• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar, şimdi doktordan geliyorum. saolsun doktorum o kadar ruhsuz ki zorla kaç gr kaç cm onu sordum söledi ki sölediği değerle ultrasonda yazan değer farklı. bana 6 cm diyo ama ultrason kağıdında 3,75 cm yazıyo içimi şişirdi resmen eli oluşmuş ayağı var bile demedi ben ultrason kağıdınn içine düşeceğim birazdan ( sanki çok anlıyorum ya ).
15 gün önce gittiğiden beri 2 gün geride görünüyo yani 2 hafta içinde eksik mi gelişmiş :110: anlayamadım doktor önemli değil ddi ama ona güvenmediğimden size danışayım dedim.
birde haftaya 2'li test için çağırdı

Bende annemden uzagım cok degıl bır saat ama cok zor oluyor :KK43:(( evlendıkten sonra daha bır anlıyor annelerımızın babamızın evının degerını
kıyamam size ben annemi hafta da bir görmesem dayanamam sanırsam :( 3 ay sonra üst katına taşınacağım inşallah

Eki Görüntüle 1555455
Selamlar kizlar minigim iyiymiş:anneadayı::KK46:
Bugün gittik doktora tahlil falan yapmadı 12. Hafta gel dedi. Kahverengi leke vardı dedim yine ultrason da yok sknti değil tehlike görünmüyor ama progestan a devam dedi. Mide bulantımi için dramamine kullandım faydasını gormedim dedim emadur yazdı bakalım hayırlısı inşallah hepinize sağlık haberleri duymak kısmet olsun :KK54:
Bende emedur kullanıyorum cok sık degıl cok mıgdem bulanınca ıcıyorum ama yıne aynıgıbı

kıyamam size ben annemi hafta da bir görmesem dayanamam sanırsam :KK43: 3 ay sonra üst katına taşınacağım inşallah
Y Yellu cok sanslısın bazen oturup hungur hungur aglıyorum ama kımse bılmıyorum annemsız bır hayat dusunemezken Allah boyle yazmıs dıyorum cok mutsuzum annesıyle beraber olanlar da cok sanslılar

Kizlar randevu gunumu yanlis hatirlamisim :( gittin hastaneye doktor yok sonra oldugu poliklinige gittim buldum doktoru ordaki usg makinesi eskiymis 2li test icin hastaneye gel dedi pazartesi gunu testi yapacak. Kontrol etti bebis 11+4 cikti kocaman olmus 4 gun ondeymis kalp atislarini gorduk cok sukur bir sorun gormedi. Simdilik erkek diyebilirim dedi bu makine eski tam anlasilmiyor dedi :) pazartesi gununu bekle isin yoksa heyecandan gecmezde gun usg den tam secemedim ama koca kafalimi sectim genede:))) icimde kaldi bir suru heves. Allah biliyor ya icimden hep erkek olacak diye geciyordu insallah tutar saglikla dogsun tabiiki de:) Cok degisik oldum cinsiyet tahmininde bulununca cok tuhaaaaaf bir his :)

Kizlar randevu gunumu yanlis hatirlamisim :KK43: gittin hastaneye doktor yok sonra oldugu poliklinige gittim buldum doktoru ordaki usg makinesi eskiymis 2li test icin hastaneye gel dedi pazartesi gunu testi yapacak. Kontrol etti bebis 11+4 cikti kocaman olmus 4 gun ondeymis kalp atislarini gorduk cok sukur bir sorun gormedi. Simdilik erkek diyebilirim dedi bu makine eski tam anlasilmiyor dedi :) pazartesi gununu bekle isin yoksa heyecandan gecmezde gun usg den tam secemedim ama koca kafalimi sectim genede:))) icimde kaldi bir suru heves. Allah biliyor ya icimden hep erkek olacak diye geciyordu insallah tutar saglikla dogsun tabiiki de:) Cok degisik oldum cinsiyet tahmininde bulununca cok tuhaaaaaf bir his :)
Ayyyyy çok sevindim pinkcigim :)

Y Yellu cok sanslısın bazen oturup hungur hungur aglıyorum ama kımse bılmıyorum annemsız bır hayat dusunemezken Allah boyle yazmıs dıyorum cok mutsuzum annesıyle beraber olanlar da cok sanslılar
Allaha çok şükür şanslıyım canım bende senin gibi olurdum eminim. ilk evlendiğimde alışamadım mesela. annemlere gittiğimizde kendi evimize döneceğimizi idrak edemiyordum :)

Kizlar randevu gunumu yanlis hatirlamisim :KK43: gittin hastaneye doktor yok sonra oldugu poliklinige gittim buldum doktoru ordaki usg makinesi eskiymis 2li test icin hastaneye gel dedi pazartesi gunu testi yapacak. Kontrol etti bebis 11+4 cikti kocaman olmus 4 gun ondeymis kalp atislarini gorduk cok sukur bir sorun gormedi. Simdilik erkek diyebilirim dedi bu makine eski tam anlasilmiyor dedi :) pazartesi gununu bekle isin yoksa heyecandan gecmezde gun usg den tam secemedim ama koca kafalimi sectim genede:))) icimde kaldi bir suru heves. Allah biliyor ya icimden hep erkek olacak diye geciyordu insallah tutar saglikla dogsun tabiiki de:) Cok degisik oldum cinsiyet tahmininde bulununca cok tuhaaaaaf bir his :)
11 haftadayken erken degılmı oyleyse bızımde az kaldı cınsıyet ogrenmemızı Allah ım gonlumuze gore versın

mesela dün akşamı inceleyemedim :) kim oyunu kazandı oylama sonuçları ne oldu :) hakanı azarlamış acun niye :)

hani acun turabiye kızmıştı ya geçen hafta ,senı boynundaki kolyeyle istanbula geri gönderirim ,kolyene güvenme kimseyı tahrık edici hareket yapma demişti. hakanda bu hafta cok şımardı turabıye hareketler fln yapıo tahrık etmek ıcın acun oyuzden hakan'a da kızdı :) dokunulmazlık oyunu oynıcaklar bu hafta,toplam 4 kişi gidicek , 4 kişide kıbrısa gidicek . hareketlı olucak :)

Sag olun kizlar ilginiz icin :) Bence de erken inanmak icin ama 2 li testte belli oluyormus genelde pazartesi netlestirir belki cok garibim su an ama icimde hep erkek bebis varligini hissediyorum :)

O yooo icimde bir pipis var kizlar :))))))

Back
X