- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.681
Sanki beni etkiler gibi ya çünkü bazen tutuyorum akşam yemiyim diyorum iki Emzirmeden sonra sönüyo memişlerdaphneay
Ben bise olacağını sanmiyrm . Ben oruç tutuyrm çok şükür etkilemedi. Tabi herkeste aynı olmayabilir
Ve tüm bunları beğenen @secmurat05relaxxx
napcaz biz ya
walla deli çıkcaz
ya ben hayret ediom
bizim analr gerçeten bizim gibi uğraşmış mıdır bizimlee
gerçi geçen böyle düşünürken aklıma şey geldi
ben çok iştahsızmışım
o zamanlar yol yok vasıta yok imkan yok
annem iki üç semt uzakta bi mandıraya gidermiş
ordan bıldırcın yumurtası alır bana çiğ çiğ yedirirmiş
iştah açsın diye
insanoğlu çok nankör bee
bide bizde ne kolaylıklar var he
elektrik var
ısınma kolay
kıyafet
bezzzz
beşikler oyuncaklar anakucakları kangurularr
Rezene tohumu içiyordum, ama aç karnına değil, öyle deneyim bide.. Kahvaltıdan hemen önce mi içiyorsun?Canim onu aslında sen bilirsin. Yemek yediğinde süt nasıl acken nasıl? Benim mesela son zamanlarda kahvaltı edene kadar sütüm az geliyor. Yiyince doluyor anca. Ama kimisi de süt yapıcı şeyler içtikten sonra yemek yemeden de idare ediyor. Eğer seninde öyleyse rejim yaparsın. Birde dün aktardan rezene tohumu alırken kadın dediki kilo için mi alıyorsun yok dedim süt için. Dediki aç karnına içersen inanılmaz kilo verdiriyor.
Ben kısaca pd5hamilelik zamanlarımızda kısaltıyorlardı bi de p5 mi diyolardı neydi kıaz
oyun ismi gibi
Gece rüyama girmedi alacağım şey..adam kablo ile plastation oynuyo...uzaktan kablosuz alim bi kol ..geçen gördüm keçeden portre yapıyorlar bayıldımmm
ama hem ufak boyutta hemde biraz tuzlu
eşin kendini seviyorsa her erkek gibi bence ömürlük bi hediye
kilolarımdan dolayı iştahım kesildi. çok sinir oluyorum çünküEvet canım sadece süt,ve acayip iştahlıyım,çok acıkıyorum, gece bile yiyorum bazen ondan aldım ya zaten
İşte ah o ekmek olmasa,ömrü hayatımda ekmeği tek kahvaltıda yiyen ben,bi anda ekmek delisi oldum akşam fln da yiyorum..Sonra akşamları çay yanı mutlaka canım istiyor yememek için tutuyorum kendimi bi bakıyorum hoop yemişim bile.. Bi de bazen gece kaçamağım oldu bi kaç kezBence diyet yapma sutu etkiliyor. Burde herseyi yeki bebege de gecsin gidalar. Tektip beslenme. hamur isi ekmek yeme. Zaten emeklemeye basladilarmi kosturmaktan kilo verecegiz merak rtme.
Cnm benim 4 ocak ocak 2016 demek istemistim; )Sizinde mi 16sı? 15inde gece 12de sancı başladı. Üç saat sonra 16 ocak 03te firtladı benim zillim.
Ay nası bakıyordu yaa doğar doğmazsanki yıllar geçti..
Ay benimde kesilse ne varkilolarımdan dolayı iştahım kesildi. çok sinir oluyorum çünkü
Ben oglagim
R
Rezene tohumu içiyordum, ama aç karnına değil, öyle deneyim bide.. Kahvaltıdan hemen önce mi içiyorsun?
Cnm benim 4 ocak ocak 2016 demek istemistim; )
Hamilesin şekerimİşte ah o ekmek olmasa,ömrü hayatımda ekmeği tek kahvaltıda yiyen ben,bi anda ekmek delisi oldum akşam fln da yiyorum..Sonra akşamları çay yanı mutlaka canım istiyor yememek için tutuyorum kendimi bi bakıyorum hoop yemişim bile.. Bi de bazen gece kaçamağım oldu bi kaç kez
İşte beni gör kızını tanıCnm benim 4 ocak ocak 2016 demek istemistim; )
bende ..
Bunun şaka oldu nu soyleİşte beni gör kızını tanı4 ocak ben yükselen balık balık
Dolabının içi ergenliğe kadar
İç dünyasında yaşar..küçükken okul eğitiminde destekle..
Bunun şaka oldu nu soyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?