2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende dün aldım en fazla 15 dk duruyor zaten.. evet kanguruyla aynı mantık

kontrollerimize düzenli gidiyoruz..dediğin gibi muayenede çıkardı dimi..aslında hareketli bir çocuk..internette yazan aylık gelişim tabloları aslında çok kafa karıştırıcı.ellerini ağzından hiç çekmiyor hatta benim çenemi bulsa saldırıyor,diş kaşıyıcı aldım ama onu istemiyor..

Son düzenleme:
Evet cnm bingildak goz kulak bas cevresi olcumu oturtup kaldirma. Hepsine bakiliyor. Canlari ne isterse onu yapiyorlar. Hoslandigi seyleri yapiyorlar. Ben kendim dondurmeye calisiyorum agliyor yuzustu olunca gerigeri gidiyor.

Aptamil princ sutlu kasik mamasi verdim kivami bayagi kati. Uzerinde dort kasik 140 ml yaziyor ben sulandirdim bayagi cok kati olmustu. Kucuk kaselerden yarim kase yedi. Yeterlimi koca tabak yapiyor digeri

Aptamil princ sutlu kasik mamasi verdim kivami bayagi kati. Uzerinde dort kasik 140 ml yaziyor ben sulandirdim bayagi cok kati olmustu. Kucuk kaselerden yarim kase yedi. Yeterlimi koca tabak yapiyor digeri

Canim ben onu aldığımda 70e 2kasik hazırlıyim dedim kıvamı tutmadı. Bende göz kararı sulandirmaya başladım. Zaten 4kasik nerde yicekler. Ben 1kasikla başladım. Yavaş yavaş arttırıyorum miktarı.

teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için..bencede biraz keyfi davranıyor..ama sırtüstü yatarken kafayı yerden kaldırıp direk oturmaya çalışıyor nasıl olacaksa o iş..bu yaşta ben kalkamıyorum öyle.

Canim zaten hepsini tek tek deneyerek kullandim ama iste kizariklik bu sekilde gecti bide ben her alt deiisimde kullaniom o yanlis mi dedim bezini zaten cok sık deisiom
Herseferinde yapmiyorum. Dogal degiller sonucta . Ciltten emiliyor. Kuzariklik pidik yoksa 2 yada 3 kez yap bence ben oyle yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…