2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün onlardaydik.. Burda kalin dedi.Eymen beşigi disinda bi yerde uyumuyo geceleri dedim.. Adam tamam ozaman dedi.. Bizim dadı da geldiNormalde cok israr ederlerdi. Söz konusu Eymen olunca her istenen oluyo..
maşallah. sevsıler tabii minnoşu. ona her sey alsınlar
bayralıklar dededendir kesın

fazla uzaga gıtme. yakın mesafelerde dolaş. yoruldugunda da taksıye bınersın

I ıh istemem taşıma koştuğuyla nasıl gideyim hoop taksi bebek arabasıyla otobüse binip gelemem oralara en iyisi hoop taksi. İstemem bıktım taksiye binmekten..

İşte artık arkadaki parka çıkıp dolaşıyoruz ancak

Bizimkiler Eymene cömert.. Sulalede ilk ve tek torun..o yüzden herseyini esimin akrabalari aliyor..
Kıymetlimiissss maşallah.
Bizimkilerin 3 erkek torunu var. Kız diye ölüyolardı oğluşumu da kız olursa diye 4 gözle beklediler olmadı o yüzden pek düşkün değiller babaannesigiller
Annemler dediler illa onu alalım bunu alalım diye ben de biz aldık gari bidahakine dedim.

Anladim burdakilerde hep erkek cocuguna düskün

Anladim burdakilerde hep erkek cocuguna düskün
Amaannn benim sağlıklı sıhhatli ponçik bir bebişim olmuş kız erkek hiiçç farketmez. 3-5 tane oğlum var sanki de kız yolu bekleyecem. Çok bekledi ama kayımvalidemler çok bozuldular sorma
Kız olsaydı çocuumm yağdırırlardı herbişeyleri..

Yagdirmasalarda olur saglikli olsunn da.. Ama bizimkiler bisey yapmasalardi gazabimdan kurtulamazlardi

Bu kadar düşündümdü diyip duruyonda neden acaba sevmezse diye düşünmedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…