- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #90.081
7 kisiyiz su andaKac kisi katıldı bendw katılmak isterim
bende dün aldım en fazla 15 dk duruyor zaten.. evet kanguruyla aynı mantıkevet fazla durmasa da 5-10 dk duruyor. o da yetıyor zaten başım sıkıstıgı zaman. önüne minicik bi yastık koyuyorum
çünkü hem agzını çarpabılır, hem de önü yemeye calısıyor .
doktorlar erkek çocuklarına önermıyormuş ya hani? onlara kanguruyla aynı mantıkta oldugunu hatırlatırım
benımkı kız gerci. erkek olanlara lafım
15 dk da insan neler neler yaparbende dün aldım en fazla 15 dk duruyor zaten.. evet kanguruyla aynı mantık
en azından wc ye gidebilirim15 dk da insan neler neler yapar
buna da şükür
bende banyoya hazırlıyordum, acıkmıstı ve sıkılmıstı kendını yırttı bayaen azından wc ye gidebilirim
kontrollerimize düzenli gidiyoruz..dediğin gibi muayenede çıkardı dimi..aslında hareketli bir çocuk..internette yazan aylık gelişim tabloları aslında çok kafa karıştırıcı.ellerini ağzından hiç çekmiyor hatta benim çenemi bulsa saldırıyor,diş kaşıyıcı aldım ama onu istemiyor..boncuklu gelin
Canim bazibebekler erken doner bazisi gec. Belki istemiyordur. Benimkini yuzustu zor yatiriyorum. Kalkiyor oturuyor bacaklarinin ustune basiyor ama donmez saga sola doner yuzustu asla donmez . Alisinca. Yapamiyor degil yapmiyordur. Dr muayenede motor becerisi eksik olsa zaten soyler. Her yerde bebekler suayda el emer yaziyor bizimki hayatta emmedi. Simdi disine dayanamiyor tak dedi oyle emiyor.
o zamanlar ssk idi ya hepsi kadı kıran başkesendi hasbalarım..ne iyi oldu sgk olunca şimdi gak diyemiyorlar..o ssk hastanelerinde sinir hastası olmamak mümkün değildiBebeğe ıyy diyen doktorun kafasına tüküreyim
Evet cnm bingildak goz kulak bas cevresi olcumu oturtup kaldirma. Hepsine bakiliyor. Canlari ne isterse onu yapiyorlar. Hoslandigi seyleri yapiyorlar. Ben kendim dondurmeye calisiyorum agliyor yuzustu olunca gerigeri gidiyor.kontrollerimize düzenli gidiyoruz..dediğin gibi muayenede çıkardı dimi..aslında hareketli bir çocuk..internette yazan aylık gelişim tabloları aslında çok kafa karıştırıcı.ellerini ağzından hiç çekmiyor hatta benim çenemi bulsa saldırıyor,diş kaşıyıcı aldım ama onu istemiyor..
bezin kapattığı her alana yayılmıştı kızımda...kullandığım bez yada ıslak mendilden olduğunu söyledi doktor..evet nedense ıııyyy dedi..kendisi çok çekmiş olmalıdoktor nıye öyle dedi k '' ıyy '' nedir yaaa?
kırmızılıklar nerede oluyor tam olarak
Aptamil princ sutlu kasik mamasi verdim kivami bayagi kati. Uzerinde dort kasik 140 ml yaziyor ben sulandirdim bayagi cok kati olmustu. Kucuk kaselerden yarim kase yedi. Yeterlimi koca tabak yapiyor digeri
Daha ne istiyonEe bizim bebe yaklasik 3sattir uyuyor,iki kez uyanir gibi oldu ama devam etti..
Canim zaten hepsini tek tek deneyerek kullandim ama iste kizariklik bu sekilde gecti bide ben her alt deiisimde kullaniom o yanlis mi dedim bezini zaten cok sık deisiomDegisik kullanma tek tip kullan ise yaramazsa digerini
Ben yedigi kadar verdim. Mama gibi zatenCanim ben onu aldığımda 70e 2kasik hazırlıyim dedim kıvamı tutmadı. Bende göz kararı sulandirmaya başladım. Zaten 4kasik nerde yicekler. Ben 1kasikla başladım. Yavaş yavaş arttırıyorum miktarı.
teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için..bencede biraz keyfi davranıyor..ama sırtüstü yatarken kafayı yerden kaldırıp direk oturmaya çalışıyor nasıl olacaksa o iş..bu yaşta ben kalkamıyorum öyle.Canım benim kızım 5aya girecek 5gun sonra. 4bucuk aydan beri dönüyordu. Hatta son zamanlarda ikinciye bile dönüyordu bi kez daha yuvarlanıp. Anneme anlatiyordum şöyle yapıyor böyle yapıyor diye. Bi geldik ananesine çocuk dönmüyorHiç takma kafama bence. Popolari nasıl isterse öyle davranıyorlar. Bu bi gelisme kriteri olmaz bence. Kimisi 3ayda döner kimisi 5ayda..
Yanlis alıntı yapmışımboncuklu gelin
aynen canım ya
Herseferinde yapmiyorum. Dogal degiller sonucta . Ciltten emiliyor. Kuzariklik pidik yoksa 2 yada 3 kez yap bence ben oyle yapiyorumCanim zaten hepsini tek tek deneyerek kullandim ama iste kizariklik bu sekilde gecti bide ben her alt deiisimde kullaniom o yanlis mi dedim bezini zaten cok sık deisiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?