- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.581
evet çok haklısınBen ilk doğduğunda bi ikere sabahın dördü beşi gibi çok hızlı sallamıştım ağlayıp duruyo uyumuyo diye,ama böyle sinirle aalladım beşiği resmen . Sonra dedim Özge aptalsın, gerizekalısın. Sonra o gün karar verdim. Laftan anlayana kadar hiiiiç sinirlenmeyeceğim. En azından ona belli etmeyeceğim :)
Bi de öğretmenim ben.. Sabırlı olmaya alışığım.:)
Bi de son olarak çok çabul büyüyolar bee. Varsın dursun temizlik. Tadını çıkarmata çalışalım:)
Zaten ben baska bisey yapmiyorum artik geceleri :) sadece emzirme. emme problemide var zaten gunduz, bi gece dogru duzgun emiyo. Sinir bozucu olan durum zirt pirt uyanmasi, yani dalamamasi. Dolayisiyla ne beni uyutuyo ne memede sut oluyo... Uyudugu 3 saati bulduysa emziriyorum, baktim 1-2 saate tekrar uyandiysa emzikle kandirmaya calisiyorum ben kendi adima. Bunlarin hicbirinde gozunu acmiyo zaten benim veletUykusuzluktan şikayet edenler gece yanınıza yatırıp uyandığında direkt meme vermeyi denediniz mi? Uyanır uyanmaz yatarak emzirin bakalım. Kolay gele :)
relaxxxolabilir, artik alismislardir bir cok seye... Benimki bu ara cok gec daliyo uykuya, sinir hastasi olucam bu gidisle. Bi cozum bulmam lazim ama nasil bilmiyorum.
benimde beklenen tarihim 16 ocaktierken geldi velet. Missmommye yazdimya, aynilari iste canim, senin firtinada ondan 5 gun sonra kopar herhalde
helal sanaaaSut parcalari normal
Bizim pasa gün sayısını sıkıntı yapmaz biz aliriz ozgeyicanım yoğurt meyve suyu çorba veriyorum bir iki cay kaşığı tukuruyir kusuyir sevmiyor mrme de bos sol göğsümü de bazen almıyor kandiriyorum kafasını cevirmeden veriyorum öyle alıyor yada ayakta yani bizim pasa zor gelinim bilsin ona gore
maşallahhhhayırlı Ramazanlar dılıyorum hepımıze <3
oruc tutuyorum ve hersey normal seyırde sutum yetmedıgınde corba yapıyorum canlar sızde ne durumlar ? bırde bız sehır degısımınden hasta olduk. hastaneye gıttık ve sabaha kadar bekledık sıra bır turlu ılerlemedı kavga edıp cıktımogluşumun burnu tıkalı
bizdede bi ara çokk vardı konak illetiHosgeldin. Sagol canim. Bos okumayin okuyanlar yazin bir seyler sizde tecrubelerinizi yazinki bizde farkli seyler ogrenelim. Hamileligimden beri bende dadandim bu siteye . Bu ay ay anneleri gec gordum ben.
Konak canim o . Sampuan iyi durulanmayinca yag dengesi bozuluyor. En iyisi arada sampuanlamak her banyoda degil. biz de iki yada uc aylikken olmustu. Z. Yagini benmari usulu biraz isittip (soguk usutmesin diye ) 15 20 dk bekletip tarakla tara yada elinle al bingildaga dikkat et . Yika banyodan sonra tara sacta kalanlari elinle al. İyi temizlemen lazim yoksa artiyor. Tamamen bitince rahatliyorsun. Bi tane kalsa ertesi gun artiyor. Dr badem yagida demisti. Ama bize z. Yagi ise yaramadi normal aycicek yagini kullandim gecti
oo geçmiş olsunnOglus iyi yaa buyugu suya
soktum bayagi atesi vardi
çünkü sende artık bi eşe bi anasın canım
G.öt kestirdik olcak o gada
Ama anne evinde tüm gün yatsanda eline sıcak sopuk su lafı işte olsa bile insan evini özlüyor be
sagol canımmaşallahhh
Allah kabul etsin
hamilelik zamanlarımızda kısaltıyorlardı bi de p5 mi diyolardı neydi kıaznik giriyom giriom kk var var var diyio duruyodu o an selede asılı pembedonum gözme ilişti vardır misali 05 ide yapıştırdım ve sahip oldum
Benimki artık emziği bıraktı.Zaten ben baska bisey yapmiyorum artik geceleri :) sadece emzirme. emme problemide var zaten gunduz, bi gece dogru duzgun emiyo. Sinir bozucu olan durum zirt pirt uyanmasi, yani dalamamasi. Dolayisiyla ne beni uyutuyo ne memede sut oluyo... Uyudugu 3 saati bulduysa emziriyorum, baktim 1-2 saate tekrar uyandiysa emzikle kandirmaya calisiyorum ben kendi adima. Bunlarin hicbirinde gozunu acmiyo zaten benim velet
valla bende iki hafta filan giremedimyaalıntı yapamadım pek..wifiden bağlanmıştım bi ara..şimdi kocamdan girdimde yazabildim..kusura bakmayın millet
Bilirsiniz tek tek okurum..
geçen gördüm keçeden portre yapıyorlar bayıldımmmŞiii..tam sola devrildim yattım.aklıma geldi..
Kocamın dopum gününe ne alsam
Bi elele verin .gecenizin konusu bu olsun.Ölçün biçin tartışın aranızda .Sabaha bana seçenekleriniz hazır olsun.Yoksa bilirsiniz dudunuzu keserim
oo geçmiş olsunn
hehe olsun be gülümmO vlogda gormustum ama burda hatirlayamadim bahsettigimizdogru diyosun o halde ucmus gitmis aklimdan,kontrol etmistim ama o zaman :)
dün tam uyuycam aklıma ne geldiKontrole gittik dun,hemsire dedi istersen biraz baslayabilirsin,cok az ver ama dedi ztn emiyor iyi. Agzini sapirdatir,yemegine bakar o zaman istiyordur dedi. Bi hevesle aldim bakalim ama az yedircem denicem ben de. Yiyemezse bence canlari istemediginden olur,sonucta hala emiyorlar ve biz ay olarak geriyiz cogu kisiden.. Az dHa bekleriz biz de :)
ayy geçmiş olsunBen kacar hepinize iyi geceler,nobet tutana iyinobetler :) ben usutmustm tam gribe cevirdi dun geceden beri ve su ara da doruk noktasindayim.. Oglan yatiyoken uyuyam artik.. Siz d bilerek uyanmayin hadi:))
selammmselam millet, yine geriden geldim, seçmurat diyonuz da bende aynıyım, herşeye geç kalınca alıntı da yapamıyorum ama sizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?