- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #89.161

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atom gendini vuriyi garilaaaa gosuuunn suna biiii saplak ativeriiinn
Çok teşekkür ederim öyle yapacağım sağolNovaferrum liquid iron supplement. Yurt disinda en cok kullanilan bu gibi gozukuyor. Arastiriyorum. Paraben yok Kabizlik yapmamasi ilk tercihim. 4 ay gidiyor bit kutusu. Dr una soyle drun onerdigi ilac disinda ilac baslayacaksan
tutmayin vuracagim kendimiAtom gendini vuriyi garilaaaa gosuuunn suna biiii saplak ativeriiinn![]()
Canım sonra tekrar geri sirt ustu donebiliyormu ben de uyuyamaxdim herhalde bizimki daha uykuda donmedi bilemedim şimdi ne diyecegimi
Bizimde uyku da dönüyor sürekli döndüğü tarafa yastık koydum dönemiyor şimdi
Çok geçmiş olsun heralde en çok korktuğum şey![]()
sağol atom teşekürlerCok gecmis olsun. Allah bir daha yasatmasin. Bende diyorum hiuf nerde![]()
heee bi de resmen iyicee akılları keser oldututmayin vuracagim kendimisende kiz yoktu demiii, anlayamazsin beni
sabahin 8inden beri yeni uyudu nesli, oda ayagimda mirildiyo hala. Dursa neyse, butun gun sebeklik yaptim.
Valla aynilari bizde iste, bende gecen hafta mevlut yaptim ondan sonra cocuk degisti gene. Ama 6. Ayin tamami zor geciyormus, bende duzeni bozmamaya calsiyorum ama namumkun.. Firsat buldukca kaynatiyoruz iste buralardavallahi gündüz uyanıkken döndüğünde nadiren tekrar bir tur daha atıyo ama gece zaten gözler kapalı uykudayken tek sefer dönüyo kalıyo öyle
hep aynı tarafa dönmüyor ki bazen bakıyorum çapraz olmuş
çok teşekkürler bir saniyelik yanında dursan bile bazen pattt gidiveriyolar
sağol atom teşekürler
vallahi çok özledim sizi
merak ediom
napıyonuz
neler yaşıyonuz minnoşlarla diye ama bu düşme olayından sonra bir hafta zor kendime geldim
gece düzen bozuldu
geçen haftada mevlüt yaptım
resmen pertim çıktı
çok çabalasamda giremedim :)
Aynilari hiuf aynilari... Ilaveten dis sikintilari eklenince hic cekilmiyo yeminlen.heee bi de resmen iyicee akılları keser oldu
yanlarında durcann
konuşcan
gülcenn
oyuncak filan boşş artık
pof poflanmak istiyor bizimki
ilk zamanlardan daha beter olduk
uyku süremiz çokkk kısaldı
yeme düzeni bozuldu
süt azaldı
geceler çok sık uyanır olduk (sanırım doyma yetersizliği)
sürekli yanında olayım dokunayım ona bakarak konuşayım istiyo
yanıma koyup yemek temizlik yapmak hikaye oldu
uykusunda bile artık kendi tarzında yatar oldu
yan dönüyo ayaklar kollar bi yanda
büyüdüler mi ne yaa
Evet iyi hafıza varmış sende:) zor oluyordu yanında 2 ay yattım bel falan kalmamıştı artık mecburdu bizimkisi alışmaya:)alistirmisiz rahatligada ondan....
missmommy de demis, bende park yataga benzettim :) offf su yedirme isi cok zor ya...
yahu saatlerce icinde kalacak degilya... Oda kanguru yada yurutec mantigi iste :) olur bence oyalanir en azindan, daaa sen daktira bi sor sunnet olduya yeni, o yuzden bi sikinti olurmu acaba?
saglik ocagi bize 2. Ay asini, 2ay 10 gunlukken yapti. 4 ayin randevusunuda ona gore verdi hemsire o zamanda 4 ay 10 gunluktu. Herhalde 2 ay arasi lazimdir...
ergobaby de 9 kiloya kadar mi kullaniyor? Eger oylseyse degmez bence, sen bilirsinde surda ne kaldi 9 kiloya, verdigin paraya degmez, hafifken rahat tasiniyolarda, agirlasinca olmuyo. Olympos.. Turkiyenin en guzel yerlerinden bence :) ben tatil anlayisima uyan yerlerden :) ama yetmez, antalyanin bi ucundan diger ucune gezin gitmisken.
eskiden yaparlarmis degilmi oyle? Sut kardes. Bana niyeyse zorunlu durumlar haricinde itici gelen bi durum :) su emmeyen cocuk benimde canimi sikiyo, ulan ne sutum vardi be... Gitti iste ..
bencede :)
Aynennnn canim ya... Hatta o zamanda diyodum, ben miyim lohusa sen mi belli degil....
yok yok bi tek seninki degil, hergun degisik olmaya basladilar canim, sen geriden geliyon alistir kendini simdiden
masallah.. Yaninda yerde yatiyodum degilmi? En cok senin adina sevindimbende ayirmaya niyetlendim, cadiliklari bas gosterdi simdi, suan zor gibi... Insaallah duzelirde, ipleri elime alirim :)
benimkide zorla yiyen gilden. Cekecegimiz var...
benimde kendi babam boyle rahat. Dun onlardaydim, devamli benzer seyler konusuluyo, bi taviz versem annemde rahat davranacak. Sinir oluyorum ya, neden saygi gostermiyolar sanki... Onlarin torunuysa benimde cocugum!
Bizimkisi sürekli sola dönüyor onu öğrenmiş hava atacak ya banavallahi gündüz uyanıkken döndüğünde nadiren tekrar bir tur daha atıyo ama gece zaten gözler kapalı uykudayken tek sefer dönüyo kalıyo öyle
hep aynı tarafa dönmüyor ki bazen bakıyorum çapraz olmuş
çok teşekkürler bir saniyelik yanında dursan bile bazen pattt gidiveriyolar
sağol atom teşekürler
vallahi çok özledim sizi
merak ediom
napıyonuz
neler yaşıyonuz minnoşlarla diye ama bu düşme olayından sonra bir hafta zor kendime geldim
gece düzen bozuldu
geçen haftada mevlüt yaptım
resmen pertim çıktı
çok çabalasamda giremedim :)
Aslinda pek iyi degildir hafizam ama unutmamisim demekkiEvet iyi hafıza varmış sende:) zor oluyordu yanında 2 ay yattım bel falan kalmamıştı artık mecburdu bizimkisi alışmaya:)
Kime diyon nesliBirak yere yuz üstü oynasın biraz aglasin cok aglatmaa heeyavas yavas uzaklas kendi kendine oyalanson biraz ben agladigi zaman hemen almiyorum emzigini veriyorum atiyo yine veriyom sevdigi oyuncaklari gore bilecegi yere kouuyorum biraz oyalamiyo oyle baktim zaman gecmis biraz seviyorum kucagima almadan cok cirlarsa aliyorum bir dene bakalim nolcak canim
![]()
Kime diyon nesli![]()
Oncelikle gecmis olsun. Benim de en korktugum dusurmek. Cogu ebeveynin basina geliyor. Ufak tefek kazalar bizde atlatiyoruz. Sakarlik mi bazen insanin basireti baglaniyor. Allah korusun bebislerimizi.heee bi de resmen iyicee akılları keser oldu
yanlarında durcann
konuşcan
gülcenn
oyuncak filan boşş artık
pof poflanmak istiyor bizimki
ilk zamanlardan daha beter olduk
uyku süremiz çokkk kısaldı
yeme düzeni bozuldu
süt azaldı
geceler çok sık uyanır olduk (sanırım doyma yetersizliği)
sürekli yanında olayım dokunayım ona bakarak konuşayım istiyo
yanıma koyup yemek temizlik yapmak hikaye oldu
uykusunda bile artık kendi tarzında yatar oldu
yan dönüyo ayaklar kollar bi yanda
büyüdüler mi ne yaa
aynen yazdigin gibi geciyo zaten zaman :) tek fark uzaklastigim anca dudagini buze buze aglamaya balsiyo, yada onunla konusmadigim zaman :) tipki aurora ninki gibi :)Sana sana alinti yapamamisim gulme kiz![]()
6 ay niye zor geciyor . 6 aydan sonra rahatlarsin diyorlar buyuyecek. 3 aya umut baglamistik olmadi . 6. Ayi bekliyorumValla aynilari bizde iste, bende gecen hafta mevlut yaptim ondan sonra cocuk degisti gene. Ama 6. Ayin tamami zor geciyormus, bende duzeni bozmamaya calsiyorum ama namumkun.. Firsat buldukca kaynatiyoruz iste buralarda![]()
Benimki iyi biraz masaallla diyin anneleraynen yazdigin gibi geciyo zaten zaman :) tek fark uzaklastigim anca dudagini buze buze aglamaya balsiyo, yada onunla konusmadigim zaman :) tipki aurora ninki gibi :)