- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #90.381
Pis kangurucular eşekler o kadar pahalı satıyosunuz niden dışarı doğru taşımaya izin vermiyosunuz
Bunun dışa dönük taşınabilenleri de yarım milyar püh gözünüze dursun nerden alak o kadar parayı
Diyorum ki şikayet edene hakeretmi edildiki şikayet etti ve nasil uyeligi iptalmi oldu simdi kiz Üzgün valla dislandi resmen uyari verilmesi gerekmiyor mu
sana dönük olsa bile 2 m sonra yere koyuveridin bebeeeğğ
Ağır
Para düşmanlarıpara alıcılar
Geçmiş olsun nesli inşallah çabuk geçer.Paşanın hala her bezinde kaka var o da pisik yapıyor ne zaman geçecek bu ishal bilmiyorum paşanın poposu kirmizi grcr gündüz kac kez bez degistiriyorum pişik kremi popo yıkama azalıyor ana grcmiyit çok az yapıyor kaka ama var her bezde bir de yarin gecikmeli aşımız da varkızlar aşıdan sonra calpol yada fitil hemen kullanıyormusunuz yoksa agrisi ates olunca mi
Paşanın hala her bezinde kaka var o da pisik yapıyor ne zaman geçecek bu ishal bilmiyorum paşanın poposu kirmizi grcr gündüz kac kez bez degistiriyorum pişik kremi popo yıkama azalıyor ana grcmiyit çok az yapıyor kaka ama var her bezde bir de yarin gecikmeli aşımız da varkızlar aşıdan sonra calpol yada fitil hemen kullanıyormusunuz yoksa agrisi ates olunca mi
selam et ona..önümüzdeki sene hıdırellezde yazsın çizsin belki bam kalkar
bunun askıları uzamıyor mu? uzuyorsa dısa dogru baktırabılırsın sanki?
bebegın ateşi 38 olmadan asla ateş düşürmek için ıslak bez dısında bısı kullanmaPaşanın hala her bezinde kaka var o da pisik yapıyor ne zaman geçecek bu ishal bilmiyorum paşanın poposu kirmizi grcr gündüz kac kez bez degistiriyorum pişik kremi popo yıkama azalıyor ana grcmiyit çok az yapıyor kaka ama var her bezde bir de yarin gecikmeli aşımız da varkızlar aşıdan sonra calpol yada fitil hemen kullanıyormusunuz yoksa agrisi ates olunca mi
benımkıde çevreyı ızlemeye bayılıyor. ben kanguru almadım. geçen bi markete gırdım baktım kanguru var 11 tlİkinci el aldım sör sadece yüs telaa
Allahtan o kadar para veripte sıfırını almamışsım
Çok heves ettim sör bineydi iyiydi
Meraklı melahat illaa milleti izleyecek
Surrender
Uzuyo. Zaten kafası kangurunun dışında kalıyo gömülmüyo yani içine. Ama bacak arası çok kalın geliyo dışa dönük durmak için. Bebeğin omurgasının c şeklinde duruşu ve doğal m pozisyonunda oturuşunu sağladığı için anneye dönük kullanılıyo.bunun askıları uzamıyor mu? uzuyorsa dısa dogru baktırabılırsın sanki?
işte bılemıyorsun kı bebegının neyı sevıp sevmeyecegını. ana kucagı, puset ve manuel beşik.. ben bunları aldıgıma pişmanımUzuyo. Zaten kafası kangurunun dışında kalıyo gömülmüyo yani içine. Ama bacak arası çok kalın geliyo dışa dönük durmak için. Bebeğin omurgasının c şeklinde duruşu ve doğal m pozisyonunda oturuşunu sağladığı için anneye dönük kullanılıyo.
Ulen millet blogunda yazmış ay şöyle iyi böyle mikemmel nasıl güzel kullanıyoruz iyiki de almışız çok rahat ediyoruz bebeğim de çok seviyo bununla gezmeyiHiç ay keşke almasaymışım biz kullanamadık diyen yok
Bi de bize bak..
torun sevgisiEvleneli 4 sene olacak kayinpeder ilk defa bugün bizde kaldi
Bende hic sevmiyorum.. Belim kopuyobenımkıde çevreyı ızlemeye bayılıyor. ben kanguru almadım. geçen bi markete gırdım baktım kanguru var 11 tl
alayım bakayım duracak mı dedim. dısarda kullandım. kafası hep yandı mılletı ızlıyordu
maşallah sesı cıkmadı.ama ben kanguru sevmıyorum, ne kadar ergonomık vs dense de çocuk rahat etmıyor gibime gelıyor. bel veta sırt agrısı da cabası. bebek arabasının gözünün yagını yıyeyım
benımkıde çevreyı ızlemeye bayılıyor. ben kanguru almadım. geçen bi markete gırdım baktım kanguru var 11 tl
alayım bakayım duracak mı dedim. dısarda kullandım. kafası hep yandı mılletı ızlıyordu
maşallah sesı cıkmadı.ama ben kanguru sevmıyorum, ne kadar ergonomık vs dense de çocuk rahat etmıyor gibime gelıyor. bel veta sırt agrısı da cabası. bebek arabasının gözünün yagını yıyeyım
İkinciye sakla belki o severişte bılemıyorsun kı bebegının neyı sevıp sevmeyecegını. ana kucagı, puset ve manuel beşik.. ben bunları aldıgıma pişmanım
napcaz
Bugün onlardaydik.. Burda kalin dedi.Eymen beşigi disinda bi yerde uyumuyo geceleri dedim.. Adam tamam ozaman dedi.. Bizim dadı da gelditorun sevgisi
fazla uzaga gıtme. yakın mesafelerde dolaş. yoruldugunda da taksıye bınersınBence gayet rahat görünüyo da. Bi de bebek arabasıyla da her zaman her yere gitmek kolay olmuyo sör. Toplu taşıma araçlarına binmek durumunda kaldığında hiç pratik olmuyo hatta eziyet arabayla inip binmek hiç denemedim bile o yüzden. Bununla pratik olur diye düşündümdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?