2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bazılarına katılıyorum

Oley yetiştim sonunda oku oku sabahın köründen beridir bitmedi. Birazda atladım tabe. Kızlar sleepyden aradilar . Gondercekler numune
Ben siparis ettim. Numuneler gec geliyo bir haftadan fazla. Gec geldi yine kargoda bekletiyorlar. Bez bitti mecbur baska aldim gelene kadar. Prima pampers cok kotu kokuyor bacak lastikleri molfixden daha iyi. Bide kucuk . Yogun parfum yogun kimyasal

Ben siparis ettim. Numuneler gec geliyo bir haftadan fazla. Gec geldi yine kargoda bekletiyorlar. Bez bitti mecbur baska aldim gelene kadar. Prima pampers cok kotu kokuyor bacak lastikleri molfixden daha iyi. Bide kucuk . Yogun parfum yogun kimyasal
Aynen ya bende bi premiumdan memnun kaldim ama kokusu sorun insallah sleepy iyidir

Kızlar bi bakın hele bi sorunum var, tabi ki kilo..şöyle anlatayım benim hamilelik çok kötü geçti hep bi mide bulantısı, doğuma giderken bile hamileyken toplamda 8 kilo aldım. Doğumdan 10 gün sonra 13 kilo vermiştim,bebeğimle yoğun bakımda kaldık stres üzüntü koşturmacadan kolayca gitmişti ama sonra mide bulantısının geçmesinin rahatlığı, bide süt olur mantığıyla yedim de yedim, ve tekrar 9 kilo almışım 10 a doğru gidiyo öküz gibi yemişim resmen,ki yiyorum evet tutamıyorum kendimi diyete başlasam nasıl olur,sütü etkiler mi, öyle aman aman bi sütüm de yok günü zor kurtarıyorum bana bi akıl verin

Susuz kaldığı için çökme oluyormuş on tarafta. Suyu verince de midesi bulanıyor. 1 aydır sürekli kusuyor kilo alımı çok azaldı

Iç kısmı parfüm gibi bel kısmı da acı acı yapıştırıcı gibi mi kokuyor?

Canım gecikmeli olara aşımız pazartesi ben de o günü bekliyorum bakalım ne olacak kilosu eşim de görsün istiyorum artik söylemekten Yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…