2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ne enteresan benimki kucaktan inmiyor kucağa almazsam yaşla ağlıyor. Arabada da çok durmuyor koltugunda.çok tehlikeli biliyorum ama allaha emanet gidiyoruz.eşime aman dikkat diye diye gidiyoruz valla çok zor bu bebisler
bizimkide seviyor gezmeyi
alınca etrafı inceliyo atılıyo sanki bıraksam uçacak ama ben sevmiyorum
araba konusuna gelince sakın alma trafik bu belli olmaz

bir ana da yavrusu için desin ki bizimki şöyle şöyle yapıyor bende şaşırayım alla alla diyeyim benimki niye oyle değil
hep mi aynılar Allahım....
o tekmeler var ya offf
tırnak kesersin hem beni hem kendini yolar

ben uyanıkken cesaret edemıyorum kesmeye. valla çok sert vuruyor, tekmelerı de öyle.

Evet malesef yok kızım 0-3 emmıyor artık geveliyor atıyor aventin emzigini alıyor Onuda yıkaması gıcık su doluyor içine
3+ alsam emermiki
evet yaa iğrenç bi ton vakit ve su harcıyorum yıkamak için bıktım
bir de ayıcıklı ucu yuvarlak ve küçük ama bizde şuan avent kullanıyoruz yassı büyük alıştı sanki o ayıcıklıyı istemez

Agzin acik olmasi yeterli . Yetiskindede sakiz cignemek basinci engelliyor ya. Emzik emerken agiz kulak yanak hepsi aktif calisip oynuyo
ayyy çok sağol cnm
emzirmekle uğraşamam vallahi
zaten kara kara düşünüyom o daracık yerde ben rahat edemezken minnoşla nasıl durcam diye
o koca emzirme yastığını yanımda götürcem vallahi

baktım yırtıyor kendini yürütece koydum hemen mamayı ve üstünü hazırladım
yıkadım, yedirdim ve yatırdım
kısa süreliğine de olsa rahatım ev mı? her zamankı gibi pohh götüriy
aaaa sen yürütece koymaya başladın mııııı
bende çook istiyorumm yaa dolansın böyle evde offf
çok istiyom yaa peşime gelsin filan

aaaa sen yürütece koymaya başladın mııııı
bende çook istiyorumm yaa dolansın böyle evde offf
çok istiyom yaa peşime gelsin filan
evet fazla durmasa da 5-10 dk duruyor. o da yetıyor zaten başım sıkıstıgı zaman. önüne minicik bi yastık koyuyorum
çünkü hem agzını çarpabılır, hem de önü yemeye calısıyor .
doktorlar erkek çocuklarına önermıyormuş ya hani? onlara kanguruyla aynı mantıkta oldugunu hatırlatırım
benımkı kız gerci. erkek olanlara lafım

he ya aynı mantık sonuçta
ah bu doktorlar ah bu sağlık sektörü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…