- 9 Kasım 2011
- 303
- 177
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #9.101
Ne güzel temenniler, darısı başımıza inşallah, ben de kendi adıma yavrunuzla sağlıklı huzurlu bir omur diliyorumGecen sene bu zamanlarda bizler ayni telase icindydik, 5ocakta kizimi kucagima aldim, dunyanin en guzel duygusu :) sizlere tavsiyem gebeligin tadini cikarin, gobuslerinizi sevin, agrilari acilari gormeyin mucizeye odaklanin :) hepinize hayirli saglikli dogunlar..
benim kıyafetlerimle ilgili 1-2 kotum var rahat geçen senekilerin içine giriyordum ama dar giyiyordum genelde oyüzden giymiyorum. kumaş/kanvas tarzda pantolonlarım var onlarında belleri sıkmaya başladı hemende büyük bedene alışmak istemiyorum ama
Canan_Ela tatlım naptınız aklım sende valla?
çok güzel söylemıssın ama senın gelıp geçmişGecen sene bu zamanlarda bizler ayni telase icindydik, 5ocakta kizimi kucagima aldim, dunyanin en guzel duygusu :) sizlere tavsiyem gebeligin tadini cikarin, gobuslerinizi sevin, agrilari acilari gormeyin mucizeye odaklanin :) hepinize hayirli saglikli dogunlar..
Canan_Ela tatlım naptınız aklım sende valla?
Kızlar size bişey sorucam.kafein bebek için zararlı ya ben kahve fln içmiyorum zaten ama canım çok çay istiyo. Açık içiyorum 1 bardak ama hiç kesmiyor. Böyle demli demli 3 4 bardak içesim var. Siz napıyosunuz bu çay işini
Bana da dokturum kwsinlikle yasakladı.haftda bir plmaz mı dedim hayır dedi.ama ben 2 günde bir ortalama çpk açık içiyorum kaçamak kaçamak:)ama kansızlığın varsa içmw bence.ben de çay kahve delisiydim.ama canım artık çok çekmiyor :)Kızlar size bişey sorucam.kafein bebek için zararlı ya ben kahve fln içmiyorum zaten ama canım çok çay istiyo. Açık içiyorum 1 bardak ama hiç kesmiyor. Böyle demli demli 3 4 bardak içesim var. Siz napıyosunuz bu çay işini
Doktoruna danış istersen canım. Benim çok açık renkliBenim sarıya yakın afedersin ama koyu kıvamlı
Hayır ilaç kullanmıyorum doktorum önermedi. Eşim bile kokuyorcanım bulantı için ilaç kullanıyor musun? koku bende de vardı çiçek kokularına bile tahammül edemiyordum ama midem düzelince o olayda azaldı biraz
Elimdeki 1-2taytla idare ediyorum işte çok kot giymemeye çalışıyorumIyi bari sen elindekilerle bi süre idare edebilirsin:)
Kıyamam kuzum çok geçmiş olsun. Ay bizde gördük bebişimizi kalp atışınıda duyduk. Hele ben öyle değişik duygular içindeydimki anlatamam. Öyle heyecanlıydımki sabah. Şükürler olsun ikimizde hayırlı haberler aldık. Benim test sonuçlarım iyiymiş sadeve biraz kansızlık var dedi. 3aydan sonra destek vericem dediYa yelizcigim kusurabakma bugun yazamadim gündüz .sabah gittik kuzucugun kalp atisini duyduk.kendisini gorduk .kalp atisini duyunca bi tuhaf oldum ya:) rutin testleri istedi doktor.kan ve idrar verdim.kanin sonuclari pazartesi,idrarin sonuclarida carsamba cikicakmis.dişimle ilgili sorunum vardiya benim disimi cektirdim .onun agrisini cekiyorum .oyuzden kendimden gectim bugun anlicaginsen ne yaptin .gormussundur insallah bebisini
Canım çok teşekkürler ben çok güzel tadını çıkarıyorum valla. Kızını Allah size bağışlasın darısı bizeGecen sene bu zamanlarda bizler ayni telase icindydik, 5ocakta kizimi kucagima aldim, dunyanin en guzel duygusu :) sizlere tavsiyem gebeligin tadini cikarin, gobuslerinizi sevin, agrilari acilari gormeyin mucizeye odaklanin :) hepinize hayirli saglikli dogunlar..
Kıyamam kuzum çok geçmiş olsun. Ay bizde gördük bebişimizi kalp atışınıda duyduk. Hele ben öyle değişik duygular içindeydimki anlatamam. Öyle heyecanlıydımki sabah. Şükürler olsun ikimizde hayırlı haberler aldık. Benim test sonuçlarım iyiymiş sadeve biraz kansızlık var dedi. 3aydan sonra destek vericem dedi
Ay sorma canancığım sende de mi öyle oldu. İşte şimdi tam anneyim diyorumCanimbenim cok sevindim cok sukur bugun ikimizinde ici rahat etti.kansizlik icinde bi takviye vitamin verir muhtemelen .bugun kalp atisini duyunca ilk defa anne gibi hissettim kendimi.olayin boyutu çok degisti bugunden sonra :)
Ay sorma canancığım sende de mi öyle oldu. İşte şimdi tam anneyim diyorumÜzerimden resmen kocaman bir yük kalktıya
Benim birazcık geldi sabah iş var ne yazıkkiAynen :)farkettimde bu aksam ikimizde de uyku yok :)
Canim benim 6+5 cikti gs 1.56 gorunuo ama bebek biraz kucuk beklenlgnden dedi7 haftalikken gs kac mm oluyo doktora giden arkadaslar bi bakabilir mi?
Rica ederimm..çok teşekkür ederim. dr bulma süreci zor
ne güzel aradığınız dr u bulmak
darısı herkesin başına, çok güzel bir doğum olsun inşallah
sakıncası yoksa ne kadar ücret ödüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?