- 31 Ağustos 2010
- 767
- 1.866
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.661
Kızlar bi bakın hele bi sorunum var, tabi ki kilo..şöyle anlatayım benim hamilelik çok kötü geçti hep bi mide bulantısı, doğuma giderken bilehamileyken toplamda 8 kilo aldım. Doğumdan 10 gün sonra 13 kilo vermiştim,bebeğimle yoğun bakımda kaldık stres üzüntü koşturmacadan kolayca gitmişti ama sonra mide bulantısının geçmesinin rahatlığı, bide süt olur mantığıyla yedim de yedim, ve tekrar 9 kilo almışım 10 a doğru gidiyo öküz gibi yemişim resmen,ki yiyorum evet tutamıyorum kendimi diyete başlasam nasıl olur,sütü etkiler mi, öyle aman aman bi sütüm de yok günü zor kurtarıyorum bana bi akıl verin
5.ayda asi olmadigindandir. Ama sen istersen goturursnKizlar 4. Ay kontrolunden sonra kizima 6.aya gun verdi ebe. 5.ay kontrolu olmayacak mi saglik ocağında boy kilo için?
Kizlar 4. Ay kontrolunden sonra kizima 6.aya gun verdi ebe. 5.ay kontrolu olmayacak mi saglik ocağında boy kilo için?
Ben doğumdan beri tohumunu iciyrm ve doğumdan önceki kıloma çoktan döndüm . Sebebi o muymusCanim onu aslında sen bilirsin. Yemek yediğinde süt nasıl acken nasıl? Benim mesela son zamanlarda kahvaltı edene kadar sütüm az geliyor. Yiyince doluyor anca. Ama kimisi de süt yapıcı şeyler içtikten sonra yemek yemeden de idare ediyor. Eğer seninde öyleyse rejim yaparsın. Birde dün aktardan rezene tohumu alırken kadın dediki kilo için mi alıyorsun yok dedim süt için. Dediki aç karnına içersen inanılmaz kilo verdiriyor.
Bence diyet yapma sutu etkiliyor. Burde herseyi yeki bebege de gecsin gidalar. Tektip beslenme. hamur isi ekmek yeme. Zaten emeklemeye basladilarmi kosturmaktan kilo verecegiz merak rtme.Kızlar bi bakın hele bi sorunum var, tabi ki kilo..şöyle anlatayım benim hamilelik çok kötü geçti hep bi mide bulantısı, doğuma giderken bilehamileyken toplamda 8 kilo aldım. Doğumdan 10 gün sonra 13 kilo vermiştim,bebeğimle yoğun bakımda kaldık stres üzüntü koşturmacadan kolayca gitmişti ama sonra mide bulantısının geçmesinin rahatlığı, bide süt olur mantığıyla yedim de yedim, ve tekrar 9 kilo almışım 10 a doğru gidiyo öküz gibi yemişim resmen,ki yiyorum evet tutamıyorum kendimi diyete başlasam nasıl olur,sütü etkiler mi, öyle aman aman bi sütüm de yok günü zor kurtarıyorum bana bi akıl verin
Dr birsey dedimi beslenmesini. Ben mamadan birsaat sonra yada once veriyorum. Gunduz bir kac kasik ver alisana kadar. Gecede mamanin suyunu 10 cc fazla yap. Kac aylik . Princ unlu mamalarda kilo yapiyor.Susuz kaldığı için çökme oluyormuş on tarafta. Suyu verince de midesi bulanıyor. 1 aydır sürekli kusuyor kilo alımı çok azaldı
5.ayda asi olmadigindandir. Ama sen istersen goturursn
Evet 3.aydada yoktu ama gelmeniz gerekio demişti de ondan dedim herkesin mi öyle5. Ayda devletin karşıladigi aşı yok ya ondan öyle yapmıştır. Rota nin ikinci dozu var özelde yaptirilan. Ama sen 5. Ayda gidip kilo boy öğrenmek istiyorum desen geri çevireceklerini zannetmiyorum.
Iç kısmı parfüm gibi bel kısmı da acı acı yapıştırıcı gibi mi kokuyor?
nasıl, memnun musun kendinden?Ben oglagim
Kızlar bi bakın hele bi sorunum var, tabi ki kilo..şöyle anlatayım benim hamilelik çok kötü geçti hep bi mide bulantısı, doğuma giderken bilehamileyken toplamda 8 kilo aldım. Doğumdan 10 gün sonra 13 kilo vermiştim,bebeğimle yoğun bakımda kaldık stres üzüntü koşturmacadan kolayca gitmişti ama sonra mide bulantısının geçmesinin rahatlığı, bide süt olur mantığıyla yedim de yedim, ve tekrar 9 kilo almışım 10 a doğru gidiyo öküz gibi yemişim resmen,ki yiyorum evet tutamıyorum kendimi diyete başlasam nasıl olur,sütü etkiler mi, öyle aman aman bi sütüm de yok günü zor kurtarıyorum bana bi akıl verin
10 kilo mu
şükürler olsun ben iştahsızım
sadece süt mü veriyorsun?
kaç kilo almıstın?Ben doğumdan beri tohumunu iciyrm ve doğumdan önceki kıloma çoktan döndüm . Sebebi o muymus
benım 11 kilom kaldı. 61 kiloyumSör senin kilolar ne alemde? Kaç kilosun? Verdin mi?
Elhamdülillah memnunumnasıl, memnun musun kendinden?
12 kilo falan aldmbenım 11 kilom kaldı. 61 kiloyumöff bi gitmedi yaa
bende 12 kilo alaydım hepsini verirdim. sen buna kilo mu dıyorsun12 kilo falan aldm
inşallah bizde kızçemden memnun oluruzElhamdülillah memnunum. Sade ben değil anladgm kadarıyla cevrem de
Evet canım sadece süt,ve acayip iştahlıyım,çok acıkıyorum, gece bile yiyorum bazen ondan aldım ya zaten10 kilo mu
şükürler olsun ben iştahsızım
sadece süt mü veriyorsun?
beyaz ses, eee eee eee eee, arti el tutma, arti goz kapama, arti atilan emzigi geri tikma. Sonuc, pert.
Masallah canim :)
dun geceden sonra kanaat getirdim, ne zaman bisey ogrenseler bu sekilde oluyo...
saat 1. Oglen uykusuna yatti arkadas. Ayagimda iken soyle bende kafami koltuga yaslasam diyorum, yanima kahvemi almistim ayagima almadan, hele bakim dedim bende... Misaynan zeyno anlasmis gibi ayni sekilde takiliyolar sanirim bu ara. Uyumak istiyorum... Uyusam nolcak sanki10dan 11.30a kadar zor uyuttum gece, perisandim karar verdim bu sallama isini birakicam koydugum yerde uyucak diye, sonra dedimki ulan atom kimi kandiriyorsun? 1-3-5-7 yapti arkadas. Hepsinde kucagima almadim, 3 ve 5,30 da memeye aldim sadece, digerlerinde emzik tiktim, cunku derdi meme degildi belliki, sakinlesmeye ihtiyaci vardi, demin sizmadan once bi baktim kendi kendine konusuyor. Babababaa dadadada emeememe mee anlasildi niye uyumadigi, ne zaman biseyler ogrenseler uyumuyorlar pembe kaldi ki dedigim gibi ay sonuna kadar boyle canim cekecegiz mecbur istedigin kadar atarlan bi guler yuzune atarini yerler
kiz o kadar emmeye sut mu kalir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?