2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ve tüm bunları beğenen @secmurat05

R
Rezene tohumu içiyordum, ama aç karnına değil, öyle deneyim bide.. Kahvaltıdan hemen önce mi içiyorsun?

geçen gördüm keçeden portre yapıyorlar bayıldımmm
ama hem ufak boyutta hemde biraz tuzlu
eşin kendini seviyorsa her erkek gibi bence ömürlük bi hediye
Gece rüyama girmedi alacağım şey..adam kablo ile plastation oynuyo...uzaktan kablosuz alim bi kol .. ayak altında kablolar kalksın...zati yine kendi ödicek

Bence diyet yapma sutu etkiliyor. Burde herseyi yeki bebege de gecsin gidalar. Tektip beslenme. hamur isi ekmek yeme. Zaten emeklemeye basladilarmi kosturmaktan kilo verecegiz merak rtme.
İşte ah o ekmek olmasa,ömrü hayatımda ekmeği tek kahvaltıda yiyen ben,bi anda ekmek delisi oldum akşam fln da yiyorum..Sonra akşamları çay yanı mutlaka canım istiyor yememek için tutuyorum kendimi bi bakıyorum hoop yemişim bile.. Bi de bazen gece kaçamağım oldu bi kaç kez

R

Rezene tohumu içiyordum, ama aç karnına değil, öyle deneyim bide.. Kahvaltıdan hemen önce mi içiyorsun?

Ya ben ne zaman müsait olursam o zaman içiyordum aslında ama. Genelde kahvaltı da çay niyetine içtim hep. Bilmiyordum böyle bir özelliği olduğunu. Çok hızlı kilo verdim. Sağlık problemim var sandım hatta kan tahlillerim biraz bozuk çıkmıştı. Kilo vermemden endişelenmisti dr. Sonra bişey çıkmadı. Belki de bu çay verdirdi bana kiloyu. Bende bebeğe yormustum koşturuyorum diye verdim sanmıştım. Yeni öğrendim bunu aktardan.

Hamilesin şekerim

Bunun şaka oldu nu soyle
İç dünyasında yaşar..küçükken okul eğitiminde destekle..
Yükselir..
Sessiz olduğuna bakma içinde fırtına kopar ayrıca had safhaada merhametli olacak para tutamayacak..
Büyüdükçe zekileşecek..üzerine varma kimse ile kıyaslama
Ooo daha saysam
En son halim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…