden annesinden saklanıyor?" gibi sorular sorarak beraber seyredeceğim) ve günde 2 saati geçmeyecek şekilde seyrettirecegim.
Peki kucuk gelmiyormu?
evet canim cihaz isine bende sicak bakmiyorum artik, sutu sagip vermeye benzeyecek is cikacak basima temizligide cabasi... Aynen dedigin gibi bizim dograyicilar gibi mutfagin bi dolabinda tozlanir ancak... Granit karaca takim almistim yeni, kizin sansina onlari kullanirim buyuk bir ihtimalle :) ferikoy organik pazarina babanemi oturtsam herkes inanir valla, ben yedigimiz hicbir seyin dogal olduguna inanmiyorum. Ama kotunun iyisini almaya calisiyorum zaten kendimizede. Zaten bizde saglikli beslenmeye calisiyoruz. (Bazen benimki surdan iki patlican kizartda yiyek desede taviz vermiyorum artik)
bugun anlasmislar herhalde cadilar bayramibenimkide fena...
ben kesinlikle havuza sokmam bebisi, deniz dusunuyodum ama, cokda istemiyorum acikcasi. Ay baslicam kendime ya...
bende aynı sebepten dolayı girmiyorumAynen. Bir kere vajinal mantar oldum, ondan sonra biraktim havuz islerini
Söylediğin şey benim için de çok önemli, benim de gönlümden geçen o şekilde gitmek ama ben işe başlayınca bebeğimi emanet edeceğim eller bakalım bu hassasiyeti ne kadar ciddiye alacak
Ay valla ben de başlicam sana Atom kadın
Ne var ordan iki patlıcan kızartsan hakkaten, yanına sarımsaklı yoğurt
Sal Zeynoyu da denize, gel kızartma yanına rakı içelim, deniz manzaralı
Hayaller & Hayatlar
Söylediğin şey benim için de çok önemli, benim de gönlümden geçen o şekilde gitmek ama ben işe başlayınca bebeğimi emanet edeceğim eller bakalım bu hassasiyeti ne kadar ciddiye alacak
Ay valla ben de başlicam sana Atom kadın
Ne var ordan iki patlıcan kızartsan hakkaten, yanına sarımsaklı yoğurt
Sal Zeynoyu da denize, gel kızartma yanına rakı içelim, deniz manzaralı
Hayaller & Hayatlar
Ruyalarda bulusuruzne güzel hayal. Bi tabak kavun alıp geliyom.
benımkıde öyle. kaldırdım oyun halısını bende.Bende yeni bir oyun halisi istiyorum gittikce kuculuyo bide tek birakamiyorum artik hergun deviriyo basina ayaklariyla, asabi baby
Ruyalarda bulusuruz
Kıcceler büyümüş kendi kendilerine oynuyorlar.. masa denizin dibinde.. ayaklar suda.. suda yakamoz.. masada muhabbet.. yemeler içmeler.. biri de müzik şey etsin inceden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?