2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet çok haklısın
bende farkındayım
zaten dün yeni doğan kıyafeti denk geldi elime bi tane dışrı çantamıızın içinde kalmış
allammm
dedim sen ne ara böyle büyüdün
bacağı girmez şimdi o kıyafetin içine
büyümesinler ya...

Uykusuzluktan şikayet edenler gece yanınıza yatırıp uyandığında direkt meme vermeyi denediniz mi? Uyanır uyanmaz yatarak emzirin bakalım. Kolay gele :)
Zaten ben baska bisey yapmiyorum artik geceleri :) sadece emzirme. emme problemide var zaten gunduz, bi gece dogru duzgun emiyo. Sinir bozucu olan durum zirt pirt uyanmasi, yani dalamamasi. Dolayisiyla ne beni uyutuyo ne memede sut oluyo... Uyudugu 3 saati bulduysa emziriyorum, baktim 1-2 saate tekrar uyandiysa emzikle kandirmaya calisiyorum ben kendi adima. Bunlarin hicbirinde gozunu acmiyo zaten benim velet

relaxxx
napcaz biz ya
walla deli çıkcaz
ya ben hayret ediom
bizim analr gerçeten bizim gibi uğraşmış mıdır bizimlee
gerçi geçen böyle düşünürken aklıma şey geldi
ben çok iştahsızmışım
o zamanlar yol yok vasıta yok imkan yok
annem iki üç semt uzakta bi mandıraya gidermiş
ordan bıldırcın yumurtası alır bana çiğ çiğ yedirirmiş
iştah açsın diye
insanoğlu çok nankör bee
bide bizde ne kolaylıklar var he
elektrik var
ısınma kolay
kıyafet
bezzzz
beşikler oyuncaklar anakucakları kangurularr

Iki hafta büyük bizimki :)) ama geçmedi daha ek gıdaya 5. ayda yoğurtla başlıcam inşallah. Bi taraf terslerine mi geliyor ne bu tek memeyi sevme nedir anlamadım. Valla gezmeyi geçtim amuda kalkıcam nerdeyse uzun emsin diye. Dudak tiryakisine döndüler. Iki fırt. Tamam.
Damat zor ama gelin de az çirkef değil hani

maşallahhh
Allah kabul etsin

bizdede bi ara çokk vardı konak illeti
banyodan sonra saçı kurutmakta çok önemli
çünkü ben ilk zamanlar korkumdan bıngıldak vs çok iyi kurutamıyordum
konak arttıkça arttı
ama artık iki üç ayrı bezle alıyorum kafasının suyunu
iyileşti
dediğin gibi fazla şampuan yok
kuru tutmak yeterli

G.öt kestirdik olcak o gada
Ama anne evinde tüm gün yatsanda eline sıcak sopuk su lafı işte olsa bile insan evini özlüyor be
çünkü sende artık bi eşe bi anasın canım
seninde bi düzenin sistemin var
5 yıldızlı otelde de olsan
kendi düzenini arıyor insan

Benimki artık emziği bıraktı.

yaalıntı yapamadım pek..wifiden bağlanmıştım bi ara..şimdi kocamdan girdimde yazabildim..kusura bakmayın millet
Bilirsiniz tek tek okurum..
valla bende iki hafta filan giremedim
200 küsür sayfe gitmiş gözüm kesmedi
bi ara elli sayfe attırdım amma yok arkadaş ben elli bitiriyorum bakıyorum bunlar ben elliyi okurken bir elli daha konuşmuşlar 200 fark kapanmadı bi türlü
kendimi canlı yayın tekrarı izleyen manyaklar gibi hissettim ki en sevmediğim şeydir

geçen gördüm keçeden portre yapıyorlar bayıldımmm
ama hem ufak boyutta hemde biraz tuzlu
eşin kendini seviyorsa her erkek gibi bence ömürlük bi hediye

dün tam uyuycam aklıma ne geldi
sen dün ben de meyveli bişeyler veriyorum diye yazdın mı ya yoksa yanlış mı hatırladım
blw vaz mı geçtin
ben hiç bişi vermiyom hala
su bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…