- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.621
ayy yavrum yaayok cnm 6.aydan sonra insallah. Hemsire sey dedi istersen cok az pure ver dene,ama zaten emiyor ve kilosu iyi ondan hic vermeyedebilirsin. Ben de heves edip su kvanozdaki pureden aldm muzlu. Zaten uc dort kucuk kasik verin yaziyor oyle yaptm bi saat once,cok sevdi yemek icin agladi hatta. Vermeynce de meme istedi emdi ustune bi guzel. Sevcek mi die merak ettiydm sevdi :) ama daha vermem ya sade sutunu icsin sukredelim:) insallah blw yapcaz allah izin verir de basarirsak :)
Alisirsa alışsin diyorum ben napayım cnm ya kalmış şurda ne kadar zmn kendi adıma ise başlayınca gece saat başı kalkarsam hayatta kafamı toplayamam işte ben. Uyuruz kızımla napalım ztn başka çocuk düşünmüyorum doya doya keyfini cikartirim bebisiminBen öyle yapıyorum valla bi süredir. Babayı attık odadan kızımla. Ama bi yandan da ödüm kopuyor sonra nasıl ayrilicak benden benden diye.
Ben 24 saatlik ne kadar iciyor diye hesapliyorum disi kasiniyor bazen gunduz az iciyor. 5 ay bitti gunluk 1000/1100 cc iciyorGünaydın kızlar. Sütü olmadığı için sadece devam sütü veren var mı bnm gbi. Her beslemede 130 cc falan veriyorum ama az geliyo sanırım çünkü bebeğimin bıngıldağında çökme oldu. İnternette öyle yazıyo. Biraz fazla versem hepsini kusuyor. Doğru düzgün kaka yapamıyor. Fitil vermezsek 3 günde 1 zorla. Mama kutusunda 4.ayda her ogun 210 cc yaziyor ama imkansiz su an. 130a zor ciktik zaten. Bnm durumumda olan var mı. Yada bi fikri olan
ooo senin iş zor vallahiVucudumda agri hissetmiyorum sukur ama bogazim ve burnum cok kotubikac gundur dolaniyoruz bugun de disciye gidicem yine,dolgu islerm var ins bugun biter.. 1.5saatim kaldi bakalim..
Evet ya sirt ustunden yuzustu donmeyi ogrendi gece hep doncem diye uğraşırken uyaniyo bide kundak istemiyo artik 2 dk bilr durmuyo kundakta hemen cikaryo memeyi zorla verincedr sikayet eder gibi babasina konusuyo hi hi hi diyr sanki. Dovdukbeyaz ses, eee eee eee eee, arti el tutma, arti goz kapama, arti atilan emzigi geri tikma. Sonuc, pert.
Masallah canim :)
dun geceden sonra kanaat getirdim, ne zaman bisey ogrenseler bu sekilde oluyo...
saat 1. Oglen uykusuna yatti arkadas. Ayagimda iken soyle bende kafami koltuga yaslasam diyorum, yanima kahvemi almistim ayagima almadan, hele bakim dedim bende... Misaynan zeyno anlasmis gibi ayni sekilde takiliyolar sanirim bu ara. Uyumak istiyorum... Uyusam nolcak sanki10dan 11.30a kadar zor uyuttum gece, perisandim karar verdim bu sallama isini birakicam koydugum yerde uyucak diye, sonra dedimki ulan atom kimi kandiriyorsun? 1-3-5-7 yapti arkadas. Hepsinde kucagima almadim, 3 ve 5,30 da memeye aldim sadece, digerlerinde emzik tiktim, cunku derdi meme degildi belliki, sakinlesmeye ihtiyaci vardi, demin sizmadan once bi baktim kendi kendine konusuyor. Babababaa dadadada emeememe mee anlasildi niye uyumadigi, ne zaman biseyler ogrenseler uyumuyorlar pembe kaldi ki dedigim gibi ay sonuna kadar boyle canim cekecegiz mecbur istedigin kadar atarlan bi guler yuzune atarini yerler
kiz o kadar emmeye sut mu kalir?
zuhahahhaHee geldik mi yavrumm, yok dede sen uyu uyu daha gelmedikbende böyle dedeye benziyorum uyuyup uyuyup arada muhabbete dalan
Evet ya sirt ustunden yuzustu donmeyi ogrendi gece hep doncem diye uğraşırken uyaniyo bide kundak istemiyo artik 2 dk bilr durmuyo kundakta hemen cikaryo memeyi zorla verincedr sikayet eder gibi babasina konusuyo hi hi hi diyr sanki. Dovdukbeyaz ses, eee eee eee eee, arti el tutma, arti goz kapama, arti atilan emzigi geri tikma. Sonuc, pert.
Masallah canim :)
dun geceden sonra kanaat getirdim, ne zaman bisey ogrenseler bu sekilde oluyo...
saat 1. Oglen uykusuna yatti arkadas. Ayagimda iken soyle bende kafami koltuga yaslasam diyorum, yanima kahvemi almistim ayagima almadan, hele bakim dedim bende... Misaynan zeyno anlasmis gibi ayni sekilde takiliyolar sanirim bu ara. Uyumak istiyorum... Uyusam nolcak sanki10dan 11.30a kadar zor uyuttum gece, perisandim karar verdim bu sallama isini birakicam koydugum yerde uyucak diye, sonra dedimki ulan atom kimi kandiriyorsun? 1-3-5-7 yapti arkadas. Hepsinde kucagima almadim, 3 ve 5,30 da memeye aldim sadece, digerlerinde emzik tiktim, cunku derdi meme degildi belliki, sakinlesmeye ihtiyaci vardi, demin sizmadan once bi baktim kendi kendine konusuyor. Babababaa dadadada emeememe mee anlasildi niye uyumadigi, ne zaman biseyler ogrenseler uyumuyorlar pembe kaldi ki dedigim gibi ay sonuna kadar boyle canim cekecegiz mecbur istedigin kadar atarlan bi guler yuzune atarini yerler
kiz o kadar emmeye sut mu kalir?
Biz yatarak emisemiyoruz ya meme agzindan kayip duruyo sinirleniyo sonra kucuk beyUykusuzluktan şikayet edenler gece yanınıza yatırıp uyandığında direkt meme vermeyi denediniz mi? Uyanır uyanmaz yatarak emzirin bakalım. Kolay gele :)
Atom karpuz denedin mi, dikkat ettim son 3 seferdir karpuz yedikten sonra doluyor benim göğüsler, ya öyle denk geldi ya da gerçekten etkisi var, sulu yaBirde simdi diyorlarya baklava borek sut yapmaz kilo aldirmaktan baska bi ise yaramaz diyolar, susattigi icin asil su sut yaparkulliyen yalan,baklavada borekde ciddi sut yapiyo... Ama 100 kilo olmayi goze alamam... Zaten pismanim 2 kilo aldim
Benimde şuan ayağımda, tam uyuttum kargocu geldi ben paketi alıncaya kadar yırttı kendini efendi.. Sinirli, mırıldana mırıldana tekrar uyuttum, çok açım karnım gurulduyor ayağımdan indirim dedim, ıhhh başladı yine...keşke bende yanıma yiyecek bişeyler koysaydım,çok açım, çişim de varAyağıma almadan önce keşke yanıma içecek yiyecek bişeyler alaydım yahu pufff
Alisirsa alışsin diyorum ben napayım cnm ya kalmış şurda ne kadar zmn kendi adıma ise başlayınca gece saat başı kalkarsam hayatta kafamı toplayamam işte ben. Uyuruz kızımla napalım ztn başka çocuk düşünmüyorum doya doya keyfini cikartirim bebisimin
Aynı dertler bu Ocak 16 bebeleri çok zor çıktı yahuBenimde şuan ayağımda, tam uyuttum kargocu geldi ben paketi alıncaya kadar yırttı kendini efendi.. Sinirli, mırıldana mırıldana tekrar uyuttum, çok açım karnım gurulduyor ayağımdan indirim dedim, ıhhh başladı yine...keşke bende yanıma yiyecek bişeyler koysaydım,çok açım, çişim de var
Yok mizirdaninca memeyi veriyorum hemen devam ediyorYanında yatarken uyanmiyormu ki?
Tabii bende devam ediyorum uykuyaYok mizirdaninca memeyi veriyorum hemen devam ediyor
relaxxx
napcaz biz ya
walla deli çıkcaz
ya ben hayret ediom
bizim analr gerçeten bizim gibi uğraşmış mıdır bizimlee
gerçi geçen böyle düşünürken aklıma şey geldi
ben çok iştahsızmışım
o zamanlar yol yok vasıta yok imkan yok
annem iki üç semt uzakta bi mandıraya gidermiş
ordan bıldırcın yumurtası alır bana çiğ çiğ yedirirmiş
iştah açsın diye
insanoğlu çok nankör bee
bide bizde ne kolaylıklar var he
elektrik var
ısınma kolay
kıyafet
bezzzz
beşikler oyuncaklar anakucakları kangurularr
Ben iki yaşına kadar göze aldım.Ben öyle yapıyorum valla bi süredir. Babayı attık odadan kızımla. Ama bi yandan da ödüm kopuyor sonra nasıl ayrilicak benden benden diye.
Benimde şuan ayağımda, tam uyuttum kargocu geldi ben paketi alıncaya kadar yırttı kendini efendi.. Sinirli, mırıldana mırıldana tekrar uyuttum, çok açım karnım gurulduyor ayağımdan indirim dedim, ıhhh başladı yine...keşke bende yanıma yiyecek bişeyler koysaydım,çok açım, çişim de var
Aynı dertler bu Ocak 16 bebeleri çok zor çıktı yahu
Benimkinde de gorunuyor beyaz boyle. Seninkinin cikmisti dimi disi? Herkesinki degisiktir ama cok bekletir mi acaba cikmasi
Kızlar oglum bugun sunnet oldu ama sunnetten sonra cok aglıyo uzuluyorum icim parcalanıyo valla uyudu simdi cok sukur 6saatte bir calpol vericem sunnet ettiren varmı 2.gun daha iyi olur diyo herkes cisini yaparken yakıyo ve aglıyo canı acıyo bebegimin ama buyuyunce korkucaktı boyle haberi yokken daha kolay iyilesir diye dusundum
benımkıde öyleydi. bu ay 300 gram aldıgını ve 100 cc süt içtikten sonra kaka yaptıgını görünce vazgectı ve karısmadı.Canım paket şeyler verme bebeğe yazık diyor 31 ocak doğumlu biz geriden gidiyoruz size gore ben de zorlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?