2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim onu aslında sen bilirsin. Yemek yediğinde süt nasıl acken nasıl? Benim mesela son zamanlarda kahvaltı edene kadar sütüm az geliyor. Yiyince doluyor anca. Ama kimisi de süt yapıcı şeyler içtikten sonra yemek yemeden de idare ediyor. Eğer seninde öyleyse rejim yaparsın. Birde dün aktardan rezene tohumu alırken kadın dediki kilo için mi alıyorsun yok dedim süt için. Dediki aç karnına içersen inanılmaz kilo verdiriyor.

Kizlar 4. Ay kontrolunden sonra kizima 6.aya gun verdi ebe. 5.ay kontrolu olmayacak mi saglik ocağında boy kilo için?

5. Ayda devletin karşıladigi aşı yok ya ondan öyle yapmıştır. Rota nin ikinci dozu var özelde yaptirilan. Ama sen 5. Ayda gidip kilo boy öğrenmek istiyorum desen geri çevireceklerini zannetmiyorum.

Ben doğumdan beri tohumunu iciyrm ve doğumdan önceki kıloma çoktan döndüm . Sebebi o muymus

Bence diyet yapma sutu etkiliyor. Burde herseyi yeki bebege de gecsin gidalar. Tektip beslenme. hamur isi ekmek yeme. Zaten emeklemeye basladilarmi kosturmaktan kilo verecegiz merak rtme.

Susuz kaldığı için çökme oluyormuş on tarafta. Suyu verince de midesi bulanıyor. 1 aydır sürekli kusuyor kilo alımı çok azaldı
Dr birsey dedimi beslenmesini. Ben mamadan birsaat sonra yada once veriyorum. Gunduz bir kac kasik ver alisana kadar. Gecede mamanin suyunu 10 cc fazla yap. Kac aylik . Princ unlu mamalarda kilo yapiyor.

5.ayda asi olmadigindandir. Ama sen istersen goturursn

5. Ayda devletin karşıladigi aşı yok ya ondan öyle yapmıştır. Rota nin ikinci dozu var özelde yaptirilan. Ama sen 5. Ayda gidip kilo boy öğrenmek istiyorum desen geri çevireceklerini zannetmiyorum.
Evet 3.aydada yoktu ama gelmeniz gerekio demişti de ondan dedim herkesin mi öyle

asbala canim bebegin kac aylik bizim kabizliktan dolayi reflumuz vardi. Kusuyordu benimkide kilo alimi azdi reflulu bebekler icin ozel mamalar var bir ay ondan kullandim zamanla azaldi. Guzel bi dr a gotur surekli kusuyorsa . Birde . Sen 130 cc icsin mutlaka diye dayarsan belki ondan kusuyordur. Dayatma kusmasi aliskanlik haline gelir. İcebildihi kadarini ver. Acikinca bir kac öğün sonra fazla icer. Herbebegin istahi farkli. Benimki bazen 60 iciyordu seninkinin ayinda gece daha iyi besleniyor benimki.

10 kilo mu
şükürler olsun ben iştahsızım
sadece süt mü veriyorsun?

açım şekerim..kaloriye ihtiyacım var...
Hop hop mısa hop hop mısa. .
Şu dilini anlamayıpta ona göre yanlış yapınca kızararak ıhhhhhaa diye arkaya kafa salmalar bugün hat safhada idi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…