2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Senin yaşadıklarını bende yaşadım şuanda 3 dişi var çok erken çıkardı 3 ay 3 haftalıkken başladı 4 aylık olmasına 3 gün kala 2 dişimiz vardı şimdi 4 buçuk aylık 3 dişimiz var

ne güzel hayal. Bi tabak kavun alıp geliyom.
Şöyle yağlı bi Ezine de kap gel gelirken

Bu konuyu ne kadar onemsedigimizi ifade edince yapacağı da varsa azaltır diye ümidediyorum..
Aynen, pozitif düşünce. İyi düşünelim iyi olsun.

Kıcceler büyümüş kendi kendilerine oynuyorlar.. masa denizin dibinde.. ayaklar suda.. suda yakamoz.. masada muhabbet.. yemeler içmeler.. biri de müzik şey etsin inceden..
Kur masayı Madam Despina

Kizlar bende geliyom mezeleri hazirlstin sarmalar benden
Gel dünür gel, sensiz olmaz zaten

maşallah ne kadar çabuk cıkmıs dişleri.
Maşallah çabuk çıkardı ama çok sıkıntılı geçti bu onun için iyi ama anne için zor oluyor emziklerini buzlobında tutuyorum oradan çıkarıp veriyorum onu rahatlatıyor fakat emziğini diş kaşıyıcı yerine kullanmaya başladı eli ile tutuyor ve ısırıp çekiyor emziklerini deliyot şuanda dolapta 10 tane emzik var 6 sını delmiş

Pasamin ağlamasına daha fazla dayananadim antibiyotiği istemeyerek verdim artik aglamaktan emmek bile istemiyor az emiyor uyuyor oksuruyor tekrar agliyor mahvoldu yavrum yüzu soldu inşallah düzelir dua edin
canım benımkıde oyle hastalanmıstı antıbıyotık vermıstım 4 kere ölçekle geçmişti. mecbur kalınca verılıyor ıyıleşir bırdaha hasta olamaması için cabalamak lazım. bıkerelık vermen gerekıyor ılerlemesın dıye

Pasamin ağlamasına daha fazla dayananadim antibiyotiği istemeyerek verdim artik aglamaktan emmek bile istemiyor az emiyor uyuyor oksuruyor tekrar agliyor mahvoldu yavrum yüzu soldu inşallah düzelir dua edin
Ya çok geçmiş olsun Nesli, inşallah toparlar minnoş hemen. Sen de artık evham yapma bak, sanki sen evhamlandıkça o daha kötü oluyor gibi, hani diyorlar ya, annenin ruh hali bebeği çok etkiliyor diye, ben inanıyorum ona. Daha pozitif düşünmeye çalış, sen annesin, güçlüsün. Bak o minik meleği bu dünyaya sen getirdin en basitinden, daha ne olsun, senin altından kalkamayacağın şey mi var şu dünyada...

Azıcık soğuk kanlılık, biz de bol bol dua ederiz minik Ömer Kağan için...

Bildigin cis sayisi azaldi cocugun son gunlerde, boyle olan varmi kizlar?

Kızlar kizimin cis miktarı çok azaldı bezler artık kuru kuru. 3 te banyo yaptırmıştım şimdi besine baktım ancak 1 kere Ciş yapmistir nolacak bu böyle hala mama almiyor
Kızlar çiş sayısı azaldı evet, bence biraz da havanın ısınmasını akılda tutmak gerekir, neticede o el kadar canlar da vücut ısısını ayarlayabilmek adına sıvı kaybediyorlar, terliyorlar artık. Bence bunun etkisi muhakkak vardır.

ya yerim ben onun dişlerini :=) sağlık olsun da gerısı boşş. ne güzel atlattın ilk diş dönemini.
benımkı de aynı sekılde kaşıyıcı olarak kullanıyor, tek fark delemiyor :=)

Canım çok haklisin sağol desteğin için Rabbimin mucizesi onlar bize hediye çok şükür rabbime iyileşecek inşallah evlat çok başkaymis insan kiyamiyor geçecek inşallah azıcık sabredecem

geçmiş olsun. saglıklı olsun antibiyotikli olsun
ne olacak yani canım? hepimizin farklı sorunları cıkıyor işte
allah dermansız dert vermesın

Teşekkür ederiz teyzesi :)) valla günde bir kez deliksiz 1 saat utumasi için neler vermezdim. Banyo yapmak istiyorumm
Benimki buyuyunce biraz ilerletti,kanepeye birakiyorum yarim saat bazen 1saat uyuyo gunduz. Eskiden kucagimdan indigi an uyanirdi!! Ama katiliyrm kokuyoruz artik babalar gitsin yesin icsin uyusun dus alsin,anne boyle pehh beklesin

Canım iyileşmesini bekledim ama geçmiyor ne yapsam nafile daha da ilerledi mecbur verdim hangisini kullandin sen bir de ben 5 gün kullanacam 12 saatte bir pazartesi de asi vardı diğer hafta yaptiracam doktor antibiyotikle asi olmaz dedi

Onun ayrilan esyalarini yesinler emi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…