2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun nesli inşallah çabuk geçer.
Aşınız da kolay geçsin inşallah. Ben hemen vermiyorum. Çok ateşi olursa ya da çok huzursuz ve huysuzlanırsa ağrısı vardır belki diye veriyorum.

Reflor diye bi toz içiriyorım ben. İlaç değilmiş, probiyotik,yararlı bakteri falan feşmekan. Yani sanırım herkesin içebileceği bir şey. Dört mama kaşığı su ile karıştırıyorum foşur foşur yiyo. Düzene girdi kakası. Ben takip edemedin. TTahlilyaptırmış mıydın?

Bu arada calpol verme bence. 38' i bekle ki nizim hiç yapmadı mesela.

bebegın ateşi 38 olmadan asla ateş düşürmek için ıslak bez dısında bısı kullanma

İkinci el aldım sör sadece yüs telaa

Allahtan o kadar para veripte sıfırını almamışsım

Çok heves ettim sör bineydi iyiydi
Meraklı melahat illaa milleti izleyecek
Surrender
benımkıde çevreyı ızlemeye bayılıyor. ben kanguru almadım. geçen bi markete gırdım baktım kanguru var 11 tl
alayım bakayım duracak mı dedim. dısarda kullandım. kafası hep yandı mılletı ızlıyordu
maşallah sesı cıkmadı. ama ben kanguru sevmıyorum, ne kadar ergonomık vs dense de çocuk rahat etmıyor gibime gelıyor. bel veta sırt agrısı da cabası. bebek arabasının gözünün yagını yıyeyım

bunun askıları uzamıyor mu? uzuyorsa dısa dogru baktırabılırsın sanki?
Uzuyo. Zaten kafası kangurunun dışında kalıyo gömülmüyo yani içine. Ama bacak arası çok kalın geliyo dışa dönük durmak için. Bebeğin omurgasının c şeklinde duruşu ve doğal m pozisyonunda oturuşunu sağladığı için anneye dönük kullanılıyo.
Ulen millet blogunda yazmış ay şöyle iyi böyle mikemmel nasıl güzel kullanıyoruz iyiki de almışız çok rahat ediyoruz bebeğim de çok seviyo bununla gezmeyi Hiç ay keşke almasaymışım biz kullanamadık diyen yok

Bi de bize bak..

işte bılemıyorsun kı bebegının neyı sevıp sevmeyecegını. ana kucagı, puset ve manuel beşik.. ben bunları aldıgıma pişmanım
napcaz

Bende hic sevmiyorum.. Belim kopuyo

Bence gayet rahat görünüyo da. Bi de bebek arabasıyla da her zaman her yere gitmek kolay olmuyo sör. Toplu taşıma araçlarına binmek durumunda kaldığında hiç pratik olmuyo hatta eziyet arabayla inip binmek hiç denemedim bile o yüzden. Bununla pratik olur diye düşündümdü

fazla uzaga gıtme. yakın mesafelerde dolaş. yoruldugunda da taksıye bınersın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…