2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayy yavrum yaa
farklı tat geldi ağzına heveslendirdin garibimi
ya şimdi ben acaip hevesleniom şu blw ye
benmki ben yemek yerken bi kesiyo beni
az önce atom dedi ya bişeyler öğreniyolar
benimki kesin yemek yemeden çiğnemeyi öğrendi benden ondan uyuyamıyo

Ben öyle yapıyorum valla bi süredir. Babayı attık odadan kızımla. Ama bi yandan da ödüm kopuyor sonra nasıl ayrilicak benden benden diye.
Alisirsa alışsin diyorum ben napayım cnm ya kalmış şurda ne kadar zmn kendi adıma ise başlayınca gece saat başı kalkarsam hayatta kafamı toplayamam işte ben. Uyuruz kızımla napalım ztn başka çocuk düşünmüyorum doya doya keyfini cikartirim bebisimin

Ben 24 saatlik ne kadar iciyor diye hesapliyorum disi kasiniyor bazen gunduz az iciyor. 5 ay bitti gunluk 1000/1100 cc iciyor

Evet ya sirt ustunden yuzustu donmeyi ogrendi gece hep doncem diye uğraşırken uyaniyo bide kundak istemiyo artik 2 dk bilr durmuyo kundakta hemen cikaryo memeyi zorla verincedr sikayet eder gibi babasina konusuyo hi hi hi diyr sanki. Dovduk

Evet ya sirt ustunden yuzustu donmeyi ogrendi gece hep doncem diye uğraşırken uyaniyo bide kundak istemiyo artik 2 dk bilr durmuyo kundakta hemen cikaryo memeyi zorla verincedr sikayet eder gibi babasina konusuyo hi hi hi diyr sanki. Dovduk

Birde simdi diyorlarya baklava borek sut yapmaz kilo aldirmaktan baska bi ise yaramaz diyolar, susattigi icin asil su sut yapar kulliyen yalan,baklavada borekde ciddi sut yapiyo... Ama 100 kilo olmayi goze alamam... Zaten pismanim 2 kilo aldim
Atom karpuz denedin mi, dikkat ettim son 3 seferdir karpuz yedikten sonra doluyor benim göğüsler, ya öyle denk geldi ya da gerçekten etkisi var, sulu ya bakalım takipteyim karpuza devam

Ayağıma almadan önce keşke yanıma içecek yiyecek bişeyler alaydım yahu pufff
Benimde şuan ayağımda, tam uyuttum kargocu geldi ben paketi alıncaya kadar yırttı kendini efendi.. Sinirli, mırıldana mırıldana tekrar uyuttum, çok açım karnım gurulduyor ayağımdan indirim dedim, ıhhh başladı yine...keşke bende yanıma yiyecek bişeyler koysaydım,çok açım, çişim de var

Yanında yatarken uyanmiyormu ki?

Aynı dertler bu Ocak 16 bebeleri çok zor çıktı yahu

Dün tıpatıp aynı şeyler geçti aklımdan. Kızla cebelleşirken anneme sordum sende böyle mi uğraşıyordun bizimle diye. Kızım dedi sen ne kadar uğraşıyorsan ×3 kere uğraştım ben üç çocukla. Üstelik 19 yaşındaydım ve yardım edecek kimsem yoktu.
Utandım yeminle

Ben öyle yapıyorum valla bi süredir. Babayı attık odadan kızımla. Ama bi yandan da ödüm kopuyor sonra nasıl ayrilicak benden benden diye.
Ben iki yaşına kadar göze aldım.
Bi de şimdi yaz gelcek iki ay memlekete gitcez, zaten birlikge yatcaz. Kasmaya gerek yok

Aynı dertler bu Ocak 16 bebeleri çok zor çıktı yahu

Sizinde mi 16sı? 15inde gece 12de sancı başladı. Üç saat sonra 16 ocak 03te firtladı benim zillim.
Ay nası bakıyordu yaa doğar doğmaz sanki yıllar geçti..

Benimkinde de gorunuyor beyaz boyle. Seninkinin cikmisti dimi disi? Herkesinki degisiktir ama cok bekletir mi acaba cikmasi

göründükten sonra hemen çıkmıştı canım şimdi baya büyüdü bile dişler yavaş yavaş büyüyo ama kaşımalar salyalar hala devam ediyor

Geçmiş olsun canım
Bizde üç hafta falan oldu yaptıralı
Hemencecik iyileşir inşallah
Korkma küçükken daha kolay diyo herkes ilk haftayı atlatırsan biter sıkıntısı

Canım paket şeyler verme bebeğe yazık diyor 31 ocak doğumlu biz geriden gidiyoruz size gore ben de zorlamiyorum
benımkıde öyleydi. bu ay 300 gram aldıgını ve 100 cc süt içtikten sonra kaka yaptıgını görünce vazgectı ve karısmadı.
aç mı kalsın yani? gelişimini de etkılıyor kilo almaması. kilo alan bebeğin karnı doyuyordur sonucta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…