- 26 Kasım 2014
- 929
- 1.036
- 33
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.341
Senin yaşadıklarını bende yaşadım şuanda 3 dişi var çok erken çıkardı 3 ay 3 haftalıkken başladı 4 aylık olmasına 3 gün kala 2 dişimiz vardı şimdi 4 buçuk aylık 3 dişimiz varACİL bilginize ihtiyacım var benim bebek 4 .5 aylık birkaç gün önce havalardan dolayı üşüttük.2 kez kusdu sonra geçti şimdi ise iki gündür her meme emdikten sonra anında kaka yapıyo köpüklü cıvık bi şekilde günde nerdeyse 4 yada 5 kere kaka yaptığı oldu. Ama her emmemin sonunda kaka yapması normalmi? Hiçbi sıkıntı yok ateş yok kusma yok sadece çok kaka yapıyo diş olabilir mi yoksa erken mi??
Kizlar bende geliyom mezeleri hazirlstin sarmalar benden
Tv açık oyun halisindaydi yine de fayda etmedieline bişi versen oyalansa? ben bazen baby tv yı acıyorum
bazen tutturdumu tutturuyorlarTv açık oyun halisindaydi yine de fayda etmedi
maşallah ne kadar çabuk cıkmıs dişleri.Senin yaşadıklarını bende yaşadım şuanda 3 dişi var çok erken çıkardı 3 ay 3 haftalıkken başladı 4 aylık olmasına 3 gün kala 2 dişimiz vardı şimdi 4 buçuk aylık 3 dişimiz var
anladım canım ben emzırme onlugu dahı olsa beceremem bıraz panığimdirEmzirme önlüğü ye emzirdim cam tarafındayım koridora doğru örttüm hatta bebiş sıkılmasın diye tam kapatmadım mama da olur canım emzik alıyorsa emzik te olur
Şöyle yağlı bi Ezine de kap gel gelirkenne güzel hayal. Bi tabak kavun alıp geliyom.
Aynen, pozitif düşünce. İyi düşünelim iyi olsun.Bu konuyu ne kadar onemsedigimizi ifade edince yapacağı da varsa azaltır diye ümidediyorum..
Kur masayı Madam DespinaKıcceler büyümüş kendi kendilerine oynuyorlar.. masa denizin dibinde.. ayaklar suda.. suda yakamoz.. masada muhabbet.. yemeler içmeler.. biri de müzik şey etsin inceden..
Gel dünür gel, sensiz olmaz zatenKizlar bende geliyom mezeleri hazirlstin sarmalar benden
Maşallah çabuk çıkardı ama çok sıkıntılı geçti bu onun için iyi ama anne için zor oluyor emziklerini buzlobında tutuyorum oradan çıkarıp veriyorum onu rahatlatıyor fakat emziğini diş kaşıyıcı yerine kullanmaya başladı eli ile tutuyor ve ısırıp çekiyor emziklerini deliyot şuanda dolapta 10 tane emzik var 6 sını delmişmaşallah ne kadar çabuk cıkmıs dişleri.
canım benımkıde oyle hastalanmıstı antıbıyotık vermıstım 4 kere ölçekle geçmişti. mecbur kalınca verılıyor ıyıleşir bırdaha hasta olamaması için cabalamak lazım. bıkerelık vermen gerekıyor ılerlemesın dıyePasamin ağlamasına daha fazla dayananadim antibiyotiği istemeyerek verdimartik aglamaktan emmek bile istemiyor az emiyor uyuyor oksuruyor tekrar agliyor mahvoldu yavrum yüzu soldu inşallah düzelir dua edin
Ya çok geçmiş olsun Nesli, inşallah toparlar minnoş hemen. Sen de artık evham yapma bak, sanki sen evhamlandıkça o daha kötü oluyor gibi, hani diyorlar ya, annenin ruh hali bebeği çok etkiliyor diye, ben inanıyorum ona. Daha pozitif düşünmeye çalış, sen annesin, güçlüsün. Bak o minik meleği bu dünyaya sen getirdin en basitinden, daha ne olsun, senin altından kalkamayacağın şey mi var şu dünyada...Pasamin ağlamasına daha fazla dayananadim antibiyotiği istemeyerek verdimartik aglamaktan emmek bile istemiyor az emiyor uyuyor oksuruyor tekrar agliyor mahvoldu yavrum yüzu soldu inşallah düzelir dua edin
Bildigin cis sayisi azaldi cocugun son gunlerde, boyle olan varmi kizlar?
Kızlar çiş sayısı azaldı evet, bence biraz da havanın ısınmasını akılda tutmak gerekir, neticede o el kadar canlar da vücut ısısını ayarlayabilmek adına sıvı kaybediyorlar, terliyorlar artık. Bence bunun etkisi muhakkak vardır.Kızlar kizimin cis miktarı çok azaldı bezler artık kuru kuru. 3 te banyo yaptırmıştım şimdi besine baktım ancak 1 kere Ciş yapmistir nolacak bu böyle hala mama almiyor
ya yerim ben onun dişlerini :=) sağlık olsun da gerısı boşş. ne güzel atlattın ilk diş dönemini.Maşallah çabuk çıkardı ama çok sıkıntılı geçti bu onun için iyi ama anne için zor oluyor emziklerini buzlobında tutuyorum oradan çıkarıp veriyorum onu rahatlatıyor fakat emziğini diş kaşıyıcı yerine kullanmaya başladı eli ile tutuyor ve ısırıp çekiyor emziklerini deliyot şuanda dolapta 10 tane emzik var 6 sını delmiş
Canım çok haklisin sağol desteğin için Rabbimin mucizesi onlar bize hediye çok şükür rabbime iyileşecek inşallah evlat çok başkaymis insan kiyamiyor geçecek inşallah azıcık sabredecemYa çok geçmiş olsun Nesli, inşallah toparlar minnoş hemen. Sen de artık evham yapma bak, sanki sen evhamlandıkça o daha kötü oluyor gibi, hani diyorlar ya, annenin ruh hali bebeği çok etkiliyor diye, ben inanıyorum ona. Daha pozitif düşünmeye çalış, sen annesin, güçlüsün. Bak o minik meleği bu dünyaya sen getirdin en basitinden, daha ne olsun, senin altından kalkamayacağın şey mi var şu dünyada...
Azıcık soğuk kanlılık, biz de bol bol dua ederiz minik Ömer Kağan için...
geçmiş olsun. saglıklı olsun antibiyotikli olsunPasamin ağlamasına daha fazla dayananadim antibiyotiği istemeyerek verdimartik aglamaktan emmek bile istemiyor az emiyor uyuyor oksuruyor tekrar agliyor mahvoldu yavrum yüzu soldu inşallah düzelir dua edin
Benimki buyuyunce biraz ilerletti,kanepeye birakiyorum yarim saat bazen 1saat uyuyo gunduz. Eskiden kucagimdan indigi an uyanirdi!! Ama katiliyrm kokuyoruz artikTeşekkür ederiz teyzesi :)) valla günde bir kez deliksiz 1 saat utumasi için neler vermezdim. Banyo yapmak istiyorumm
Canım iyileşmesini bekledim ama geçmiyor ne yapsam nafile daha da ilerledi mecbur verdim hangisini kullandin sen bir de ben 5 gün kullanacam 12 saatte bir pazartesi de asi vardı diğer hafta yaptiracam doktor antibiyotikle asi olmaz dedicanım benımkıde oyle hastalanmıstı antıbıyotık vermıstım 4 kere ölçekle geçmişti. mecbur kalınca verılıyor ıyıleşir bırdaha hasta olamaması için cabalamak lazım. bıkerelık vermen gerekıyor ılerlemesın dıye
Hakikaten oyle firsat buluruz insallah. Ben onun kap kacagini ayiriyorum zaten. Alirim cam. Zaten csm dusunuyordum herseyini. Porselen eklendiOnun bulasik deterjani ayri yosa sirke dokuyorum. 6 ay sonrasi hastaliklari basliyor. Tam steril dusunmuyorum herseyi ama yavas yavas slistirmak istiyorum. Zaten ayaklanmaya basladimi bulusacak mikroplarla hersey agza gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?