- 10 Haziran 2012
- 870
- 1.297
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #90.921
secmurat ıııı
Ayip bence icimizde sinsi var o zaman hepimiz arkadasiz yonetim nerden bilcek burda ne paylasildigini 50.000 kisi yaziyiHaket ha..durdu durdu iki şey yazdı banlandı
Sessiz çığlık secmurat
Neslihan3434 secmurat olabilir miAyip bence icimizde sinsi var o zaman hepimiz arkadasiz yonetim nerden bilcek burda ne paylasildigini 50.000 kisi yaziyi
Bizim minik o hariç herşeyi kemiriyorŞu hararet arasına şu zürafa diş kaşıyıcıyı alma fikrimi soksam..
Tez canlıyım..
Taksitle falan..pek methediliyo..
Yazık yavruma fişir piresin şesilerini veriyom atıyo
Parmağımı kapıyo çıldırıyo
senden korkuma söyleyemedıydım o zamanHamişken ağzım bozuk diye bende bamlanmıştım yoksaaaaa söründürmü idi
Orasi ikinizin arasinda olan bisi ona o cvp vercek ben yükümlü degilimneden sorulara cevap vermıyor peki? ya da neden özellikle nikini surrender yaptı? bu yaptgı heraket normal mi sence?_
VVhatsapp kuruldu diye kiskancliginfan yememis icmemis yetistirmis. Bosverin hasedinden yakinda catlar zatenUzMasin cunku kiz cok iyi birisi sikayet edip ne anladilar anlamadim arayip actirdi burda herkes bilgisini paylaşıyo
senden korkuma söyleyemedıydım o zaman
hee ben kibledım senı
İyi de kimin yaptığını nerden bilecek olmuş bitmiş uzatmaya ne gerek var...Canim belki çok sevdiği arkadaşlarından birinin bunu yapması kirmis uzmus olamazmi onu
yahuu 2 secenek var dıyorum. formu kullanmayı bilmiyor musun neslihan? birincisi kiblendiAyip bence icimizde sinsi var o zaman hepimiz arkadasiz yonetim nerden bilcek burda ne paylasildigini 50.000 kisi yaziyi
Yok canim okadar gelosmedi benim teknolojiNeslihan3434 secmurat olabilir mi
Eğee onu alırda oğlan dişini kaşımazsa vay halime adam beni doğrar..az önce gittim..bak dedim yabancı ünlülerde de var..Bizim minik o hariç herşeyi kemiriyor
Bide ikili set aldırdım kocaya vanilyalı halkada var 90 tl
Adam diyo sevmedi heralde hiç elinde tutmuyor
Ben sana bisi demedimki suryahuu 2 secenek var dıyorum. formu kullanmayı bilmiyor musun neslihan? birincisi kiblendi
2. secenek, yorumu begenıldıgınde görüldü.
hem sen neden bu kadar sinirlendin, burada herkes herkesı sevmek zorunda degıl kı?
sorulara nıye cevap vermıyorsun dedim hemen etıketı imalı sekılde yapıstırdı. bir de üzülmüş müşİyi de kimin yaptığını nerden bilecek olmuş bitmiş uzatmaya ne gerek var...
yonetim dedi sikayet edildi diyeyahuu 2 secenek var dıyorum. formu kullanmayı bilmiyor musun neslihan? birincisi kiblendi
2. secenek, yorumu begenıldıgınde görüldü.
hem sen neden bu kadar sinirlendin, burada herkes herkesı sevmek zorunda degıl kı?
tamamda. asıl soru şu; neden kullanıcı adımı aldı, neden imalı sekılde bana soruyor?T
yonetim dedi sikayet edildi diye
Birbirini sevmek zorunda degil zatende sevmiyorsa Yazilarini okumasin. Grup kurmus. Takla atmis. Millete ne. Herkes istedigini yapar hakaret ederse git sikayet edilir. Bos verin. O kisi baska simdi kimi sikayet etsem deyip okuyor dur.
Ben oglum icin burdayim . Sohbete geri donek .
Senin yardım ettiğini herkes biliyor..hatta sen yönetime mesaj atsında dedin..sorulara nıye cevap vermıyorsun dedim hemen etıketı imalı sekılde yapıstırdı. bir de üzülmüş müş
ulen burada haksızlıga ugrayan benım bee
senın yaptıgın nedır pekizeyno111
imalı şekilde kullanıcı adımı bile alıyorsun.
kiblesem söylerım senden mı korkucam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?