- 14 Mart 2014
- 639
- 90
- 48
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #8.941
benim oglum var ve 3 ay bulantinin alasini yasadim oyle kolay degildi yani erkek cocuk genelde sol yumurtadan rahme gidiyo diye duydun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir oglusun olacak ozaman genellikle cok.az.yaniliyorlar:)))gozunuz aydin yaa bende istiyorum hemen ogrenmek.cinsiyetini onemli degil.ama.merak ediyor.insan.cok.
Erkek bebek erkenden öğreniliyomuş. Bende erkek hissettim hep. Bakalım ne zaman belli olacak :))
Canım ne zamandır kanaman var. 3ayını doldurmak üzeresin bi tehliken varmıydı? Arasana hemen doktorunu. Nöbetçi olan biyere falan gitsene hemen. Ayrıca hemen kötü düşünme dua et Allahım sana bağışlasın bebeğini inşallahKızlar benim kanamam artiyo sanırım bebeğimi kaybediyorum:""(
Canım işe başlayınca iki ay kadar söyleme hamile oldugunu,asaletini al ondan sonra söylersin.belli olmaz insanların ruh haliTeşekkür ederim :) istanbulda yaşıyorum canım ben malatyalıyım eşim sivaslı :)
Kızlar benim kanamam artiyo sanırım bebeğimi kaybediyorum:""(
Allah korusun.. Rabbim bebeğine sağlık versin inşAllah.. Kötüyü çağırma doktora git ce bol dua et ..Kızlar benim kanamam artiyo sanırım bebeğimi kaybediyorum:""(
Benimde yengemin oglu var 2 yasında hıcbır zaman mıgdem bulanıyor demedı gercı o calısıyordu gecen konustuk bende cok cektım dedı kasıklarım cok agrıyordu dedı amaevde olmadıgım ıcın sızın haberınız yoktu dedı ıkı kez ıstıfra ettım dedı baska da etmesdım dedı ben su ana kadar bır kere cıkardım etrafımdakılerde oglun olcak dıyor ıcımden gecende var tabı daha 8 haftadayım daha cok var cınsıyetı ogrenmemıze ama hangısı hakkımızda hayırlısıysa Allahım onu verırKızlar erkek bebekte genelde hamilelik daha rahat geçiyo sanırım. Benim yengemin 2 erkek çocuğu var ve mide bulantısı nedir bilmedim dedi. Yine başka bi arkadaşım gebeliğini 9. Haftada farketti ha regl oldum olucam diye üstüne de pek düşmedi belirtisi de olmayınca. Okadar hamile hissetmiyorum belirtilerin okadar yok ki bebek yaşıyomu diye her hafta ultrasona girdim dedi ve erkek. Şimdi başka bi arkadaşım da çok rahat geçiriyo bakalım onun da erkek çıkarsa tez büyük ihtimal doğru gibi olucak sanki. Mesela bende bulantı yaşamıyorum sadece midem karısıyo hiç istifra etmedim. Benim de erkek çıkarsa bilemiyorumsiz ne düşünüyosunuz bu konuda ?
Cnm Allah korusun doktorunu aradınmı belki acil bişe yapmanı onerir güzel duşun lutfenKızlar benim kanamam artiyo sanırım bebeğimi kaybediyorum:""(
Benim de ünide sınıf arkadaşım vardı. ismi Setenay di.Kızlar ben anne ve baba tarafından çerkesim sizlere çerkes isimleri söyleyim belki hoşunuza gider değerlendirirsiniz :)
Bunların hepsi benim kuzenlerim :)
Dinemis
Albina
Genar
Nefin
Neris
Daryal
Kuban
Kııııııız benim anne tarafı da çerkes, bende janset ismini çok severimm :))Kızlar ben anne ve baba tarafından çerkesim sizlere çerkes isimleri söyleyim belki hoşunuza gider değerlendirirsiniz :)
Bunların hepsi benim kuzenlerim :)
Dinemis
Albina
Genar
Nefin
Neris
Daryal
Kuban
canim benm is arkadsm 2. hamile erkek beklio ve ben onun gibi agir geciren gormedim beni biktirmisti yani ne ilac icebilio ne yio istifra edip duruoduKızlar erkek bebekte genelde hamilelik daha rahat geçiyo sanırım. Benim yengemin 2 erkek çocuğu var ve mide bulantısı nedir bilmedim dedi. Yine başka bi arkadaşım gebeliğini 9. Haftada farketti ha regl oldum olucam diye üstüne de pek düşmedi belirtisi de olmayınca. Okadar hamile hissetmiyorum belirtilerin okadar yok ki bebek yaşıyomu diye her hafta ultrasona girdim dedi ve erkek. Şimdi başka bi arkadaşım da çok rahat geçiriyo bakalım onun da erkek çıkarsa tez büyük ihtimal doğru gibi olucak sanki. Mesela bende bulantı yaşamıyorum sadece midem karısıyo hiç istifra etmedim. Benim de erkek çıkarsa bilemiyorumsiz ne düşünüyosunuz bu konuda ?
Sormaa kuzum bende perisan oldum aksam aksam.Aglamaktan midem bulandi.Zor tutuyorum kendimi.Cocukta benim gibi aglak olucak bu gidisle.Bende annemden uzagım cok degıl bır saat ama cok zor oluyor(( evlendıkten sonra daha bır anlıyor annelerımızın babamızın evının degerını