- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.641
benımde eşim yengeç evet oğlak çok fenaymıs öyle dıyorlarTerazi Burcu çok güzel bir burç. Ben yengeç mesela hep bi duygusala bağlama ağlak olma durumu mevcut. Benim oğlak kız bakalım beni neye çevirecek parmağında oynatir artik
bizimkide öyle.evet tam olarak öyle
bazılarına katılıyorumBen teraZiyim ama çok pis huylarım var anlatıp kendimi kötülemesem daha iyi
Kuralcı,çabuk sinirlenen,dediğim dedik,bildiğini okuyan,gururdan burnu düşse eğilip almayan,mükemmelliyetçi,evde yan gel yat,işte koştur koştur mod,istediğine tam gaz eğlence istemediğine buzdolabı misali öyle garip huylarım var işte. Garip huy demişken çok ani değişir ruh halim kimse anlayamaz :) mutluyken bi anda suratım düşer ne olduğunu anlayana helal olsun
valla o orucla senın aranda :=)5 haftalik hamileyim doktorum oruc tutma dedi amatutmak istiyorum ogleye kadar uyuyup iftardan sonra meyve sut falan iciyorum sizce tutmaya devam etsem onemli bi sorun olurmu benim gibi olup tutan oldumu aranizda
Ben oglagimbenımde eşim yengeç evet oğlak çok fenaymıs öyle dıyorlar
valla o orucla senın aranda :=)
Bende oglagim ama fenalıkta esimin eline su dokemem. Onun doğum tarihi yanlış ama yazin doğmuş burcunu bilemiomBen oglagim
Her valla doğru ben de eşime yetisemem. O boğa ama ben onun kadar inatçı değilim . Bi de oğlak inatçı derlerBende oglagim ama fenalıkta esimin eline su dokemem. Onun doğum tarihi yanlış ama yazin doğmuş burcunu bilemiom
Benimki hem inatçı hemde sabit fikirli en zoruHer valla doğru ben de eşime yetisemem. O boğa ama ben onun kadar inatçı değilim . Bi de oğlak inatçı derler
Ben siparis ettim. Numuneler gec geliyo bir haftadan fazla. Gec geldi yine kargoda bekletiyorlar. Bez bitti mecbur baska aldim gelene kadar. Prima pampers cok kotu kokuyor bacak lastikleri molfixden daha iyi. Bide kucuk . Yogun parfum yogun kimyasalOley yetiştim sonundaoku oku sabahın köründen beridir bitmedi. Birazda atladım tabe. Kızlar sleepyden aradilar . Gondercekler numune
Aynen ya bende bi premiumdan memnun kaldim ama kokusu sorun insallah sleepy iyidirBen siparis ettim. Numuneler gec geliyo bir haftadan fazla. Gec geldi yine kargoda bekletiyorlar. Bez bitti mecbur baska aldim gelene kadar. Prima pampers cok kotu kokuyor bacak lastikleri molfixden daha iyi. Bide kucuk . Yogun parfum yogun kimyasal
Susuz kaldığı için çökme oluyormuş on tarafta. Suyu verince de midesi bulanıyor. 1 aydır sürekli kusuyor kilo alımı çok azaldıBen de hep mama agirlikli besliyorum. Mamanin ustundekine bakma kendi bebegin ne kadar icmek istiyorsa o kadar ver fazlasini kusar zaten . Benimki gunduz uyumuyor. 2 2.5 saatte bir icer. Gecede 2 -3 saat arasinda degisiyor. Bazen az iciyor bazen fazla kesin az beslendigi icin mi dedi. Kilo alimi nasil. Su veriyor musun ben suda veriyorum cok degil ama
Ben siparis ettim. Numuneler gec geliyo bir haftadan fazla. Gec geldi yine kargoda bekletiyorlar. Bez bitti mecbur baska aldim gelene kadar. Prima pampers cok kotu kokuyor bacak lastikleri molfixden daha iyi. Bide kucuk . Yogun parfum yogun kimyasal
Canım gecikmeli olara aşımız pazartesi ben de o günü bekliyorum bakalım ne olacak kilosu eşim de görsün istiyorum artik söylemekten Yoruldumbenımkıde öyleydi. bu ay 300 gram aldıgını ve 100 cc süt içtikten sonra kaka yaptıgını görünce vazgectı ve karısmadı.
aç mı kalsın yani? gelişimini de etkılıyor kilo almaması. kilo alan bebeğin karnı doyuyordur sonucta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?