• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de hep uyuyorum.iste kafami koyuyorum. Eve gidince aksam yemekten.sonra koltukta uyuyorum.en gec 10 da da yatagima geciriyor esim:)))cokk komigimm servise binunce kafayi bir koyuyorum,o arada bile ruyalar ruyalar:)))

ahaha aynen biliyomusun inanılmaz çok rüya görüyorum :) gecen gün bılgısayarın karşısında elimi çeneme koydum dalmışım ,kolum kaydı kafam boşlukta kaldı ,bi uyandım bankadayım :KK70:

ismim yeliz canım :) bende akşamları 10u zor buluyorum. çok nadir 12ye kadar oturuyorum. gün içinde de çok uykum geliyor. akşamları işten dönerken minibüste uyuyarak gidiyorum eve :)

önceden survivoru bitirmeden yatmazdım ,şimdi herşeyi kaçırıyorum valla :) memnun oldum yelizciğim :)

Ahhh kızlar. Rüyamda kanamam vardı, sürekli sildikçe peçeteye kan geliyordu, uyandım hemennn tuvalete koştum. Bişeycik yoktu Allahtan. Ama bir an kanaması olan arkadaşları düşündüm.. Allah yardımcınız olsun. Rüyası bile beni çok etkiledi..

güzel canım bende gişede başlamıştım .6 yıldır cok şeyler değişti tabi ama herşey bi yana sağlık sigortasının olması muhteşem bişey
Süpermiş ben bilmiyordum sigortanın olduğunu şimdi ayrı bir sevindim :) Size bişey sorabilir miyim hamilelikte işten çıkarma durumu oluyor mu bankalarda ben biraz araştırdım olmuyor yönünde bilgi topladım ama sizinde fikrinizi alayım istedim.

Süpermiş ben bilmiyordum sigortanın olduğunu şimdi ayrı bir sevindim :) Size bişey sorabilir miyim hamilelikte işten çıkarma durumu oluyor mu bankalarda ben biraz araştırdım olmuyor yönünde bilgi topladım ama sizinde fikrinizi alayım istedim.

şimdi şöyle canım, işten kimse çıkartılmıyor ama sen ücretsiz iznini uzun tutmak istersen biraz sorun yaratabılırler . şubelerde eleman ihtiyacı cok fazla oluyor ,oyuzden biran önce gelmeni isterler . ben 2 arkadasımda gördüm ,kimse işten çıkartılmadı ama ücretsiz izinlerinin tamamını kullanmak istedikleri için biraz uzak bir şubeye gönderildiler . biliyosun 4 ay ücretli+6 ay ücretsiz iznimiz var.

şimdi şöyle canım, işten kimse çıkartılmıyor ama sen ücretsiz iznini uzun tutmak istersen biraz sorun yaratabılırler . şubelerde eleman ihtiyacı cok fazla oluyor ,oyuzden biran önce gelmeni isterler . ben 2 arkadasımda gördüm ,kimse işten çıkartılmadı ama ücretsiz izinlerinin tamamını kullanmak istedikleri için biraz uzak bir şubeye gönderildiler . biliyosun 4 ay ücretli+6 ay ücretsiz iznimiz var.
Şuan ki şubem evime çok yakın olacak metroyla 15 dk bir mesafe var. eğer sorun olursa fazla izin kullanmayadabilirim zamana bırakayım en iyisi.

Keskee uyusalar ama hic sanmam :)
Insallah canim tez zamanda kurtulayim şurdan.Tamam burasida cogu insanin memleketi kotulemiyorum ama.Saglik hizmeti sifir.Kanamam olunca gitmistim mecbur devlette h.sonu ebe yok dogum olsa napcaksiniz dedim hemsireye e 3.veya 4.dogumsa biz yaptiriyoruz diyor.Ama bebege bisey olsa sorumluluk almaz.Ay neyse bebegimide kendimide daha fazla germiyim dogru diosun:)

Annecimde 20 gundur yanimdaydi..Kanamam olunca apartopar gelmisti bu aksam gidiyo artik ya doguma gelir yada ben gidince gorurum cok ozluyorum annemiiii:KK43: bugun cok dertliyim kusura bakma sabah sabah şisirdim kafani
Bende annemden uzagım cok degıl bır saat ama cok zor oluyor :((( evlendıkten sonra daha bır anlıyor annelerımızın babamızın evının degerını

Back
X