- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.901
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...1=PaidSearch*******&scxid=14489-145818-2357-0phılıpsın sitesinde gördüm http://www.philips.com.tr/c-p/SCF194_04/soothie-emzik/tanitim
acaba artık üretim yok mu
peki 0-3 alsam küçük mü gelir sur çok beğeniom ya
bizimkide seviyor gezmeyiNe enteresan benimki kucaktan inmiyor kucağa almazsam yaşla ağlıyor. Arabada da çok durmuyor koltugunda.çok tehlikeli biliyorum ama allaha emanet gidiyoruz.eşime aman dikkat diye diye gidiyoruz valla çok zor bu bebisler
bir ana da yavrusu için desin ki bizimki şöyle şöyle yapıyor bende şaşırayım alla alla diyeyim benimki niye oyle değilselam anneler, nabıyonuz beaabenim cadolozu banyo yaptırıcam 1 saat sonra. banyosunu yapsın, mamasını yesin ve uyusun bıraz. 3 gündür tırnak kesicem bugun tamamladım kalanları. şuan kucagımda parmaklarıma bakıyor ve koluma vuruyor. güya tırnak kestım ama acıtıyor gene
eli dursa popo durmuyor. bi yazamadım yaa rahat vermedıo
bır de fena acıtıyor vurunca
koluma bildiğin çimdikliyor yaa
ben uyanıkken cesaret edemıyorum kesmeye. valla çok sert vuruyor, tekmelerı de öyle.bir ana da yavrusu için desin ki bizimki şöyle şöyle yapıyor bende şaşırayım alla alla diyeyim benimki niye oyle değil
hep mi aynılar Allahım....
o tekmeler var ya offf
tırnak kesersin hem beni hem kendini yolar
sağol cnm bnm1. Madde için bana doktorum bioderma 50 faktör önerdi ancak araştırdim biraz trukid diye bi krem var 30 faktör bu krem amerikadan geliyor instagramda babystrendste satıyor 60 tl ye 100 ml
Bal ayısıküçük ayılar
evet yaa iğrenç bi ton vakit ve su harcıyorum yıkamak için bıktımEvet malesef yok kızım 0-3 emmıyor artık geveliyor atıyor aventin emzigini alıyor Onuda yıkaması gıcık su doluyor içine
3+ alsam emermiki
ayyy çok sağol cnmAgzin acik olmasi yeterli . Yetiskindede sakiz cignemek basinci engelliyor ya. Emzik emerken agiz kulak yanak hepsi aktif calisip oynuyo
bencede ya çok farklı almaz benimkideBenimki de avent emiyor ama 3+soothie aldım onu hiç emmedi boşuna almışım, yapısı baya farklı soothie nin
aaaa sen yürütece koymaya başladın mıııııbaktım yırtıyor kendini yürütece koydum hemen mamayı ve üstünü hazırladım
yıkadım, yedirdim ve yatırdım
kısa süreliğine de olsa rahatımev mı? her zamankı gibi pohh götüriy
hee yok bunu sevmiyom düz buhttp://urun.gittigidiyor.com/bebek-...1=PaidSearch*******&scxid=14489-145818-2357-0
başka renkleri de var. intagram kullanıyorsan orada da var
ayıcıklı biraz daha agır ve buyuk kulaklarından dolayı.hee yok bunu sevmiyom düz bu
ayıcıklı güzel
artık emerken hafif sızlama oluyor. dişlerden sanırım. bakalım ne zaman cıkacak
evet fazla durmasa da 5-10 dk duruyor. o da yetıyor zaten başım sıkıstıgı zaman. önüne minicik bi yastık koyuyorumaaaa sen yürütece koymaya başladın mııııı
bende çook istiyorumm yaa dolansın böyle evde offf
çok istiyom yaa peşime gelsin filan
o kısmı baya beyazlasmıs cünkü. hem kaşıntı hem sızlama gıbı bişi.Benim diş gelmemisti aklıma. Yeni doğum yaptığımızdaki gibi acıyor uçlar. Tekrar kreme mi başlasam dedim hatta.
bende tam tersi uyurken denemedim hiçben uyanıkken cesaret edemıyorum kesmeye. valla çok sert vuruyor, tekmelerı de öyle.
he ya aynı mantık sonuçtaevet fazla durmasa da 5-10 dk duruyor. o da yetıyor zaten başım sıkıstıgı zaman. önüne minicik bi yastık koyuyorum
çünkü hem agzını çarpabılır, hem de önü yemeye calısıyor .
doktorlar erkek çocuklarına önermıyormuş ya hani? onlara kanguruyla aynı mantıkta oldugunu hatırlatırım
benımkı kız gerci. erkek olanlara lafım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?