• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Doğduğu günden beri araba koltuğunda değil mi zaten ? Oturur pozisyonda olandan mı bahsediyorsun yoksa ? En fazla 10. Aya kadar kullanırım pusetini sonra oturur pozisyonda olan koltuklardan alırım diye düşünüyorum.
Ön koltuğun airbag'ini kapatabiliyorsan eğer puseti sabitlemek için koltukta izofix yok ama koltuğu öne kaydırarak torpido ve koltuk arasına sabitleyebilirsin. Arkada beni göremediği için ağlıyordu benimki bende böyle yapmaya başladım.. Çok doğru değil belki ama mecbur..

Bende aynen oraya sabitliyorum. Arkada müdahele edemiyorsun ki çocuğa. Evet doğru değil ama zaten ilçe içinde e5e çıkmıyorum o şekilde. Bu ara Bulgaristan göçmeni arkadaşlar kaç milyarlık büyük araba koltugunu 350ye alıp getirmisler oradan.

Sen büyüğe başka gelin bul o vakit :)) kaç yaşında ilk oğluş?
Taşıncan mı nesli ne zaman ? Uzak mı bari biraz üsttekilere?
Ne çok soru sordum:olamaz:
6 yasina gircek teyzesi . Tasincam bu sene sonu inşallah uzak degil ama siteler ayri ayri aman banane kapatirim kapimi kimseyle muhattap olmam:rapci:

Demir ilacının ismini verebilir misiniz? Paraben vs. Zararlı madde içeren demir ilacı arıyorum ama bulamadım.
Novaferrum liquid iron supplement. Yurt disinda en cok kullanilan bu gibi gozukuyor. Arastiriyorum. Paraben yok Kabizlik yapmamasi ilk tercihim. 4 ay gidiyor bit kutusu. Dr una soyle drun onerdigi ilac disinda ilac baslayacaksan

Kızlar benim kızımın adı cemre değil :KK48:
Özge. Sağol dünüş kızıma feda olsun demi:halay: Fıstık gibi gelinin valla sarı saçlı mavi gözlü
Oğlumun da maşallahı var :)) yerim onnu gülüşünü şapşal:KK68:
Özge de çok güzel benim paşanın da adi ömer kagan ela gözlü bal gibi oglusum resminde belli oluyor :KK37:

Cemre kim o zaman kiz ozgenin resmini arsana özelden bana

Cemre kimse değil yaa. Seneler önce üyelikte yazmışım öyle. Atıyorum şimdi fotosunu.

Özge de çok güzel benim paşanın da adi ömer kagan ela gözlü bal gibi oglusum resminde belli oluyor :KK37:

Fotodaki özge değil nesli. Ömer Kağan adıyla yaşasın inşallah yeyim onun ela gözlerini tosun :21:

Bu sabah bebek gozumun onunde pat diye sehpaya carpti dustu. Ici yanik yanik agldi da allahtn pek uzatmadi,kafasinda bise yok sukur keyfi yerinde emdi falan.. Icim gitti ya asla ama asla adim bile atmam artik o kanepedeyken
çoktandır malesef giremiyorum
bi gireyim dedim ilk sayfada senin iletini gördüm cisrik
girmememin sebebi senin ki tatsız düşme vakası yaşamam
altını değiştirip uyutacakken birden ağlamaya başladı emziğini suya tutayım diye mutfaga gittim
ama yürürken yaşanacaklar hep gözümün önünden geçti birden sanki
ve tam musluğa yaklaştımki
birden gümm sesi ve acı bir ağlama....
odaya nasıl gittim
yerde yavrumu oyle gördüm ya
resmen travma geçirdim
kendime bir kaç gün gelemedim
dr falan gittik şükür bir sorun çıkmadı
ama çookk etkilendim
artık asla yalnız bırakamıyorum

altını değiştirip uyutacakken birden ağlamaya başladı emziğini suya tutayım diye mutfaga gittim
odaya nasıl gittim
resmen travma geçirdim
ama çookk etkilendim
Cok gecmis olsun canim dikkat et ya.. Ben yere bi tane yorgan serdim Eymen hep onun uzerinde vakit geciriyo. Korkuyoruz:KK14:

odaya nasıl gittim
resmen travma geçirdim
ama çookk etkilendim
Gecmis olsun canım dikkat et bebise artik durmuyorlar oyle donuyorlar yere kalın bisi ser koy ustune dinsun dursun

Gecmis olsun canım dikkat et bebise artik durmuyorlar oyle donuyorlar yere kalın bisi ser koy ustune dinsun dursun
Cok gecmis olsun canim dikkat et ya.. Ben yere bi tane yorgan serdim Eymen hep onun uzerinde vakit geciriyo. Korkuyoruz:KK14:

teşekkürler eymenta ve neslihan
vallahi çok tehlikeli olmaya başladı artık
ayrıcaaaa üç gecedir bize uyku haram
beğefendi uykusunda dönmeye başladı
bildiğin uyurken gözler kapalı pat dönüveriyo
ben çeviriyorum daha üzerinden elimi çekmeden tekrar dönüyo
sanırım yüz üstü rahat ediyo ama bu durum beni inanılmaz korkutuyo
uyuyamıyoruz
yatağı sert
çarşaf gergin
yastık yok
hatta battaniyede yok tulum giydiriyorum yüzüne çekmesin diye
dönen kendini kurtarır diyorlar ama bilini neredeyse kapalı oluyo uyurken bilmiyorum
sizde yaşıyo musunuz bu durumu
acaba özgür mü bırakmalıyım yoksa iki yanında da yastıkla sıkıştırmalı mıyım

uyuyamıyoruz
yatağı sert
çarşaf gergin
yastık yok
dönen kendini kurtarır diyorlar ama bilini neredeyse kapalı oluyo uyurken bilmiyorum
Canım sonra tekrar geri sirt ustu donebiliyormu ben de uyuyamaxdim herhalde bizimki daha uykuda donmedi bilemedim şimdi ne diyecegimi

uyuyamıyoruz
yatağı sert
çarşaf gergin
yastık yok
Bizimde uyku da dönüyor sürekli döndüğü tarafa yastık koydum dönemiyor şimdi

odaya nasıl gittim
resmen travma geçirdim
ama çookk etkilendim
Çok geçmiş olsun heralde en çok korktuğum şey:(

:işsiz: neden bu böyle..
Al birini vur ötekini...
Annemdeyiz şurda. 4 gün kaldı döneceğiz..
Sıkıyorum dişimi..
Çorabım nerde donum nerde tişört kirli..
:işsiz:
alistirmisiz rahatligada ondan....

off sorma yaa. mama yedırırken bı elıme oyuncak alıyorum. yoksa kaşığı tutuyor.
böyle bişi. bunun boyutunu bilmiyorum ama bıraz geniş istiyorum

https://www.e-bebek.com/holiday-oyun-parki-p-kra-dp040-bg/
missmommy de demis, bende park yataga benzettim :) offf su yedirme isi cok zor ya...

Atom hoppala erkek bebek için uygun olur muki ya :110:
Tüm gün duracak değil sonuçta..ben tek başıma netcem bu kudurukla :110:
yahu saatlerce icinde kalacak degilya... Oda kanguru yada yurutec mantigi iste :) olur bence oyalanir en azindan, daaa sen daktira bi sor sunnet olduya yeni, o yuzden bi sikinti olurmu acaba?

sevgili ocak anneleri,2.ay asısı ile 4.ay asısı arasında 2 ay geçmeli mi?bizim 2.ay asımız gecikmişti.cevap verirseniz sevinirim.siz nasıl yaptırdınız
saglik ocagi bize 2. Ay asini, 2ay 10 gunlukken yapti. 4 ayin randevusunuda ona gore verdi hemsire o zamanda 4 ay 10 gunluktu. Herhalde 2 ay arasi lazimdir...

Oğluşa kanguru almak istiyorum. Ama ergo baby istiyorum ve fakat çok pahalı. Babası almak istemiyo bir ton ıvır zıvır aldın ulen yeteerr diyo. Bir çıngırağa 30 teelaa verdiriyosun bana diyo çok para harcıyosun diyo :ukala:
2. El buldum 100 liraya taam bakarız dedi. Satcek olan kadın cevap vermiyo mesajlarıma :KK11:

Bu aradaa tatile kesin karar verdik inşallah olimposa gitcez ilk defa. Bugün rezervasyonumuzu yaptırdık bir allah izin verirse bayramda ailelerle bayramlaşıp tüyecez :halay:

Gözümüzü kararttık ama ulen inşallah problem olmaz bebişle o_O
ergobaby de 9 kiloya kadar mi kullaniyor? Eger oylseyse degmez bence, sen bilirsinde surda ne kaldi 9 kiloya, verdigin paraya degmez, hafifken rahat tasiniyolarda, agirlasinca olmuyo. Olympos.. Turkiyenin en guzel yerlerinden bence :) ben tatil anlayisima uyan yerlerden :) ama yetmez, antalyanin bi ucundan diger ucune gezin gitmisken.

Süt sağıyorum gözlerim kapalı :işsiz:
Emen çocuk baş tacı yemin ediyorum, imkan olsa sütü yetmeyen birinin bebeğini emzirirdim, sütüm boşa gidiyor. Böyle sağmakla gelen iki damla nereye kadar? Resmen memeyi emecek insan arıyorum. Mümkünse bebek olanından :olamaz:
eskiden yaparlarmis degilmi oyle? Sut kardes. Bana niyeyse zorunlu durumlar haricinde itici gelen bi durum :) su emmeyen cocuk benimde canimi sikiyo, ulan ne sutum vardi be... Gitti iste ..

Park yatakla ayni gibime geldi. Park yatak daha avantajli bence
bencede :)

Kiyamam bee.. Herkesinki de ilgici demek sadece bnmki mi acaba derdim. Esim de bikac kez boyle kendini ezik hissetti resmen,bana ilgi vermiyorsun artik beni begenmiyorsun hic gelmiyosun yanimda bile oturmuyosun diyordu. Halbuki o kdr sey oldu hamilelik,dogum,bebek,huzursuzluk.. Ne kadar anliyoruz deseler de bzm psikolojiden lohusaliktan bir sey anladiklari da yok.. Aksine komplex yaptilar :işsiz:
Aynennnn canim ya... Hatta o zamanda diyodum, ben miyim lohusa sen mi belli degil....
Benim pitircigimin alt disi cikacak sanirm yakinda,disin izi belli ve beyazlik gorunuyor. Toplam 5gece sadece 1kez uyanan bebegim 2gundur dogru duzgun uyumuyor cok huzursuz. Esim usutmustu bana da gecti ve bebegime de gecti,3-4gundur hapsirip oksuruyor da.

Ve bende bi şomluk var,kesin var. Geldim geleli hic grip olmadm dedim,ahan da usuttum.. Oglum iyi uyuyo dedim aha uyumuyo.. Ay icimden bile gecirmicem artik o derece :KK43:
yok yok bi tek seninki degil, hergun degisik olmaya basladilar canim, sen geriden geliyon alistir kendini simdiden :D

Bir ay oldu odasını ayirali ilk bir kac gün zor oldu ama şimdi alıştı hatta odasından yatagindan baska yerde yatmiyor:nazar:
masallah.. Yaninda yerde yatiyodum degilmi? En cok senin adina sevindim :D bende ayirmaya niyetlendim, cadiliklari bas gosterdi simdi, suan zor gibi... Insaallah duzelirde, ipleri elime alirim :)

Babasıyla orkestra gibiyiz cnm devamli o şekilde yedirmeye çalışıyoruz ztn.yoksa mümkün degil
benimkide zorla yiyen gilden. Cekecegimiz var...

Geçen kayınbaba kişisi tuttu çocuğun eline ot verdi
Bahçeleri var ordan toplamışlar
Yıkandı mı o ne otu belli değil
Çocuk her bulduğunu ağzına götürüyor yese ne olacak
Zevk alacaklar bes belli yedi diye
Daha ek gıdaya geçmedim ki ben
Size ne oluyo
Bide çay içireceklermiş ek gıdaya geçince
Kaynanam diyoki küçük oğlum bişey yemezdi çaya ekmek doğrardım tek onu yerdi
Marifet sanki yaptığı :sinirli:
benimde kendi babam boyle rahat. Dun onlardaydim, devamli benzer seyler konusuluyo, bi taviz versem annemde rahat davranacak. Sinir oluyorum ya, neden saygi gostermiyolar sanki... Onlarin torunuysa benimde cocugum!

odaya nasıl gittim
resmen travma geçirdim
ama çookk etkilendim
Cok gecmis olsun. Allah bir daha yasatmasin. Bende diyorum hiuf nerde :110:

Back