- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.361
Benim de canım sadece bir kaç saat bile yetertek isteğim
Senin yazdığını şimdi okuyorum cnm aynı şeyi yazmıştım bu kadar olurBildigin cis sayisi azaldi cocugun son gunlerde, boyle olan varmi kizlar?
3 numara sıkmiyor cnmPeki kucuk gelmiyormu?
evet canim cihaz isine bende sicak bakmiyorum artik, sutu sagip vermeye benzeyecek is cikacak basima temizligide cabasi... Aynen dedigin gibi bizim dograyicilar gibi mutfagin bi dolabinda tozlanir ancak... Granit karaca takim almistim yeni, kizin sansina onlari kullanirim buyuk bir ihtimalle :) ferikoy organik pazarina babanemi oturtsam herkes inanir valla, ben yedigimiz hicbir seyin dogal olduguna inanmiyorum. Ama kotunun iyisini almaya calisiyorum zaten kendimizede. Zaten bizde saglikli beslenmeye calisiyoruz. (Bazen benimki surdan iki patlican kizartda yiyek desede taviz vermiyorum artik)
bugun anlasmislar herhalde cadilar bayramibenimkide fena...
dis sikintisi olabilirmi canim seninkinde?
ben kesinlikle havuza sokmam bebisi, deniz dusunuyodum ama, cokda istemiyorum acikcasi. Ay baslicam kendime ya...
Hoşgeldin cnmMerhaba, bende aranıza katılmak istedim. Bende 9 ocakta prensesime kavuştum allaha şükür. Yazılarınızı takip etmeye çalışıyordum hep ama anca üye olabildim.
Benim kızımda aynı canm 4 ay 3 haftalık şu an tam 1 haftadır fln çiş yapmıyo fazla beZleri hep kuru, bende kafama takmıştım bir anormallik var diyeSenin yazdığını şimdi okuyorum cnm aynı şeyi yazmıştım bu kadar olur
Hoşbuldk canmHoşgeldin cnm
Caniniz sagolsun canlarOff sarma dedin beni benden aldın neslihan..
Ic içebildiğin kadar.. biz ödücez ulen
Geliyom dünür geliyom kabersiz düğün olmazŞöyle yağlı bi Ezine de kap gel gelirken
Aynen, pozitif düşünce. İyi düşünelim iyi olsun.
Kur masayı Madam Despina
Gel dünür gel, sensiz olmaz zaten
Hos geldin canımMerhaba, bende aranıza katılmak istedim. Bende 9 ocakta prensesime kavuştum allaha şükür. Yazılarınızı takip etmeye çalışıyordum hep ama anca üye olabildim.
Hoşbuldm canm sohbetinize hayran kaldm :)Hos geldin canım
Neden canimHoşbuldm canm sohbetinize hayran kaldm :)
Canımı çektirdiniz gece gece valla yemeklerdenNeden canim
Kap ggel bardagini birak kicceyi babasinaCanımı çektirdiniz gece gece valla yemeklerden) zaten süt olur diye yemediğimiz kalmadı :-D
Şöyle yağlı bi Ezine de kap gel gelirken
Aynen, pozitif düşünce. İyi düşünelim iyi olsun.
Kur masayı Madam Despina
Gel dünür gel, sensiz olmaz zaten
Kiz sus kilo yapar otur asaaagiGecenin körü şimdi yağlı ezine falan.. karnim acıktı yeminle
Kiz sus kilo yapar otur asaaagi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?