- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #90.401
maşallah. sevsıler tabii minnoşu. ona her sey alsınlarBugün onlardaydik.. Burda kalin dedi.Eymen beşigi disinda bi yerde uyumuyo geceleri dedim.. Adam tamam ozaman dedi.. Bizim dadı da geldiNormalde cok israr ederlerdi. Söz konusu Eymen olunca her istenen oluyo..
İlk bayramligi bizden dedilermaşallah. sevsıler tabii minnoşu. ona her sey alsınlar
bayralıklar dededendir kesın
fazla uzaga gıtme. yakın mesafelerde dolaş. yoruldugunda da taksıye bınersın
Enaa bize hiç öyle diyen olmadı kendimiz aldık bayramlıklarımızı. Babası garibim oğlumun ilk bayramı onu da alalım bunu da alalım diye çabaladı.İlk bayramligi bizden dedilernerden bildin
Bizimkiler Eymene cömert.. Sulalede ilk ve tek torun..o yüzden herseyini esimin akrabalari aliyor..Enaa bize hiç öyle diyen olmadı kendimiz aldık bayramlıklarımızı. Babası garibim oğlumun ilk bayramı onu da alalım bunu da alalım diye çabaladı.
KıymetlimiissssBizimkiler Eymene cömert.. Sulalede ilk ve tek torun..o yüzden herseyini esimin akrabalari aliyor..
Anladim burdakilerde hep erkek cocuguna düskünKıymetlimiissssmaşallah.
Bizimkilerin 3 erkek torunu var. Kız diye ölüyolardı oğluşumu da kız olursa diye 4 gözle beklediler olmadı o yüzden pek düşkün değiller babaannesigiller
Annemler dediler illa onu alalım bunu alalım diye ben de biz aldık gari bidahakine dedim.
Amaannn benim sağlıklı sıhhatli ponçik bir bebişim olmuş kız erkek hiiçç farketmez. 3-5 tane oğlum var sanki de kız yolu bekleyecem. Çok bekledi ama kayımvalidemler çok bozuldular sormaAnladim burdakilerde hep erkek cocuguna düskün
Yagdirmasalarda olur saglikli olsunn da.. Ama bizimkiler bisey yapmasalardi gazabimdan kurtulamazlardiAmaannn benim sağlıklı sıhhatli ponçik bir bebişim olmuş kız erkek hiiçç farketmez. 3-5 tane oğlum var sanki de kız yolu bekleyecem. Çok bekledi ama kayımvalidemler çok bozuldular sorma
Kız olsaydı çocuumm yağdırırlardı herbişeyleri..
eşim de kız cocuguna çok düşkünAnladim burdakilerde hep erkek cocuguna düskün
Bense cok duskunum ama iki tane oglusum vareşim de kız cocuguna çok düşkün
allah inşallah gönlüne göre verır :=)Bense cok duskunum ama iki tane oglusum var
Herif yeter diyo sur allah bunlara saglik versin 3.sezertani goze alamıyorum sahsen bendeallah inşallah gönlüne göre verır :=)
nasipte varsa olur :=)Herif yeter diyo sur allah bunlara saglik versin 3.sezertani goze alamıyorum sahsen bende
Orasi oylede işte amabkizim olacagini bilsem yaparim 3.yunasipte varsa olur :=)
Evleneli 4 sene olacak kayinpeder ilk defa bugün bizde kaldi
Bu kadar düşündümdü diyip duruyonda neden acaba sevmezse diye düşünmedinBence gayet rahat görünüyo da. Bi de bebek arabasıyla da her zaman her yere gitmek kolay olmuyo sör. Toplu taşıma araçlarına binmek durumunda kaldığında hiç pratik olmuyo hatta eziyet arabayla inip binmek hiç denemedim bile o yüzden. Bununla pratik olur diye düşündümdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?